fbpx

Din vision er ren drivkraft!

Vidste du godt det? At din vision er ren drivkraft? Det er derfor så mange svært ved at flytte sig og gøre noget ved deres drøm. Hvorfor har nogen slet ingen drøm? Er det forkert ikke at have én? Hvad skal man overhovedet bruge den til?

Når jeg siger at din vision er ren drivkraft, så er det fuldt videnskabeligt underbygget. Selv forsvaret bruger den teknik. Det samme gør ledere verden over.

 

“Jeg ved ikke hvad jeg ønsker mig. Aner ikke hvad jeg kan lide at lave. Jeg ved bare, at jeg er træt og led og ked af min hverdag. Jeg er aldrig glad mere. Engang var jeg glad hver dag…”

 

Kender du det? Det er lidt som at stå i vadestedet uden trædesten. Man kommer ingen vegne

 

Nogle kører på autopilot. De har faktisk bare overtaget deres forældres drøm om en nogenlunde god tilværelse, uden at tænke nærmere over det. Hvad mange af os jo faktisk gør. Vi har de samme værdier og følger de samme normer. Når nogen “stikker ud” og gør noget andet, bliver det ofte påtalt af velmenende familiemedlemmer og venner, der tror, at det sikreste vej er den, som alle har betrådt. Plejer.

I min optik kunne det ikke være mere forkert.

 

What’s in it for me?

Hvis du drømmer om, at gøre en forskel for nogen eller noget. Hvis du drømmer om frihed og glæde og lethed i dit arbejdsliv og liv i øvrigt. Hvis du ikke vil nøjes med trial & error modellen og de mislykkede forsøg på at finde retning – så skal du bruge en vision. En vedkommende og stærk vision.

Det er selvfølgelig ikke nødvendigt med en vision, hvis du er tilfreds med det samme liv dag ud og dag ind. Se de samme mennesker og tale om de samme emner, brokke sig over de samme politikere osv.

 

Sådan finder du din drøm og vision

Først må vi se på dit udgangspunkt. Din energi. Vi mennesker er energi og har du nok, er det godt. Men er du udmattet og drænet hver dag, uanset om det er arbejdet eller privatlivet, der er opslidende – så skal du finde et (tids)rum, hvor du kan lade op og være dig. Alene. Uden forstyrrelser eller krav af nogen art. Helst hver dag.

Så til det spændende arbejde. Det her er sjovt. Måske udfordrende og svært, men det virker.

Det virker på den måde, at du får programmeret din drøm ind i sindet, så du, når mulighederne opstår, kan se dem og forfølge chancen. Hvis ikke du har dette billede, så forpasser du åbenlyse muligheder på din vej. I bedste fald tager det dig længere tid. I værste fald når du aldrig dertil.

 

Tre trins raketten ser sådan ud

1) Skab dit billede. Tænk på hvad du ønsker dig. Hint: hvor og hvornår føler du dig mest hjemme og er gladest? Det gør ikke noget at det ikke umiddelbart hænger sammen. Det skal nok komme.

Konkretiser og se det for dig i billeder. Tag dig god tid og ret billederne til, indtil de er helt rigtige. Mærk efter. Hvis du har lyst til at klippe billeder ud og lave vision board kan det være fint, men lad det ikke stoppe dig.

Din hjerne er skabt til, at skabe mønstre og billeder. Giv det tid, hvis du ikke plejer at tænke i billeder. Sæt lyd og farver på. Smag på det. Mærk hvordan det føles. En stor hemmelighed ligger i, at du skal have alle sanser med.

Øv dig i flere dage på, at skabe det helt rigtige. (Hvis du er meget udmattet så sørg for mere hvile som første prioritet – prøv energiøvelsen i punkt 2)

 

2) Sæt strøm til. Du skal nu tilsætte energi ved at få kvantefysikken* og universet til at hjælpe dig. Sæt dig godt tilrette helt uforstyrret og luk øjnene. Forestil dig at du trækker energi ind gennem hver eneste pore i kroppen: Forfra, bagfra, fra siderne, nedefra og oppefra. Forestil dig at energien strømmer ind fra naturen, himlen og jorden.

Du er allerede energi, men du kan blive meget mere. Når du er tanket op, så lad energien bruse ud fra forsiden så den lyser din vej op foran dig, mens du sørger for at der stadig strømmer energi ind fra bagsiden af din krop. Foren dig med omgivelserne, som også er ren energi. Som i en symbiose.

 

3) Træd ind i din drøm. Forestil dig nu, at du ER inde i din drøm. Mærk følelserne. Visualiser det hele som din nye hverdag du lever i. Gå rundt derinde og genbesøg så ofte du kan din vision. Det er ren programmering af din underbevidsthed og det er videnskabeligt velunderbygget.

Dette er et meget væsentligt punkt i vores uddannelse, og alligevel “bare” en lille del. Lov mig, at du tester mig på virkningen.

 

Og hvad så…?

Din vision er ren drivkraft så brug det så meget som muligt. Fortsæt din hverdag og læg mærke til de ting, som dukker op på din vej.

Læg mærke til dine drømme. Husker du aldrig drømme, så bed højt om at du får lov at huske dem. Det vil din underbevidsthed høre og indrette sig efter.

Du vil vide, hvilke vil tjene dig og lader dig ikke forvirre af resten. For de har bare ingen interesse mere. Omvendt vil du være fuld af energi, når du ser en af dine muligheder dukke op.

Jeg vil sige dig, at det virker, men det kræver et stykke arbejde, tålmodighed og vedholdenhed. Er du villig til det?

God fornøjelse.

 

* Iflg. kvantefysikken består vores verden af 99,99999% luft. Så væggene, lænestolen og os selv er i virkeligheden mest luft. Molekylerne svinger bare så langsomt, at det virker helt solidt. Spooky, ikke?

 

Har du lyst til at gøre noget nu. Så tjek dette ud.

Se også Mel Robbins video her