Fra pengemangel til synlig i din business

Er du selvstændig og er det din passion at hjælpe andre?

Er din business lige nu en af verdens hemmeligste?

Vil du gerne lære at træde frem, tiltrække kunder og se din baby vokse?

Vil du leve ordentligt af din forretning?

 

Bliv synlig i din business

Som din coach og mentor ligger det mig stærkt på sinde, at du får succes med din virksomhed. Jeg er 200% tilstede for dig når vi er sammen og jeg deler al min viden og erfaring med dig.

 

Oplever du nogensinde…

 • At du har svært ved at træde frem og være synlig for dine kunder og på medier?
 • At du tvivler på om nogen vil betale (ordentligt) for det du kan?
 • At “de” nok snart opdager at du ingenting kan?
 • At overvældelse og frygt får dig til at kaste dig over uvæsentlige rutiner i stedet for det du ved du burde?
 • At du nogle gange føler dig mere som sekretær end virksomhedsleder?

 

Og vil du seriøst…

 • Lære at stå frem som det som du og dine kunder har brug for?
 • Lære at træde i karakter som virksomhedsleder?
 • Være endnu dygtigere til at tjene penge?

 

Måske har du tænkt meget over at springe ud som selvstændig, men er i tvivl om du har det der skal til? Måske vil du gerne gøre et godt stykke forarbejde, så du slipper for alle omvejene og fiaskoerne?

Jeg er sikker på at du er fantastisk dygtig til dit fag og at dine kunder elsker din hjælp.

Derfor er det vigtigt at du lærer at lede din business til at tjene penge uden at give køb på din passion og integritet.

Se din business som et væsen der har brug for din kærlige opmærksomhed for at trives godt. 

Forløbet er for dig der seriøst vil have succes som selvstændig og vil leve ordentligt af din virksomhed.

 

Jeg genfandt min passion

Marianne har min varmeste anbefalinger, hvis du står og har brug for professionel sparring omkring udvikling af dig selv som selvstændig og finde frem (eller tilbage) til det som du virkelig brænder for.

Jeg kom “back-on-track” efter mange år som selvstændig – dét er godt nok den bedste tid jeg har brugt for mig og mit firma i længere tid. Tak Mariannne

Henrik Stage

Direktør / ejer, A bright idea is coming

Program for forløbet Synlig i Din Business

Min løsning er helt enkel og følger du den – så bliver du klogere på dig selv og hvordan du får succes med din virksomhed. Hvis du er villig til at gøre dit indre arbejde, så lover jeg dig, at du ser resultater. Bagefter vil du sige “hvorfor startede jeg ikke før”.

Du skaber en vision og strategi for din virksomhed

Du beskriver hvad du vil stå for og hvilke resultater du ønsker at se på en holistisk og gennemarbejdet måde. Du lærer hvordan du indarbejder din fulde intention så både din hjerne og dit hjerte arbejder med dig – så du rent faktisk har en chance for at komme i mål. Du ser fremdrift med det samme.

Du lærer at føle dig tryg med at være synlig og med tiden nyde det

Du rydder op i alle dine mentale forhindringer som kun giver overspringshandlinger, modstand, tudeture, følelse af magtesløshed, misundelse over at alle andre lykkes, men ikke dig…osv. Det er svært, faktisk umuligt, at drive en indtægtsgivende virksomhed med den slags løgnehistorier – og det skal du heller ikke. Du smider ballast så du kan træde frem og yde kæmpeværdi for dine kunder – og dig selv. Det er dit fundament!

Du skaber en handleplan for succes sådan som du definerer succes

Du får de mest powerfulde mentale og styringsmæssige værktøjer, så du på alle måder får overskud, altid i integritet med den du er og dit formål med din virksomhed. Dette er modulet, hvor du arbejder og ser resultaterne komme. Du kommer velbeholden og tilfreds i mål.

 

Synlig i din business – Sådan foregår det

Nu skal vi have dig til at blive et match til den business, som du ønsker at udvikle og de kunder du gerne vil hjælpe.

Dine daglige oplevelser og overvejelser i din business er grundlaget i vores samtaler, hvor vi vil styrke og udvikle dit mindset og din energi. Du får viden og øvelser som giver dig indsigt og forståelse ift. dig selv, dine kunder og markedsføring.

 

 • Forløbet indeholder 6 sessioner.
 • Sessionerne foregår over Skype og varer ca. 60 minutter.
 • Vi taler sammen ca. hver anden eller tredje uge.
 • Du skal være forberedt på hjemmeopgaver og et tidsforbrug på nogle få timer ugentligt til din reflektion.

Jeg fandt indsigt og mod til at slippe

Jeg var dybt imponeret over din evne til at se lige igennem alle mine ord, ind til dér hvor det virkelig rykkede.

På fem minutter fik du mig helt ind i kernen af en meget gammel problemstilling, der havde spændt ben for mig i årevis. Som jeg ikke havde kunnet identificere selv.

Og…Måske vigtigst af alt: du hjalp mig til tre superforslag på, hvordan jeg kunne tage handling på det. Jeg er vild med det element af action og handling, der er i coaching, og vild med din måde at gøre det på. Supereffektivt, uden så mange dikkedarer. Med humor, dybde og vid.

Min varmeste anbefaling.

Marie Moesgaard

Selvstændig, Familiedialogen

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du arbejder på at blive synlig i din business.

Det er en indre proces, som helt sikkert har mange psykologiske lag.

Derfor er det at blive selvstændig, en af de vildeste helterejser i livet!

Marianne Arnkjær – din personlige coach, businessmentor og heppekor!

Fordi jeg selv har gået vejen, ved jeg præcist hvor svært det kan være at stå frem. Hvor svært det er at stå ved på tryk og live foran virkelige mennesker (og kunder), og dele dit hjerteblod. Hvad du står for og hvad du brænder for. OG have dig selv med i det hele.

Vi tror mange ting om hvem vi er og de fleste af dem er løgnehistorier. Den gode nyhed er, at de kan demonteres. Dine udfordringer kan blive dine styrker. Hvordan du gør, kan du lære med mit program og min støtte. Der blandt andet handler om mentaltræning og selvkærlighed. 

Hvad mere? Jeg har mange års erfaring i ledelse, økonomi og IT. Jeg har været selvstændig siden 2014 og lever af min virksomhed. Jeg deler meget gerne al min viden og kunnen med dig.