fbpx

Healer & Clairvoyant rådgiver

 

 

 

 

 

 

Hvis vi ikke har mødtes før, vil jeg gerne præsentere mig. Mit navn er Marianne og jeg er healer og spirituel rådgiver. Jeg hjælper især kvinder, som sidder fast, ønsker sig noget andet i livet, eller “bare” vil vokse som menneske og er nysgerrig ift. hvem de egentlig er indeni. Jeg har været selvstændig siden begyndelsen af 2014.

Jeg er mor til en voksen søn og kone til en dejlig mand. Jeg er bonus-mormor og oplever det som den største gave.

Min formelle baggrund og uddannelse er indenfor økonomi, projektledelse og coaching. Derudover har jeg mange andre uddannelser. Blandt andet certificeringer i clairvoyance, yogaundervisning og stressterapi.

Det har givet mig indsigt i, hvor meget vi i virkeligheden selv er herre over vores egen skæbne. Hvor meget vi kan gøre for at slippe ubalancer som stress, dårlig indtægt og andre “kontraster” vi ikke vil have. Og ikke mindst, hvor meget hjælp vi har til rådighed fra åndernes verden, det usynlige univers, Englene – Hvad du ønsker at kalde dette felt af vidunderlig energi og bevidsthed.

Hos mig kan du blive klog på din sjæls profil, få lavet dit Human Design og hjælp til det som presser sig på hos dig lige nu. Jeg healer sygdom, negative livsenergier og karma.

 

Jeg hjælper kvinder til høj bevidsthed, styrke og uafhængighed.

Min mision er at bringe indre ro, lethed og begejstring gennem udvikling af emotionel modenhed og spirituel livspraksis.

Som i min overbevisning, er den bedste genvej til frihed fra begrænsninger og sygdom på alle planer.

 

Det vil glæde mig at dele min viden og erfaring i kærlighed med dig.

Healing af hjerte og sind

Min rejse har givet mig indsigt i, at de fleste af os har chakraer som kører på stærkt nedsat kraft. For mig personligt kom det til udtryk i yoyo-økonomi, dårligt selvværd og mangel-mentalitet uden selvomsorg eller selvkærlighed.

Mange af mine besværligheder havde rod i tidligere liv. Det er min erfaring, at sådan er det for de fleste mennesker.

De ting kan jeg cleare og heale for dig. Derved er du fri til at starte på en frisk med at finde ud af hvad du vil og hvad der gør dig glad. Du kan bygge sunde vaner der støtter dig.

 

Når du følger et af mine forløb, hjælper jeg dig til at forny dit perspektiv, dit liv og leve på en måde der 100% er dig. Derved får du adgang til din sjæls energier og dit hjertes fulde kraft.

pengemindset-business
business-by-heart

En beslutning der ændrede alt

Ikke én, men flere gange, har jeg været stresset og overset de mennesker jeg holder allermest af. Det er jeg ikke stolt af, men jeg har lært af det.

Karriere, lederjob, økonomi og business var alt sammen spændende – og krævende. De mange deadlines og konkurrencementalitet var skidt for et sensitivt menneske som mig (ikke noget jeg ville indrømme dengang).

Mine værdier om samhørighed og at vi skal passe ordentligt på hinanden, levede jeg slet ikke efter. Jeg havde ikke hjertet med.

 

Forvirrede mennesker handler ikke – De sidder fast!

 

Det var en fatal fejl! Jeg blev drænet totalt for energi. Jeg følte mig mismodig, havde dårlig samvittighed, ingen arbejdsglæde, mistede mig selv fuldstændigt. Jeg følte mig som en levende død.

Den dag jeg besluttede mig for, at ændre den måde jeg tænkte på arbejde, vaner, andre mennesker – og holdt op med at have ondt af mig selv – da skete der virkeligt noget!

Vil du læse mere om spiritualitet og selvudvikling?

På bloggen kan du læse artikler om lederskab, manifestation,
chakraer, sjælen og selvudvikling – der virkeligt virker.

Hjertevejen og loven om tiltrækning

Hjertevejen og loven om tiltrækning

Mange vil fortælle dig at der er noget i vejen med den måde du manifesterer på, hvis du ikke kan få loven om tiltrækning til at virke. Men det passer ikke. Loven om tiltrækning er at lige tiltrækker lige. Som du også vil se nedenfor.   Vi får nemlig ikke altid...