Opdag din sjæls formål

for livskvalitet og succes
Opdag-din-sjaels-formaal

Sådan får du mere livskvalitet på alle planer

Opdag din sjæls formål, energi og unikke gaver. Det er måden at vide hvilke valg der løfter din vibration – og som derfor helt kort fortalt hjælper dig til større livskvalitet.

Har du oplevet eller står du i at:

 • Du mangler tit tid, penge og ressourcer eller lider af yoyo-økonomi (feast & famine)
 • Dårligt helbred, kroniske eksemer og stress fylder i dit liv
 • Du oplever mobning, bliver ikke set eller har dårlige/ingen venner
 • Dit job keder dig eller du tjener bare ikke de penge du ved du er værd
 • Du har været udsat for traumer
 • Kun når du er helt alene, tør du være helt dig selv

 

Din sjæls profil er på alle måder nøglen til at forstå dit livs omstændigheder. Dine læsninger og healinger med mig vil løfte din vibration og derfor uigenkaldeligt ændre på dine omstændigheder og den måde du lever dit liv på.

Session I – Opdag din sjæls formål og energi

Session – Livssituationer
Gå efter sand livskvalitet!

Session – Business & penge, del I og II

Opdag din sjæls formål og energi

 • Lær din sjæls formål at kende
 • Opdag din skaberkraft
 • Clearing og healing

Basis session I

Healing af livssituation

 • Klarhed og sammenhæng
 • Clearing og healing
 • Coaching på nye valg

Kræver basis session I

Business & penge, del I og II

 • Intention for succes
 • Healing pengemindset/-termostat
 • Coaching på ny handling

Indeholder basis session I

Giv dig selv nøglen til dit liv

Alt er i virkeligheden energi. Det har kvantefysikerne bevist flere gange. Akasha er en slags energetisk database. Her er alt om dig og din sjæl beskrevet.

På femte dimension er alt energi. Her regerer dine dybtfølte intentioner. Her står også alle dine blokeringer og gammel karma noteret.

Karma er i virkeligheden blot resultatet af mange negative valg. Det gælder alt det du indtager, tager på dig og vælger at træde ud i.

Da alt er energi, kan flere umiddelbart meget forskellige oplevelser have rod i det samme negative valg, der resulterer i fastlåste situationer og kroniske sygdomme, uden åbenlyse årsager.

 

 

Det er derfor det er så vigtigt at leve i tråd med din sjæls energi og gøre brug af dens særlige talenter

 

 

Du vil straks kunne mærke en forskel. Mange oplever et pludseligt energiboost fordi blokeringerne ikke længere står i vejen for at modtage livsenergi, og fordi der sker healing på celleplan og dine mitokondrier igen kan producere energi på fuld kraft.

Over tid vil flere ting lande på en blød og selvfølgelig måde. Ting som førhen kunne få dig til at fare i flindt eller udsætte til ugen med to onsdage i, bliver pludseligt bare klaret let og ubesværet. Dette letter stress på rod årsagen og er helt uvurdérlig.

Vi kan være ude af alignment for eksempel ift. vores valg, gammel karma som er opstået af negative valg i et andet liv, negative overbevisninger og intentioner, som er enten skabt af os selv eller rettet mod os fra andre.

Vi kan have afgivet løfter om fattigdom, som vil påvirke indtjeningsevnen. Løfter kan også handle om kyskhed, lydighed, lidelse og meget mere. Det er klart, at den slags forhindrer vores livskvalitet og liv i tråd med hvem vi er og hvad vi virkeligt gerne vil.

Dette er en af de bedste måder at vise dig selv kærlighed og omsorg på. Det er også en af de bedste måder at få gang i din forretning på med feminin styrke og energi.

 

Sessioner hos mig

Følgende sessioner kan du få hos mig:

 1. Opdag din sjæls formål og energi samt grundig clearing og healing af det din sjæl er klar til at slippe nu
 2. Uønskede livssituationer og kroniske helbredstilstande analyseres til rod-valget, cleares og heales
 3. Business & penge del I: Din forretning eller karriere begynder med dig og din sjæl. Derfor er det et helt rigtigt sted at starte for penge og succes
 4. Business & penge del II: Lær din særlige måde at manifestere på, samt vide hvordan du tager valg i alignment med din sjæls formål og energier

Se sessionerne uddybet længere nede.

