MENTORFORLØB

 

Gå efter din drøm – Sådan får du det til at ske!

 

Det her er forløbet, hvor du får al den hjælp der skal til for, at du skaber det arbejdsliv, som du drømmer om. Du lærer hvordan du får tillid og tror på dig selv og hvad du kan og dur til. Også selvom du har stresset meget eller altid har lidt af dårligt selvværd.

Jeg er din mentor, som holder dig i hånden, svarer på spørgsmål, og hele tiden er lige i dit ringhjørne.

 

Længes du efter et job og liv,

 • Hvor du føler dig ovenpå – med tid til alt?
 • Kan mærke varmen og glæden boble indeni?
 • Der passer til lige den person du er?
 • Hvor du kan ranke ryggen og være dig
 • Føler en stærk indre ro, kan hvile i dig selv?

 

Vil du en gang for alle finde mod og hjerte til at gøre det som DU har brug for? For eksempel at skabe et liv som virkelig hænger sammen – Uden stress? Uden dårlig samvittighed? Uden dårligt selvværd?

 

Men er du i tvivl om hvad du skal og hvordan du gør? Så læs videre…

 

 

Hvis du kan nikke til bare et af følgende punkter, så er du landet det rette sted.

 • Føler du dig drænet, stresset eller usikker?
 • Har du en fornemmelse af, at livet glider forbi dig?
 • Ville du ønske det kunne være sjovt at være dig – også på de helt normale hverdage?
 • Føler du dig begrænset, indestængt eller ufri?
 • Savner du klarhed, mod og retning?
 • Ville du elske et åndehul, dit space, hvor du lader op og bliver klogere på dig selv og det du skal nu?

 

VED du bare, at der er mere til dig?

 

Og vil du gå efter det?

 

 

Gå efter din drøm – mentorforløbet

er til dig, der arbejder alt for meget, som stresser og knokler (eller har gjort det), og som ikke ved, hvordan du kommer helskindet ud af det hele. Men som virkeligt har brug for mening og perspektiv, nu!

Det er for dig, som er træt af at vente, træt alle de “gode råd”, der alligevel ikke giver det, du ønsker dig og har allermest brug for!

Det her er ikke raketvidenskab, men det er så vigtigt at du ved hvad du skal. Og så gør det.

 

For det her er en måde at være på, der gør dig selvsikker og mentalt robust.

 

 

Luk op for dine indre ressourcer, energi og gejst!

 

 

Forløbet er for dig, som vil lære, hvordan du ved, “bare” at være dig selv, sparer helt utroligt meget energi. Krudt som du i stedet lærer at bruge på, at skabe det drømmearbejdsliv, som virkeligt tjener dig.

 

Med dette forløb åbner du for en verden af personligt overskud, som de fleste slet ikke er klar over de har adgang til. Hvis de ville.

 

 

Hvordan du finder mod og energi, og går efter din drøm

Dette forløb kræver en arbejdsindsats. Det vil jeg ikke lægge skjul på. Når du gør en indsats, så lover jeg de også vil virke for dig. Ligesom de har virket for mig og for mine klienter.

 

gå efter din drøm

Der sker store ting når du følger mentorforløbet og ændrer din måde at tænke og derfor handle på

 • Du får selvindsigt, metoder og værktøjer, der virker!
 • Du ranker du ryggen og trækker vejret frit igen.
 • Du ser resultater.
 • Du kan nyde at gøre en forskel på jobbet, samtidigt med at du har et liv efter arbejdet.
 • Du oplever, at du har tid til det du gerne vil og som er vigtigt for dig. Ikke på mystisk vis, men fordi du har taget bevidst stilling og arbejdet (smart) for det.
 • Du oplever færre konflikter og en gladere familie og at tingene flasker sig på måder du ikke har oplevet i lang tid. 

 

 

Sådan foregår forløbet

 

Heartmind mentorforløb 2019 foregår helt online. Vi åbner med en online individuel kickoff session. På den måde lærer du og jeg straks hinanden at kende og du kommer rigtigt fra start. Den 29. september får du adgang til det første modul.

Du får i alt 4 online individuelle sessioner så du aldrig bare er overladt til dig selv. Samtidigt sikres du, at alt det du har brug for at få talt igennem sker i fuld fortrolighed – og uden en masse spildtid fordi disse sessioner kun er for dig.

Modulerne får du adgang til online og de åbner måned for måned med øvelser og træning, der sætter effektivt gang i din personlige udvikling.

Du kan arbejde med modulerne lige præcis når det passer dig. Ligesom du kan befinde dig hvor som helst når vi taler sammen til de individuelle sessioner.

