Skriv til brevkassen

Brevkasse

Denne brevkasse er til dig, som gerne vil have svar på dine spørgsmål ift. noget du måske går og tumler med.

 

Har du spørgsmål om selvudvikling, selvværd og arbejdsliv?

Har du et brevkasse spørgsmål til mastercoach og stressterapeut Marianne Arnkjær, så skriv her på Heartmind.dk. Du må gerne spørge anonymt.

Følg med her og se dit svar.

 

Sådan stiller du et spørgsmål

Du stiller dit spørgsmål i kommentarfeltet længere nede. Skriv dit navn og email.

Du kan sagtens vælge et anonymt navn, men din emailadresse skal være rigtig. Du kan være helt rolig. Det er KUN mig, som ser din emailadresse. Skriv nu dit spørgsmål i kommentarfeltet. 

Det kan være spørgsmål om, hvordan du skaber din næste karriere som lønmodtager eller selvstændig. Måske har du spørgsmål til selvværd. Det kan være spørgsmål om stress eller om hvordan du kommer tilbage på jobbet efter stress – eller om at finde en ny vej til et bedre og mere helhedsorienteret liv.

Jeg glæder mig til at besvare dit spørgsmål og hjælpe dig videre i din personlige udvikling, med selvværdet, stressen eller det arbejdsliv du ønsker dig.

Vil du have hjælp NU – Så tjek under menupunktet “gratis” eller tilmeld dig mit nyhedsbrev.

 

Samtykkeerklæring – Brevkasse

Alt hvad du skriver ifm. dit spørgsmål til brevkassen, bliver selvfølgelig behandlet fortroligt og iht. persondataforordningen. Læs eventuelt min privatlivspolitik her som du accepterer ved at indsende et spørgsmål.

 

brevkasse med Marianne Arnkjær

Kærlig hilsen

Marianne Arnkjær

Du er velkommen til at læse mere om mastercoach og stressterapeut Marianne Arnkjær lige her. Måske har du brug for en afklarende samtale, som du kan læse om her.

 

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *