Det du ikke styrer - Det styrer dig

Selvstændig? Karriere?

 

Vil du være virkeligt dygtig til at lede din virksomhed? Og en en endnu bedre leder for dine medarbejdere og business partnere? Vil du være endnu dygtigere til at tjene penge? Eller bare virketligt tjene penge?

Har du brug for hjælp til effektivt, at gøre det indre arbejde som skal til? Hemmeligheden ligger nemlig i dig og dit personlige lederskab fordi det er dig, som skal synes, at det er det hele værd. Du skal have hjertet med i det. Du må brænde for det – for at du kan brænde igennem.

Jeg er selv selvstændig på 5. år og har begået alle fejlene… og lært. Jeg lever af min virksomhed. Vil du have del i min visdom og filosofi?

Derfor har jeg har skabt et individuelt forløb for dig som ved, at der er mere til dig og i dig. Du får en GRUNDIG gennemføring i hvad der kræves – naturligvis tilpasset hvor du er i dag.

Uanset om du er lønmodtager eller selvstændig er der rigtigt meget at hente for dig, som er seriøs men som ikke føler du er det rigtige sted lige nu.

 

ER DU KLAR TIL

  • At skabe en klar, motiverende og unik vision baseret på dit livsformål?
  • Et liv med mere energi og overskud fordi du kan være helt dig selv?
  • At vide præcis hvad du er god til og sætte det langt mere i spil?
  • At kende og handle i overensstemmelse med dine vigtigste værdier?
  • At føle dig stærk og værdifuld, i stedet for at være usikker og i tvivl om retning og hvad du skal?
  • At tage fuldt ansvar for dig selv og din forretning?

 

På forløbet lægger vi ud med, hvad du virkeligt vil og skaber derud fra en top motiverende vision. Du skal lære at turde træde frem, helt som dig selv, uden hele tiden at måle og veje dig ift. hvad andre mener du skal.

På baggrund af dine styrker og din vision, lægger vi din vinderstrategi.

Vi ser dit indre styresystem efter i sømmene og jeg hjælper dig til et mindset og en ny praksis, som sætter dig til at hjælpe dine kunder samt skabe den succes og frihed, som du ønsker dig.

 

Sådan foregår det

Forløbet indeholder 6 mødegange og inkluderer øvelser og materialer til din forberedelse, og forståelse af vigtige sammenhænge ift. kunder, markedsføring og det at du er et match til den business du ønsker at skabe.

Sessionerne foregår over Skype og varer 90 minutter ad gangen. Forløbet koster 12.000 kroner ex moms. og du er velkommen til at betale i rater mod et lille gebyr.

Marianne er i stand til at spørge ind så det tricker de helt dybe tanker og følelser, og det tvang mig til at se næste lag af mine skygger i øjnene…

Hun var hurtig til at opfange min personlighed og ikke mindst se igennem mine småproblemer. Jeg fik en del at tænke over og gode redskaber til at gøre noget ved det.

På sin egen kærlige og varme måde holdt hun mig fast i problematikken til jeg havde anerkendt og accepteret eller var kommet op med en handlingsplan, som hun så holdt mig op på…

Jeg har fået nye arbejdsredskaber/vaner, som jeg stadig holder fast i – og jeg har fået min energi tilbage ovenpå et hårdt år…
Jeg nyder at være mig ! og er sikker på at Marianne har en ret stor del i den process …

Jeg vil til hver en tid anbefale Marianne som coach, både privat og især i forbindelse med business coaching.

Lone Østergaard

Leder, Siemens Windpower