fbpx

Healing for energi og balance

Healing, energi og balance har vi brug for hver dag! Men når vi stresser, bliver syge, er i krise, så mister kroppen noget af sin evne til selvhealing, energien falder og balancen er det så som så med.

Energihealing er meget effektivt. Krop, sind og ånd er forbundet med hinanden, så når du modtager healing hos mig, modtager du det på alle niveauer, og din frekvens stiger.

Her er nogle af de problemer jeg hjælper mine klienter af med:

 • Føler du dig presset?
 • Lider du af senfølger til stress?
 • Oplever du mange negative eller selvkritiske tanker?
 • Har du lavt selvværd?
 • Sidder du fast?
 • Mangler du energi og søvn?
 • Har du skavanker og kroniske tilstande?
 • Oplever du krise eller er du i ekstrem personlig udvikling?

Vores skavanker “sladrer” om de bagved liggende årsager. Jeg healer på rod-årsagerne til det du oplever i tanker, følelser og krop.

Healing-energi-balance

Under healingen befinder du dig trygt og godt hjemme hos dig selv, hvor du kan hvile imens.

Jeg healer med energi i fjernhealing. Jeg benytter clearinger, frekvenshealing, reiki-healing og englehealing, som det er nødvendigt. Bagefter taler vi om hvad jeg har healet dig for og hvad du kan forvente der sker. Mange oplever et øjeblikkeligt energiboost.

Hvad har du brug for?

Fysiske skavanker handler næsten altid om noget bagved i sindet eller psyken.

Det kan være ondt i lænden eller eksemer, der vidner om en stress-tilstand. Det kan være tinnitus der vidner om noget du ikke vil vide noget om, som presser sig på for at blive håndteret af dig.

Vores krop “sladrer” og det er godt, for så kan vi tage os af det.

Vores sind sladrer også. F. eks. med mange negative eller selvkritiske tanker, pleaseri og bekymring om, hvad andre tænker om os. Det kan fortælle om manglende selvværd og selvomsorg (f.eks. at få god nærende søvn, spise rigtig mad og få motion).

Mange år med dårlige tanker, kan give dårlig fordøjelse og problemer med at producere de hormoner som serotonin, dopamin og oxytocin, der løfter humøret og gør vi føler os godt tilpas.

Det nytter ikke kun at behandle symptomet med eksem eller søvnløshed. Derfor går jeg altid bagom og healer dybt direkte på rodårsagen til problemet.

Du får ud over healingen altid råd med på vejen, der passer præcis til de rodårsager jeg har healet, ud over det rent fysiske.

Sådan foregår det

Når du har booket en healing hos mig, stiller jeg clairvoyant ind på dig og din situation. Det gør jeg for at sikre mig, at jeg får det hele med og kender de bagved liggende årsager til netop dit problem.

 

 • Book din tid. Linket sender dig direkte til min kalender.
 • Jeg healer dig samme dag som du har bestilt tid til.
 • Når vi taler sammen på telefon får du besked om hvad jeg har fundet og healet.
 • Om nødvendigt, kan vi derefter aftale den næste tid

Ved sygdom og kroniske tilstande

Har du i flere år gået med de samme lidelser, eller er langtidssyg, f.eks. med stress – så kan en enkelt healing ikke gøre det alene.

Der vil jeg anbefale at du skriver til mig. Udfyld skemaet via knappen herunder. Skriv om det du har brug for at tale om og blive rask fra. Jeg tager kontakt til dig og vi aftaler hvad der skal gøres.

Jeg healer ikke kræft eller anden terminal sygdom.

 

healing-for-balance

Dyb healing - 3 sessioner i forløb

Din investering i dit helbred og velbefindende på krop, sind og ånd

3 sessioner, i alt 3.750 kroner 

Dyb healing - flere sessioner

Vil du gerne at vi taler sammen før du beslutter dig for et healingsforløb, så klik på knappen og fortæl hvad du har brug for. Herefter kontakter jeg dig. Typisk er et forløb på mellem 6 og 10 gange.

I et forløb kan jeg tilrettelægge healingen og komme længere omkring. Dvs. din healing bliver både grundigere og dybere. Du har mulighed for at blive fulgt og støttet, mens du er i processen med at blive rask og klar igen.

Betaler du alle aftalte healinger på én gang, får du 10% rabat på hele forløbet.

 

Jeg har fået forløst en masse

Jeg mærkede allerede i sessionen, en forløsning af nogle af de emner vi var omkring og de blokeringer der lå fra tidligere liv, gav rigtig god mening. Det forløste meget i mig og givet mig nogle gode indsigter ❤️  En spændende session, som jeg kan anbefale andre, der ønsker at forløse ting på sjælsplan ❤️

 

Nicooline Lassen
Sjælens formål og energi – Session
Healing

Stadig i tvivl?

Er du stadig i tvivl, så har du her svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål.

Hvad er healing godt for?

Vi har flere dimensioner end blot den fysiske. Mange tror vores fysiske symptomer er opstået der, men det er ikke tilfældet. Der foreligger stort set altid en energetisk årsag. Denne rodårsag påvirker tanker og følelser og først til sidst kommer den til udtryk i fysiske symptomer.

Derfor er det en rigtig god ide at tage tingene i opløbet. Stærkt selvkritiske eller underminerende tanker, vil med tiden manifestere sig i kroppen. Afhængig af dine omstændigheder i øvrigt, kan de vise sig som fordøjelsesbesvær, halskatar, blot for at nævne et par eksempler.

Karma og barndomstraumer kan ligge bagved relativt “uskyldige” småskavanker du har nu, men som med tiden kan give andre symptomer.

Derfor bliver du hos mig altid healet på alle relevante dimensioner, så du kan være sikker på, at alt det syge er væk.

I min optik findes der ikke noget som er småskavanker. Det at noget viser sig i det fysiske, sladrer om et længerevarende problem, som du selvfølgelig gerne vil have adresseret.

Hvem er healing godt for?

Healing er godt for alle.

Selvom du er meget syg, kan healing afhjælpe mange følgesygdomme.

Selvom du “kun” har usynlige symptomer som manglende energi og humør, vil healing være utroligt godt.

De færreste mennesker er blevet healet så grundigt, som du bliver med denne dybe clearing og healing. Ønsker du healing af dit barn, kan du som forælder give tilladelse, hvis barnet er under 18 og ikke selvforsørgende.

Healing kan ALDRIG skade.
Der kræves ingen forudgående kendskaber, blot viljen til at modtage.

Hvor meget tid skal jeg forvente at bruge?

Det er meget individuelt og afhænger helt af din situation. Du skal forvente at bruge tid på at beskrive hvad du vil have healet og din intention med det.

Selve healingen gør jeg på forhånd før sessionen, som varer ca. 30 minutter.

Hvordan foregår det?

Jeg skal bruge dine personlige oplysninger, som fulde navn ved dåb/navngivning, fødselsdato og fødeby.

Skriv samtidigt hvad du har brug for hjælp til.

Kan vi tale sammen først?

Skriv til heartmind@heartmind.dk med dit telefonnr. og jeg kontakter dig straks.

 

Healing fjerner problemer og blokeringer ved rod-årsagen.

Din frekvens løfter sig når du tager nye positive valg, og du bliver et match til nye og positive omstændigheder.