Hjertet har sine egne grunde som fornuften ikke kender - Pascal

Energi og frihed – bare ved at være dig selv

 

Føler du dig presset på den ene eller den anden måde og er du klar til at gøre en virkelig forskel – for dig og dit liv?

Har du svært ved at se, hvordan du kan skabe et liv, hvor du rent faktisk er glad – et som også er sjovt at stå op til om morgenen?

Ender du i ofte i de samme gamle tankebaner og en endeløs uinspirerende leverpostejshverdag?

Frygter du overskredne deadlines og føler du dig stækket af aldrig at have overskud til gøre tingene ordentligt?

Frustrerer det dig til hudløshed, at du ikke kan løfte dig ud over de triste følelser (stress/dårligt selvværd/drænethed), som spærrer dig inde i en konform og total usexet livsstil fordi du i den grad mangler energi og overskud?

 

Sådan skaber du det arbejdsliv og liv du længes efter

Og får de resultater, som rent faktisk gavner dig på et dybt tilfredsstillende og helhedsorienteret måde

 

Min løsning er enkel og planen er utroligt simpel at følge.

Selvudvikling er ikke rocket science, men der er selvfølgelig et stykke arbejde der skal gøres. Det vil jeg bestemt ikke lægge skjul på. Hvis du er villig til at gøre dit indre arbejde, så lover jeg dig, at du ser resultater og at du kommer i mål!

Du kan føle dig helt tryg. Du får selvfølgelig hjælp og bliver aldrig overladt til dig selv. Jeg er 100% i dit ringhjørne!

 

Program for forløbet

#1 Du skaber en vision for det du vil. En gennemgribende vision, som du kan se og mærke, så den lejrer sig helt ind i dit DNA og bliver en del af dig. Ellers kommer du simpelthen ikke i mål (Det er her det går galt med de fleste metoder). Hos mig får du skabt en retningsgivende vision, der motivererer og holder dig oppe i svære situationer. Den hjælper dig aktivt på vej.

 

#2 Du rydder op i alt det gamle bras der ligger i din rygsæk. Forestil dig en rygsæk fuld af kampesten af begrænsninger og løgnehistorier. Det er svært, faktisk umuligt, at bevæge sig med sådan en byrde – og det skal du heller ikke. Du smider ballast så der kan blive plads til det nye. Fundamentet skal være i orden og du skal føle dig helt parat før vi går videre!

 

#3 Du skaber en strategi for dit nye jeg, der involverer dine tanker, følelser og din krop. Du er selv det fartøj du rejser med på din udviklingsrejse. Du skal selvfølgelig ikke lave dig selv om, men du skal have de mest powerfulde mentale værktøjer, så du får overskud til at være dig med kærlighed, tillid og nærvær. Uanset hvilket mål du har.

 

#4 Du følger din strategi og plan og får hjælp til at prioritere og justere. Du bruger de effektive værktøjer du har lært og har adgang til flere i mit værktøjsbibliotek. Du kommer velbeholden og tilfreds i mål. Evaluerer… og er videre, som et gennemgribende gladere menneske.

 

 

Jeg vil gerne høre mere

 

For at vi kan sikre os, at vi passer sammen og at du er helt tryg ved det hele, vil jeg invitere dig til en afklarende samtale. I den forbindelse bedes du besvare et kort spørgeskema, som du finder via dette link.

Du kan læse mere om, hvad den afklarende samtale indeholder lige her.

 

Marianne-Arnkjaer

Det skal være mig den største fornøjelse at hjælpe dig, der er klar til at følge dit hjerte og din længsel.

Kh.

Marianne Arnkjær