Din adgang til modulerne, eventuelle opdateringer og nyt materiale fortsætter selvfølgelig også efter forløbets afslutning, for der er mere læring at hente, efterhånden som du udvikler dig.

Du kan se alle datoer i oversigten længere nede.

 

Facebook gruppe

Du kan stille alle de spørgsmål, du har brug for i Facebookgruppen. Du vil lære rigtigt meget også af de andre deltageres spørgsmål, og mine svar. Der er fuldstændig og fuld fortrolighed i den lukkede Facebookgruppe. Det som bliver delt derinde vil ikke blive refereret andre steder.

 

Heartmind Online Mentorforløb er delt op i fire dele

Hvert hovedområde har et til to online moduler, og en tilhørende individuel session, så du aldrig er alene i processen og er sikret et stort udbytte og transformation.

 

 1. Hvad vil du, virkeligt?
 2. Dit fundament og dine styrker. Erkend hvad du indeholder
 3. Mental og følelsesmæssig fitness, tag magten over dit indre “styresystem”
 4. Sådan implementerer du det hele og går efter din drøm

 

Del 1 – Hvad vil du? Virkeligt!

På del 1 begynder vi stille og roligt med, hvad du egentlig vil. Vi skal helt ind til kernen af, hvordan du ser dit drømmeliv og drømme arbejdsliv. Allerede her er dette forløb anderledes end så mange andre, for vi skal have helheden til dine andre livsområder med i billedet. Tingene skal passe sammen og de skal passe 100% til dig.

 

Hvis du har været meget presset eller stresset, måske endda flere gange, så kan det være meget svært at huske hvad du kan lide at lave, hvad du egentlig har lyst til skal være i dit liv og hvad du skal nu. Det er en del af processen og altså et helt naturligt sted at være.

Ofte føles det som om man bare vil UD af den situation man står i. Og det kan kun gå for langsomt. Men det er ikke nok.

Du indeholder ALLEREDE de byggesten, der skal være dit fundament i mange år fremover. Vi vil åbne op for alle de muligheder som du måske ikke selv kan se lige nu. Og der er mange. Vi skal have helt styr på dine visioner og drømme, hvad der gør dig rigtigt glad og er dybt motiverende for dig.

 

Vi begynder allerede nu at skabe grundlaget for, at du får det til at ske på en måde, som samtidig er ren energi og overskud. Der SKAL nemlig være mental og følesesmæssig næring for dig, ellers vil du ryge (tilbage) i stress og knokleri.

Forskellen på dette forløb og alle de gyldne løfter og nytårsfortsætter vi ofte gør os er, at her sørger vi for, at sætte mål og mærke HVORFOR vi vil det her, samt føre dem ud i livet. Det hjælper jeg dig med.

 

 

Del 2 – Dit fundament og styrker

Vi har det med at synes at det andre kan er fantastisk, mens det vi selv kan da ikke rigtigt er noget. Men tænk over det. Sådan synes de andre også om det du kan. På del 2 vil vi sætte alle dine styrker og kompetencer sammen på helt nye måder, du aldrig havde drømt om.

Og jeg lover dig, at du kan mere end du tror, og du kan mere end din mor tror. Og du må gerne vise og fortælle alt det du kan. Du kan ALDRIG blive for meget. Det med at være bange for at være for meget… det er en folkesygdom i Danmark. 

Du kan godt, hvis du holder op med at gemme dig (hvad alle gør i et vist omfang). Tænk hvad der kunne ske, hvis du ikke holdt dig selv nede! Del 2 har til formål at vise dig, hvor du kan shine og bidrage, være unik, dygtig og kompetent.

Det er dit ego, din “forsvarsminister” der har holdt dig tilbage, for sæt nu du trådte frem og “de andre” ikke kunne lide dig og du blev smidt ud i kulden. Der er ikke nogen kulde. Kun den indre, når du taler ned og grimt til dig selv. Den gør vi endeligt op med her.

Det du ikke styrer, det styrer dig. Vi rydder op i egoets løgnehistorier, så du kan åbne dit hjerte for alt hvad du indeholder og SE din egen fulde værdi.

 

 

Del 3 – Mental og følelsesmæssig fitness

Du skal være smidig og sej i din tankegang. For tanker er ikke toldfri. Tanker skaber følelser og du handler på dine følelser. Det gør vi alle (også de rationelle mænd ?). Her på del 3 får du rigtigt meget teori/viden om og redskaber til det.

