Hjertet har sine egne grunde

som fornuften ikke kender - Pascal

Dit lederskab

 

Hvilken forskel vil du gøre? Hvad brænder du for? Vil du være dygtig til at skabe følgeskab? Dygtig til, at lede din virksomhed? Eller bare virkeligt god til det du gør?

Inspirerer du, eller motiverer du? At inspirere er, at give andre mennesker den gave, at arbejde mod jeres fælles mål på deres egen helt unikke måde og kan medføre stor innovation. At motivere er, at give mennesker løn, ros, anerkendelse og medindflydelse, så de gør det som er nødvendigt og aftalt.

Det handler om dig og dit personlige lederskab fordi det er dig, som skal synes, at det er det hele værd. Du skal have hjertet med i det. Personligt lederskab handler om proaktivitet og at være sig selv med en følelsesmæssig modenhed, som giver autencitet og pondus.

Vil du kende dine styrker fuldt ud og til bunds og skabe dig større gennemslagskraft? Har du et ønske om at (gen)finde arbejdsglæden og sætte trivsel på dagsordenen? Vil du lære at prioritere tid og ressourcer på en værdibaseret måde?

Hvordan manøvrerer du succesfuldt imellem management, leadership og dine særlige talenter, for at skabe de resulater I har brug for? Og den glæde og tilfredshed, med tid og overskud, som du har brug for?

Du opnår

 

  • Fuld indsigt og viden om alle dine personlige styrker og nye måder at sætte dem i spil på
  • Synligt lederskab og tydelig kommunikation
  • Større gennemslagskraft og beslutningsdygtighed
  • Succesfuld håndtering af krævende arbejdsperioder uden overbelastning og stress
  • Blivende og givende (forretnings)relationer fordi du kender dig selv og din egne reaktioner i dybden
  • Evnen til at inspirere og se andres styrker og udviklingspotentiale
  • Træning i at prioritere værdibaseret og skelne med hjerte og hjerne i stærkt samarbejde.

 

Iflg. en undersøgelse fra Lederne, oplever næsten halvdelen af de adspurgte, at stor travlhed begrænser og giver dilemmaer i forhold til at skabe resultater og bundlinje.

Læg dertil, at de fleste også har et privatliv, som også er fyldt med aftaler og forpligtelser. Det kan være meget svært at balancere bare de vigtigste hensyn.

 

“Hver anden flygter fra chefen”

siger Manfred Kets de Vries, INSEAD

 

Chefer mangler indsigt i sig selv og andre. Næsten hver anden leder ender med at flygte fra deres chef. Årsagerne er typisk mikromanagement, konfliktundvigelse og manglende evne til at tage beslutninger.

Rigtigt mange chefer kender slet ikke deres egne styrker og svagheder og aner derfor heller ikke, hvordan de påvirker andre. Samtidig har de en rystende dårlig fornemmelse af, hvad der motiverer deres medarbejdere. De tror at de tænker og handler som de selv gør. Ledere har brug for at få det bedste ud af deres folk, men kan ikke fordi de simpelthen ikke forstår dem”

 

– Manfred Kets de Vries, Psykolog og professor i lederudvikling INSEAD

 

Fortrolig sparringspartner

Vil du have fordelen af en samlet gennemtænkt indsats af en professionel coach?

Vil du have adgang til assistance, som ikke trækker på HR ressourcerne, og som er 100% skalérbar alt efter dit behov?

Jeg tilbyder skræddersyede coaching- og undervisningsprogrammer til din virksomhed. Jeg er den uvildige part, der ser tingene udefra og kan derfor give et samlet indblik, hvad der rør sig. Uden at gå på kompromis med fortroligheden.

Kontakt mig for et møde og et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 28 88 81 00 mellem 8-16 i hverdagene eller skriv til mig via min kontaktformular her.

Business forløb

Et business forløb består af 6 individuelle sessioner á ca. 2 timer. Du tilmelder dig og bestiller din første tid her.

Din investering i dig selv er 12.000 kroner eksl. moms.