Rask og klar NU

Fra stress til overskud

 

Få indre ro og work-life balance. Bliv langtidsholdbar!

 

Engang havde jeg stress, som i voldsom meget. Det påvirkede alt i mit liv. Jeg havde problemer med at sige fra, var fuld af dårlig samvittighed enten overfor arbejdet eller familien. Jeg knoklede. Holdt facaden oppe så godt jeg kunne. Følte mig alene og tænkte, at det nok var mig, den var noget galt med, siden jeg ikke kunne klare mosten. Jeg var drænet. Jeg følte mig svag og totalt inkompetent.

I dag er jeg helt ovenpå. Jeg gik vejen – og det kan du også. Jeg har metoden og konceptet som virker. Og jeg ved præcis hvordan du har det, for jeg har været der selv. Folk som ikke har prøvet det, ved intet om hvad stress er, og hvordan du har det.

Det her kan blive din bedste beslutning nogensinde. Tag kontakt og bliv frisk og klar igen.

 

Hvem er det for?

 

Er du erklæret stresset – måske sygemeldt? Eller har du erkendt, at du skal forebygge NU for at undgå stress? Det eneste forløbet kræver er, at du er indstillet på, at arbejde for sagen.

Hvorfor stresscoaching?

 

“95 pct. af de personer der har gennemført et StressCoaching forløb forbliver i deres nuværende job”

Bjarne Toftegård, Stressekspert

 

“Antallet af folk der langtidssygemeldes på grund af stress og arbejdspres kunne næsten halveres, hvis de deltog i simple samtaler om at håndtere deres situation”.

Bo Netterstrøm ved Stressklinikken på Arbejdsmedicinsk Klinik i Hillerød.

 

“En langtidssygemelding på 6 mdr. pga. Stress, koster 1 million kr. for en medarbejder med en løn på 20.000/mdr. og for en leder med en løn på 55.000/mdr. ca. 4 millioner kr.”

Kurt Kerner, Chef psykolog ved Danfoss.

 

 

Hvad gør jeg nu?

Du ringer til mig direkte på tlf. 28 88 81 00 og aftaler det første møde.

 

Forløbet består af 7 mødegange med øvelser fra gang til gang. Du bliver undervist i hvad stress er og lærer hvor meget du selv kan gøre for at komme hurtigt ovenpå, og ikke mindst, hvad du skal gøre for at undgå stress i fremtiden.

Du skal regne med ca. 3-4 måneder for hele forløbet.

Jeg lover dig, at gør du det du skal i forløbet, så kommer du i mål og bliver helt klar igen.

Hvor glad vil du være for at blive rask og hvor meget betyder det for dig, at komme godt tilbage på arbejde igen?

 

 

 

For virksomheder

 

Stress og pressede arbejdsgange og ressourcer er hverdag mange steder.

Humør smitter – det gør stress desværre også! Det nedsætter trivsel og dermed produktiviteten. Glade medarbejdere medvirker til øget tilfredshed hos kunderne – bl.a. derfor er trivsel en hardcore forretningsværdi.

Vil I lære metoder til, hvordan I kan reducere det oplevede pres hos medarbejderne? Kunne I tænke jer et program med hovedvægt på forebyggelse af stress?

Skal trivsel og work-life balance være et strategisk mål for jeres virksomhed?

 

stresscoaching