Kan jeg hjælpe dig?

Det er jeg sikker på jeg kan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lad os finde ud af det

 

Det gør vi ved en afklarende samtale. Det giver både dig og mig mulighed for at finde ud af, om vi taler og passer godt sammen. Derfor er den også gratis.

 

Lad mig sige med det samme: du får IKKE en salgstale fra mig, som skal presse noget ned i halsen på dig. Men mit krav til dig er, at du er oprigtig og seriøs. Ellers spilder vi begge vores tid.

 

Jeg har udarbejdet et spørgeskema, som er hurtigt og nemt at udfylde. De fleste siger bagefter, at spørgsmålene fik dem til at reflektere på en dybere måde over deres situation og hvad de vil.

 

Under samtalen, som varer ca. 30 min og sker pr. telefon, guider jeg dig igennem en proces, så du får afklaring på, hvor du står og hvad dit behov er.

 

Klik på linket til spørgeskemaet lige herunder.

Hvad er coaching - og virker det?

Ja. Det gør det. Se hvordan herunder

Coaching er din genvej til selvudvikling.

Du bliver simpelthen klogere på dig selv og du ser hurtigere resultater, for eksempel

  • større mod til at stå frem og være synlig
  • mere gennemslagskraft
  • bedre relationer
  • forbedret selvværd og selvtillid

og meget mere.

 

Selvudvikling giver dig frihed til at følge dit hjerte

Ofte forestiller vi os det værste, tvivler på at vi kan lykkes, eller følger andres regler om, hvad vi må og ikke må. Det ved jeg fordi jeg selv har gået vejen, og har hjulpet mange andre på vej. Selvudvikling hjælper dig til at stå op for den du inderst inde er!

 

Selvudvikling øger dit lederskab

Dine overbevisninger styrer dine tanker. Dine tanker bliver til følelser. Dine følelser skaber ord og handling. Handlinger bliver til vaner. Vi tænker ca. 60 tusind tanker hver dag og 80% af dem er genbrug fra dagen før. Mange er negative.

Dine vaner bliver din skæbne. Gode (tanke)vaner giver personlig succes. Garantigaranteret.

 

Selvudvikling giver dig fokus

Når du får udelukket al støjen fra tankerne, bliver der energi og plads til, at skabe det du gerne vil have i dit liv. Du får fokus på målet og udraderet gamle negative følelser og selvsabotagen.

 

 

Jeg kan tilbyde dig

Coaching

Du bliver mødt med fuldstændig åbenhed for den du er og de ønsker du har for dig selv, dit job eller din business. Jeg guider dig igennem og holder din proces for dig, så du kan koncentrere dig om, at få skyggerne frem i lyset, overkomme begrænsende overbevisninger og få indsigt i alle dine muligheder og potentialer.

Mentoring

Jeg stiller al min viden til din rådighed og giver dig sparring på udvikling af leadership i din karriere eller business. Spirituel tilgang løsner op for, at du kan være mere end du nogensinde ville tro var muligt.

Terapi

Vi kan blive overanstrengte arbejdsmæssigt eller have fået for mange af livets lussinger. Det fører ofte til lavt selvværd, som skal heales før du kan komme videre. Det dårlige selvværd kan være grundlagt helt tilbage fra barndommen, og dine senere erfaringer vil understøtte den – helt forkerte – opfattelse af, at du ikke er god nok, dygtig nok, eller noget andet “nok”.

Det spirituelle

Jeg bruger både min rationelle hjerne og min intuition i mit arbejde. Det gør at jeg tit får andre vinkler, kan gå lige til sagens kerne og ser flere potentialer og muligheder for dig.

Iflg. moderne forskning har vi hjerneceller i både hjernen og i hjertet. Og vi ved at tankerne skaber følelser, som afspejles i kroppen. I mave-tarmsystemet dannes de vigtige glædeshormoner, som påvirker hjernen og humøret.

Nogle tror vi skal give helt slip på egoet, men det ville være at smide barnet ud med badevandet! Egoet skal derimod opdrages til at følge dit hjerte.