Hjernen og sindet er plastisk. Det betyder at dit mest fantastiske redskab står 100% til din rådighed. Som du vælger det. Nemlig. Du vælger nemlig hvad du vil tro på og hvor du vil fokusere. Du sætter regler, overbevisninger og værdier op – det er dem, der er dit indre styresystem.

Dem skal vi have opdateret og indrettet så de passer til din drøm og dit nye fokus. Du vil blive positivt overrasket over, hvor meget blot en lille ændring rykker for dig! 

På del tre vil du forstå, hvad det betyder for dit velvære, robusthed og følelsesmæssige modenhed i beslutninger osv.

Vi kommer også ind på overbygningen, nemlig hvordan du mærker efter og får klarhed om mål og retning. Du lærer hvordan du mærker når du følger dit hjerte. Vi har alle en indre viden, intuitionen, som tit bliver underkendt ift. logikken. Men det er altså essentielt at forstå, at hjernen og sindet er tjeneren. Hjertet og intuitionen er chefen.

Du og dit hjerte skal i gul trøje. Du træder i karakter som dig selv!

 

Del 4 – Fokus og handling på din drøm

Nu er vi virkelig klar til at rykke. Du har det hele på plads. HELE fundamentet. Og selv om du ikke skulle synes det lige nu fordi alt er så nyt – så er du klar. Du ved hvor du vil hen. Du ved hvad du gerne vil lave og hvordan det skal se ud i din hverdag. Du ved hvem du er og hvad der gør dig glad.

Jeg hjælper dig til at holde fokus og fortsætte med at tro på dig selv og din drøm.

Vi skal arbejde med, hvad skal der til for at din vision og det du ønsker dig kommer til at ske. Du må være fleksibel, se mulighederne og være frisk på at tage chancerne når de dukker op.

I del 4 sætter vi alt det du har lært i spil. Du skal nemlig forene logik, planlægning og handling, samtidig med, at du holder din drøm levende. I praksis. Du skal kunne leve i mulighedernes land og samtidig guide dig selv i den rigtige retning. Og det kan du også. Nu.

 

Fakta

Der er i alt 12 deltagere på forløbet. Tilmeldingen til holdet er åbent nu og forløbet begynder til september 2019 med individuelle sessioner, der skyder hele forløbet igang og sørger for, at du og jeg lærer hinanden godt at kende. Og så er vi for alvor igang!

Early-Bird indtil mandag d. 1. juli 2019
9.995 kroner inkl. moms kan betales ad en gang eller i tre rater. Efter d. 1. juli stiger prisen til 14.995 kroner, som også kan betales ad en gang eller i tre rater. Første rate betales ved tilmelding, derefter hver 30. dag.

Er du i tvivl om forløbet er noget for dig, så send mig en sms på 28 88 81 00, så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan snakke sammen.

 

 

Jeg glæder mig til at bidrage til dit liv, til at se dig få det hele til at fungere for dig i dit nye liv.

Kærlig hilsen

 

 

Datoer*

Kickoff – individuelle sessioner: fredag d. 6. september og 13. september 2019.

Del 1 online modul 29. september 2019 kl. 9.00

Individuelle sessioner: fredag d. 4. oktober 2019.

Del 2 online modul 27. oktober kl. 9.00

Individuelle sessioner: fredag d. 1. november 2019.

Del 3 online modul 24. november kl. 9.00

Del 4 online modul 22. december kl. 9.00

Individuelle sessioner: fredag d. 3. januar 2020.

* med forbehold for ændringer

 

Referencer

 

rikke-loehr

Rikke Løhr Andersen – Optiker

Jeg valgte at tage forløbet hos Marianne, fordi jeg var brudt grædende sammen på mit nye job. Jeg følte at jeg havde mistet det fornuftige overblik og var lettet helt fra jorden.

Jeg havde forsøgt at være hende, som troede at hun kunne vende den negative spiral på arbejdspladsen, men jeg havde gjort mig så umage med det, at jeg selv var ved at gå i stykker.

 

Jeg har forandret mig fra en person i vildrede og tvivl på mig selv, til at få mere og mere tro på, at det jo ikke var mig der var noget galt med.

 

Jeg blev opmærksom på alle mine gode egenskaber og jeg har lært, hvordan jeg kan fremhæve dem. Både overfor mig selv, min familie og på jobbet.

 

Nu holder jeg fast i de ting jeg kan lide og synes om, og så er jeg ligeglad med hvad de andre synes. Og når jeg opfører mig sådan, får jeg så meget positiv respons og respekt både inde i mig selv, men også fra omgivelserne.

