fbpx

I flow med følelserne og forandringer

At være i flow med følelserne kan være noget af det sværeste. Og hvad betyder det egentlig?
Igår var fuldmåneden nøjagtig, men energien virker hen over nytåret og Silvesternatten i nat. Den vigtigste på vores rejse med 12 Hellige Dage fra juleaften til hellig 3 konger iflg. Rudolf Steiner som har skrevet denne udviklingsrejse med basis i astrologien.

Det handler om balance

I flow med følelserne handler om at føle sine følelser uden at sidde fast i dem. Hvad vi ofte gør. Vi fortæller os selv historier fordi vi vil have forklaringer på alt. Og nogle gange er der ingen historie. Det er bare en besked, en indre kommunikation om at handle på noget.

Tanker skaber følelser, som vi handler på. Det er der flowet begynder. Men tit når vi taler om flow, så handler det om at vi uden at ænse noget går naturligt fra handling til handling. For eksempel når du er i gang med noget du elsker at lave. Der oplever vi typisk ingen tanker eller følelser.

Men er det sandt? Når jeg er i flow, oplever jeg, at tankerne fortæller mig hvad den næste handling er og at jeg føler mig enormt godt tilpas. En stille glæde.

 

Balance er ikke statisk.
Det er en dynamik mellem to yderpunkter

og denne fuldmåne balancerer vores indre og ydre verden.
En livskunst i virkeligheden.

 

 

Tag ansvar for dig og dine følelser

Denne fuldmåne står i Krebsen og solen skinner på den overfor i Stenbukken. Krebsen handler om vores følelser, vores indre verden. Stenbukken handler om den ydre verden og om at tage ansvar.

Her i de sidste dage i et meget specielt år har vi muligheden for at forene vores verdener med selvkærlighed.

Det er nu vi kan forstå, hvorfor gamle ting har styret vores følelser og kan heale det. Kun sådan kan vi forstå vores dybtfølte autentiske behov, der ellers før var dækket til af konventioner og nedarvet kultur om, hvordan “man er rigtig god” eller ordentlig.

 

Ansvaret går på at gøre dig klar
til de forandringer som kommer i det nye år.

 

2020 skabte vældige forandringer i den måde vi er med hinanden, vores økonomi og mange har følt sig ensomme. Med denne fuldmåne forstår vi også det større billede, og hvor vi er på vej hen i store træk.

Det er en smuk tid til at ære dig selv.
Hvor du kommer fra og gerne vil hen…

At tillade flowet.
At slippe det gamle år.

 

I flow med følelserne

I flow med følelserne betyder også, at være autentisk. Den store konjunktion med Jupiter og Saturn i Vandmanden styrker din unikhed. Vi bliver mindet om at vi er selvstændige væsener.
Hvis universet er et puslespil, så er vi de enkelte helt enestående brikker der passer sammen.
Jupiter er storhed og Saturn er ansvaret. Det er tid til at tage ansvar for at finde din særlige storhed frem nu vi går ind i det nye år.
I januar vil vi føle presset for at gøre netop dette. Du ved hvad der absolut ikke fungerer mere og det er dit ansvar at få lagt det på hylden. Når du er i flow med følelserne vil fortælle dig hvad, og bagefter vil der være stor lettelse.

Din vej til at være i flow med følelserne

I Vandmanden går vi vores egne veje. Vi bliver til dem det altid var meningen vi skulle være. Autentiske. Det er vores helt personlige heltinderejse.
Måske føler du dig distanceret fra hvad du egentlig vil. Men det er ok. Din intention om i hvilken retning du gerne vil, er det vigtigste. Alligevel kan vi sagtens handle i små babyskridt når det føles rigtigt. Og det skal vi.
For når vi sætter handling bag ordene, viser vi vores intention, som på den måde vil udmønte sig og vokse til noget vi ikke i vores vildeste fantasi, kunne forestille os. Hvor meget bedre end det kan det blive?
Lige i disse sidste timer før nytår befinder vi os i en slags ingenmandsland. Det er Silvesternatten, hvor slørene løftes for en kort stund, og hvor det gamle år med de gamle intentioner, udtjente mål og ambitioner langsomt opløses og forsvinder.
Vi må gøre plads til at det nye kan vise sig med fuld styrke, så vi kan vikeliggøre og manifestere vores ønsker. Der i virkeligheden handler om at være i flow med følelserne.
De fleste af os ønsker os fysiske ting. Min erfaring er, at det vi inderst inde ønsker os er oplevelser der kan fylde os med undren, glæde, passion, lækkerhed – og ikke mindst en dybtfølt rar følelse af at være i balance og kærlighed.
Jeg tror at vi inderst inde ønsker at være i flow med følelserne. Det har vi muligheden for nu.
Rigtigt godt nytår. Måtte det blive alt hvad du på nogen måde kunne ønske dig!
Kærligst,
Marianne
I stor tak til min astrologiske muse Molly McCord.
PS. Typisk for mig sidder jeg denne dag og skriver. Jeg er vild med det mystiske, med selvudvikling, med sjælens rejse og vores manifestation af den.
Dette er sagt af en som det meste af livet ikke troede hun kunne have en passion. Jeg har fundet det.
Det kan du også ❤️