Opdag-din-sjaels-formaal

Opdag din sjæls formål og energi

Hvorfor ikke give dig selv lov til at leve dit højeste potentiale?

Du får omfattende viden og indsigt i din sjæls formål og unikke energicenter, der viser dig hvordan du bedst manifesterer den karriere, business eller det familieliv du ønsker dig.

 • Lær din sjæls formål at kende
 • Opdag dine unikke energier og skaberkraft
 • Negative karmiske mønstre og tankeformer cleares og heales

Du vil få og opleve fornyet livskraft og energi ved den dybe clearing af gammel negativ karma.

Når du begynder at leve autentisk fra sjælen, vil du tage flere positive valg som er i alignment med din sjæl og højere selv. Da sjælens sprog er begejstring og glæde, kan du næsten ikke undgå succes. Du vil opleve mærkbare forbedringer.

I vores session om dig og din sjæl, fortæller jeg om din clearing og hvad jeg har healet. Du bliver coachet på at tage flere positive valg på, så du ikke skaber ny karma.

 

Opdag-din-sjaels-formaal

Healing af livssituation

Har du brug for at få afklaret og håndteret noget du står i og undrer dig over hvorfor sker?  

Måske oplever du mobning, står i en skilsmisse, eller er blevet arbejdsløs og skal nu finde en ny vej. Samtidigt kan du lide af kroniske eksemer, paradontose e.l.

Måske har du mange forskellige ting der ikke fungerer for dig, og som slet ikke ser ud til at have noget med hinanden at gøre.

Men det har de på det energetiske plan. Så til denne session har du lov at medbringe alt dit “snavsede vasketøj”.

 

Jeg undersøger hvilke energier og karmiske mønstre som er på spil. Clearing sker på rod-årsagen og derfor kan du opleve effekten på flere situationer, som umiddelbart ikke har noget med hinanden at gøre.

 

 • Du bliver clearet og healet så du er fri af situationen
 • Du får klarhed og kan nu blive coachet til at se nye løsninger
 • Du får energi til at gennemføre de nye valg
 • Du får værktøjer til at sikre dig mod tilbagefald i gamle negative tankemønstre

 

Alle Akasha-læsninger kan kombineres, alt efter hvad du vil have hjælp til. Akasha-læsninger kan med fordel kombineres med terapi eller coaching.

 

spirituel-oekonomi

Business & penge, del I og II

Din business begynder med dig og din energi.

En virksomhed er selvfølgelig ikke en sjæl. Den er i virkeligheden din største form for personlig og spirituel udvikling og udtryk. Derfor er der “kontant afregning” hvis du på nogen måde har problemer med synlighed, pengemindset og selvværd.

Når du arbejder med din sjæl, finder du dels din sjæls formål, dels hvordan du bruger dine særlige energier og talenter. De er bestemmende for hvor “heldige” vi er.

Vi skaber energi og vi modtager energi i en konstant ping-pong med omgivelserne. Derfor er både positiv og negativ energi selvforstærkende ift. hvad du manifesterer.

 

Business og penge del I indeholder
 • Vi begynder med en basis session 1 i en kort udgave. Har du allerede haft basis sessionen, får du en opdatering på den, så du er helt klar til en ny start.
 • Du sætter nye intentionfor for din forretning og får clearing af blokeringer samt healing af gammel karma.
 • Du får coaching og mentoring på nye valg og handlinger

 

Business og penge del II indeholder
 • Opfølgning på del I generelt
 • Vi definerer dine arketyper for hvert forretningsområde, herunder din penge-arketype og clearer eventuelle saboterende negative eller blokerede arketyper, så du kan trække på al positiv energi.
 • Du får coaching og mentoring på nye valg og handlinger

 

Har du brug for yderligere opfølgningssessioner kan det aftales særskilt. Hvis du allerede nu ved du ønsker et forløb, så kontakt mig og få en gratis afklarende samtale >>>

Sådan foregår det

Jeg læser i Akasha arkivet om din sjæls formål og energi. Jeg undersøger hvilke blokeringer og negativ karma du har med dig, og som har brug for clearing og healing.