 

En dag ringede telefonen. Jeg blev tilbudt en stilling som daglig leder på min gamle arbejdsplads. De havde savnet mig helt vildt, og ville meget gerne have mig tilbage. Alle mine bekymringer om min fremtidige karriere var pist væk. Sommerfuglene begyndte at flakse, og jeg begyndte at smile.

Jeg kunne straks mærke, at det var den helt rigtige beslutning at takke ja. Så nu er jeg daglig leder, og nu er det mig der bestemmer 🙂

 

Billedet er taget lige inden “chefen” går ud af døren på vej til sin første arbejdsdag. Kh Rikke

 

 

“Jeg ved simpelt hen ikke hvad jeg skulle have gjort uden det her forløb hos dig… Nu kan jeg jo SE, hvad det er jeg går og gør mod mig selv. NU kan jeg se, hvad jeg skal handle på…! Og jeg føler mig ikke længere så forvirret og magtesløs. Det er fantastisk!”  -Vibeke

 

“Jeg har følt mig så opmuntret…Du har troet mere på mig end jeg selv gjorde. Så faktisk har jeg søgt et nyt lederjob i stedet for det almindelige butiksjob, jeg forestillede mig, at jeg skulle nøjes med…Og jeg har fået det!” -Sanne

 

“Jeg er vild med, at du står i mit ringhjørne som min personlige træner og sørger for, at jeg ikke lyver for mig selv om, hvad der er sandt – eller bare tager de nemme løsninger. De passer nemlig slet ikke til mig og det jeg vil!” -Rita

 

“Jeg er så taknemlig over, at jeg har fundet dig at sparre med. Du giver mig så mange nye perspektiver og jeg kan se så mange andre muligheder for mig nu…!” -Hanne

 

Hvor er det fedt med klar tale uden alt mulig udenomssnak og hvad-synes-du-selv agtige svar. Jeg kan mærke at jeg flytter mig og at jeg har det meget bedre med at være den jeg er. Jeg har lært at tage ordentligt ansvar for det jeg vil!” -Jens

 

 

Begynd din transformation i dag!

 

Hvad nu hvis… Spørgsmål og svar

 

Hvad nu hvis jeg ikke har råd til at betale det fulde beløb? 

 • Du bestemmer helt selv om du vil betale i et beløb eller i tre nemme rater.

 

Er online ligeså godt og effektivt, som hvis vi mødtes i virkeligheden?

 • Du får del i al min viden og erfaring, som jeg har delt med mange og har set virke for dem, ligesom det har virket for mig. For at sikre at du får alt med, så har vi Facebook gruppen med spørgetid OG de individuelle sessioner. Du bliver aldrig bare overladt til dig selv.

 

Hvad nu hvis jeg fortryder min tilmelding?

 • Jeg kan desværre ikke give dig dine penge tilbage. Du har jo med det samme adgang til materialet. Du vil altid kunne arbejde med materialet uanset på hvilket tidspunkt du begynder, ligesom du er fuldgyldigt medlem i Facebook gruppen. 

 

Kan jeg dele det her med min psykolog eller min mand?

 • Du kan dele dine erkendelser og oplevelser med forløbet med hvem du vælger. Men du må ikke dele materialet med tredjemand. Eneste undtagelse er hvis du gerne vil arbejde sammen med din mand er du velkommen til, at lade ham løse opgaver og sparre med dig.

 

Hvad nu hvis jeg kun hører et modul?

 • Når du er tilmeldt forløbet, så er du med og du har adgang til alt materiale. Så er du “all in”.

 

Hvad nu hvis jeg ikke tror nok på mig selv fordi jeg aldrig rigtigt er lykkes med noget særligt?

 • Så er du kommet til det rette sted. Og du er på ingen måde alene om, at have det sådan. Jeg hjælper dig til at lykkes og til at gennemføre for jeg tror 100% på dig. I fællesskabet på Facebook og til spørgetimerne hepper vi på hinanden.

 

Hvad hvis jeg er sygemeldt med stress, kan jeg så følge med alligevel?

 • Ja. Det kan du. Til den første individuelle kickoff session taler vi om dine særlige forhold og vi skræddersyr, hvordan du bedst kan gennemføre forløbet.

 

Hvad hvis jeg bagefter gerne vil fortsætte med din hjælp, kan man så tilkøbe enkeltsessioner?

 • Når forløbet slutter vil du være godt i gang med at skabe det arbejdsliv og liv, som du har sat dig for. Jeg giver kun enkeltsessioner til dem, der har været i forløb hos mig. Hvis du skulle ønske at fortsætte bagefter, så er jeg selvfølgelig helt åben for enkeltsessioner. 

 

 

Begynd din transformation i dag!