Godt at se dig!

 

 

 

 

 

 

Hvis vi ikke har mødtes før, vil jeg præsentere mig. Mit navn er

 

Marianne Arnkjær

Jeg er Mastercoach og Spirituel Business Mentor.

Min baggrund og uddannelse er indenfor økonomi, projektledelse og coaching. Mit liv har lært mig nogle lektioner om selvværd, mindset, penge og spiritualitet.

Det har givet mig indsigt i, hvad vi skal gøre for at slippe ubalancer som stress, dårlig indtægt og andre “kontraster” vi ikke vil have.

 

Min mission er økonomisk og emotionel frihed og uafhængighed

For dig, mig og andre kvinder, som er klar til at arbejde med sig selv og deres pengemindset.

I min bog, skal kvinder træde meget mere frem med alle vores kompetencer og feminine værdier.

Det handler om vores samfund – men faktisk mest om dig ❤️  

Healing af hjerte og sind

Min rejse har givet mig indsigt i, at de fleste af os går rundt med lukket hjerte og et rodchakra som er helt fastlåst. Det er derfor mangeltænkning og fattigdomsbevidsthed har så stor udbredelse.

Sådan var det for mig engang. Det gav yoyo-økonomi, dårligt selvværd og overlever-mentalitet uden selvomsorg eller selvkærlighed.

Sådan er det heldigvis ikke længere!

Den indsigt, har ført til radikale ændringer i mit menneskesyn. Vi kan og er så meget mere, end vi forstår før vi begynder vores selvudvikling – frem mod det menneske det altid var meningen vi skulle være.

Vil du med på rejsen?

 

pengemindset-business
business-by-heart

En beslutning der ændrede alt

Ikke én, men flere gange, har jeg været stresset og overset de mennesker jeg holder allermest af. Det er jeg ikke stolt af, men jeg har lært af det.

Karriere, lederjob, økonomi og business var alt sammen spændende – og krævende. De mange deadlines og konkurrencementalitet var skidt for et sensitivt menneske som mig (ikke noget jeg ville indrømme dengang).

Mine værdier om samhørighed og at vi skal passe ordentligt på hinanden, levede jeg slet ikke efter. Jeg havde ikke hjertet med.

 

Forvirrede mennesker handler ikke – De sidder fast!

 

Det var en fatal fejl! Jeg blev drænet totalt for energi. Jeg følte mig mismodig, havde dårlig samvittighed, ingen arbejdsglæde, mistede mig selv fuldstændigt. Jeg følte mig som en levende død.

Den dag jeg besluttede mig for, at ændre den måde jeg tænkte på arbejde, vaner, andre mennesker – og holdt op med at have ondt af mig selv – da skete der virkeligt noget!

Vil du læse mere om business og selvudvikling?

På bloggen kan du læse artikler af Marianne Arnkjær om lederskab,
om business og selvudvikling i praksis – der virkeligt virker.

Penge og manifestation

Penge og manifestation

For penge og manifestation er mangeltænkning og FOMO dybt skadeligt for dig og din business. Penge er i virkeligheden en konstruktion. Vi har opfundet dem som en transaktion i stedet for byttehandel. Det er vigtigt at huske, at de er skabt til flow. Vi lægger stor...

Flow og følelser – 2021 kom an!

Flow og følelser – 2021 kom an!

I flow med følelserne og forandringer At være i flow med følelserne kan være noget af det sværeste. Og hvad betyder det egentlig? Igår var fuldmåneden nøjagtig, men energien virker hen over nytåret og Silvesternatten i nat. Den vigtigste på vores rejse med 12 Hellige...