fbpx

Hvordan grounding skaber succes i din virksomhed var også en gåde for mig førhen. Men jeg er blevet klogere. Jeg har siden 2014 arbejdet med, at skabe menneskelig såvel som økonomisk bundlinje. Vel at mærke i den rækkefølge. For som tidligere stressramt måtte der være en anden vej til succes end rent knofedt, tænkte jeg.

 

Hvordan grounding skaber succes

Som yogalærer finder jeg grounding helt naturligt som en del af min yogapraksis. Men det var først da jeg begyndte at dyrke yoga, og dermed grounding, som en del af min faste morgenrutine, at jeg opdagede de fabelagtige fordele.

Der sker det, at når du grounder har du jordforbindelse (Læs mere længere nede om hvordan du gør). Du er 110% til stede i nuet. Du kan mærke din krop og hvad den fortæller dig. Det handler om ro og mavefornemmelse, også kaldet intuition.

Din intuition arbejder altid for dit bedste. Derfor vil den heller ikke lege med, når du vil forcere tingene eller tvinge dig selv til noget, som dit højeste selv ikke kan gå ind for. For eksempel hvis det haster med at få penge i kassen og du i den forbindelse overtræder dine egne grænser.

Intuition er en gave vi alle sammen har adgang til, når vi sætter farten ned og lytter efter. Ro er nødvendigt for at vi kan tage bestik af en situation eller finde klarhed ift. vores vej – eller hvordan vi skaber succes i vores business.

 

Problemet

De fleste af os befinder os faktisk mest i hovedet, og er i en eller anden grad ude af kroppen. Det er ikke den måde grounding skaber succes på. Grounding er nemlig ikke muligt når vi bliver forført af tankerne, alle de nye ideer eller impulser udefra.

Det går stærkt deroppe på øverste etage. Når du er for meget i hovedet og tankerne, så for du ikke handlet. Når du ikke har ro i sindet, kan du ikke lægge realistiske planer. Når vi ikke handler på alle de mange ideer som vi har planer om, men ikke har taget os tid til at gennemtænke og mærke efter om de er rigtige for os. Så støjer det i hovedet og det påvirker kroppen – også selvom der ikke er tale om decideret stress.

Så begynder man at tale grimt til sig selv om, at man aldrig får gjort noget færdigt. At man ikke gør noget ved drømmen. At man er ligesom alle de andre håbefulde iværksættere, der aldrig kommer ud over stepperne. Osv. Du har helt sikkert din egen favorit slå-dig-selv-i-hovedet teknik

 

Det er ikke svært

Har du lagt mærke til at de mennesker som vi finder inspirerende, karismatiske og som vi har lyst til at følge, på en eller anden måde føles vedkommende. Deres blik er direkte. De taler til dig. De er ikke spacet ud eller taler i floskler eller uforståelige fagtermer. Vi kalder dem ligefremme, down-to-earth og lette at forstå.

Bare tænk på Chris MacDonald eller Peter Quortrup Geislink fra Lægens Bord. De er det som amerikanerne kalder “wholesome”. De hviler i sig selv og derfor kan de stå autentisk frem og komme stærkt igennem med deres budskaber.

Som selvstændige og iværksættere er det præcis hvad vi gerne vil ift. vores kunder.

Du har også denne egenskab. Det kræver kun, at du er dig selv.

 

Grounding skaber succes – det får du

Hvad er din definition på succes?

Min er at lave det jeg elsker, mens jeg tjener nok til at leve godt sammen med min familie. For mig handler det ikke om gods og guld. Længere. Mine ønsker er færre, men dybere. Hvilket jo bare gør det hele meget mere enkelt.

Hen over sommeren har jeg startet en ny morgenrutine, som netop involverer grounding. Det er den mest nænsomme start på dagen. Energien forplanter sig til kroppen og farver resten af dagen – der bliver så meget mere produktiv og sjov. Det er spirituelt lederskab og forretningsledelse når det er bedst.

Det her er noget af det du kan opleve når du gør grounding til din hverdagsrutine

 • Ro i sindet og kroppen
 • Adgang til din intuition og større klarhed
 • Dine kunder får tillid til dig, fordi du ikke kan undgå at blive mere autentisk
 • Større produktivitet
 • En sjovere arbejdsdag

 

Grounding skaber succes – sådan gør du!

Det her er så let, at jeg nogle gange undrer mig over, hvorfor jeg ikke bare har gjort det siden jeg startede selvstændigt op i april 2014. Men det er jo let at kigge sig tilbage.

Min rutine lige nu starter med yoga med grounding og derefter meditation med grounding og til sidst at skrive i min journal. Jeg får nemlig en masse intuitive beskeder, som jeg må skrive for senere at handle på dem. Det hele tager ca. en time, men det er på alle måder ok blot at grounde i 5 minutter.

Din proces kunne se sådan ud:

 • Lette øvelser for at varme kroppen op, eller en gåtur
 • Sæt dig i en stol med fødderne på gulvet og sid rank, men afslappet
 • Tag et par dybe åndedrag og fortsæt med afslappet roligt åndedræt
 • Træk opmærksomheden om bag øjnene ved pinealkirtlen, der sidder midt i hovedet og mærk styrken
 • Når du trækker vejret ind, så forestil dig at du trækker styrke ind i kroppen
 • Når du ånder ud, så forestil dig at du sender styrken ned til halebenet, som er i rodchakraets område
 • Forestil dig nu, at du sender rødder fra haleben, hofteben og fødderne ned og ind i jordens midte.
 • Forestil dig, at Moder Jord sender grounding energi tilbage til dig og at den kommer helt op til solar plexus
 • Mærk energien i kroppen og føl hvordan du sidder tungere og er mere afslappet
 • Send nu energi op igennem kronchakra og op til universet
 • Acceptér at du får energi tilbage og lander den i Solar Plexus Chakraet
 • Herfra kan du spørge om hvad som helst og modtage svar når du lytter

Som med alt andet, handler det om træning og tålmodighed – måske er det derfor så få gør det.

Nu har du også muligheden for at skabe din succes på en nænsom og feminin måde♡

 

Måske har du også lyst til at læse denne mini-guide til mere energi?
Vil du arbejde mere med din udvikling og din business? Så bestil en uforpligtende samtale her.