 

På sessionen får du grundig gennemgang af det jeg har healet og hvilke mønstre som er kommet frem. Kun det din sjæl ønsker du skal se på, kommer frem. Jeg giver coaching på hvilke nye valg er fordelagtige for dig. 

 

Når du føler dig klar, kan du få endnu en læsning, for eksempel på dine livssituationer og modtage yderligere klarhed på, hvordan du kommer i samklang med din sjæl og skaber endnu mere livskvalitet.

 

Står du i en sygdomssituation eller føler dig begrænset og blokeret i svær grad, er det desuden muligt specifikt at se på hvad der blokerer dine chakraer og tage dine spirit guides med på råd i en kanalisering.

 

Sessionerne foregår via Zoom og tager ca. 60 min. Du får optagelsen tilsendt bagefter så du altid kan referere tilbage. Du får desuden et skrift/bøn til 21 dages transmutation så dit ubevidste sind kan trænes i at slippe de gamle negative valg.

 

 

Akasha Læsning
Healing & Clearing

Selvudvikling i
samklang med sjælen

Begejstring og glæde
Gå efter sand livskvalitet!

Stadig i tvivl?

 

Du er altid velkommen til at skrive til mig og fortælle om din situation. Så skal jeg guide dig til den mest relevante session.

 

Marianne Arnkjær

Om Marianne

Jeg har længe vidst, at vores indre virkelighed afgør om vi er lykkelige, produktive og trives. Den ydre virkelighed i vores relationer og omstændigheder afspejler det i høj grad. Selvudvikling er altid et positivt valg. Det er glæden også.

Soul Realignment™ er en genvej til at lære sjælens talenter og unikke energi at kende. Det er en genvej til succes i livet og i business.

Jeg er uddannet i Soul Realignment™ Advanced Level. Det er en intuitiv healingsmetode, som bruger oplysninger i Livets bog, Akasha, til at låse op for din unikke energi, formål og potentiale på sjæleniveau.

 

Jeg har skabt mig et nyt liv, større glæde og mere energi med indsigt i mine mønstre og blokeringer. At vide præcist hvad der er positive og negative valg for mig – har givet træfsikkerhed og ført til succes på overraskende måder.

Den mulighed brænder jeg for at du også skal have!

Om din sjæl, energi og talenter

Vores sjæl er ren energi. Dens største ønske er at opleve sig selv gennem dine valg her på Jorden. Din sjæl er din skaberkraft. Din sjæl kommer her med særlige talenter og evner, som når du bruger dem, vil give dig glæde og begejstring.

Derfor er det du begejstres og glædes af præcis det du får når du er i alignment med din sjæl. Nogle har du sikkert trænet og udviklet, men siden du læser med her, så er der sikkert en del du ikke bruger. Der er noget du længes efter skal være anderledes.

Soul Realignment™ er at give dig indsigt til at udnytte dit potentiale 100% ift. de mål, ønsker og længsler du har.

Din sjæl kommunikerer med dig gennem dit højere selv og intuition. Problemet er, at mange af os har en del ego-mønstre, såsom begrænsende overbevisninger, pengeblokeringer og dårligt selvværd, der forurener den kommunikation.

Opdag din sjæls formål og unikke energi er for dig, som vil skabe præcis det liv, den succes og de oplevelser, som giver dig begejstring og glæde.

 

Valgets magt

Her på Jorden, i dette liv og dets fysiske udtryk, kommer vi i samklang med sjælen gennem vores fysiske valg. Beslutninger er mentale og kan hurtigt laves om. De tæller ikke her.

Når du træder aktivt ud i et valg, kan det være positivt, dvs. i alignment med din sjæl. Det vil give dig større livskraft og lede til dine mål, sålænge de er i samklang med din sjæls formål og energi.

Men tit tager vi negative valg, som sagtens kan være socialt og etisk acceptable, men ikke i alignment med din sjæl. Disse valg kan aldrig give dig det du ønsker.

Derfor dur gængse strategier og metoder ikke – medmindre de passer til dig og din sjæl.

Tværtimod skaber negative valg blokeringer og begrænsninger på alle livsområder. Dette fører til blokering af livskraft og flere negative valg.

Når du vælger en Opdag din sjæls formål session, begynder din heltinderejse ind i kernen af din sjæl og frem mod dine længsler og ønsker.