fbpx

Gratis e-bøger og workbooks

Tid til reflektion

Du er inderligt velkommen til at downloade e-bøger og workbooks til din reflektion og selvudvikling. De er ment til at sætte gang i tankerne så du kan finde ind til din kerne og lykkes med det du vil.

Her vil løbende komme nyt.

Ellers er du velkommen til at sende mig en mail hvis du savner et emne, der ligger indenfor de områder jeg beskæftiger mig med:

  • Når livet gør ondt
  • Forretning for soloselvstændige
  • Penge

På nyhedsbrevet skriver jeg om spirituel og personlig udvikling. Der er ingen spam og du kan altid afmelde igen 🙂

Marianne

e-bog Manifestér din drøm

Få hjælp til at manifestere din drøm

Denne korte gratis guide tager dig igennem det du har brug for at vide for bevidst at manifestere det du virkeligt ønsker dig. Få en forklaring på skabelse og hvordan du gør.

e-bog

Astrologi er det perfekte udviklingsværktøj

Dette er en guide til personlig udvikling som tematiserer de 12 stjernetegn i livsområder, arketyper og måder at opleve din verden på. Ingen særlige forkundskaber er nødvendige.

e-bog om succes

Succes i din forretning eller karriere

Denne guide kombinerer det spirituelle med de traditionelle virkemidler for succes i dit professionelle liv. Den er til dig der vil stå frem med styrke og autencitet.

Hvem er jeg

Marianne Arnkjær er spirituel vejleder, healer, coach og clairvoyant. Hun er også professionel indenfor økonomi og regnskabsmæssig rådgivning.

Hun har gennem årene hjulpet mange mennesker med deres personlige og karrieremæssige udfordringer og givet healing på krop, sind og sjæl. Hun brænder for at hjælpe dig, så du kan leve dit liv med hjerte og integritet – og få det som du vil have det.

Marianne arbejder kun med klienter der vil udvikle sig og skabe positive resultater for dem selv. Det forventes at du kommer med al din parathed til at slippe gamle mønstre og vaner samt en nysgerrighed på, hvem du er som sjæl og menneske på det dybe plan.

Min mission

Jeg hjælper kvinder til høj bevidsthed, styrke og uafhængighed.

Min mision er at bringe indre ro, lethed og begejstring gennem udvikling af emotionel modenhed og spirituel livspraksis.

I min overbevisning, den bedste genvej til frihed fra begrænsninger og sygdom på alle planer.

 

Kontakt mig