Hjerteligt velkommen!

 

 

 

 

 

 

Hvis vi ikke har mødtes før, vil jeg gerne præsentere mig. Mit navn er

 

Marianne Arnkjær

Jeg er clairvoyant, mastercoach og spirituel rådgiver med speciale i healing og manifestation.

Jeg er også mor til en voksen søn og kone til en dejlig mand. Jeg er bonus-mormor og oplever det som den største gave.

Min formelle baggrund og uddannelse er indenfor økonomi, projektledelse og coaching. Der ud over har jeg en certificering i clairvoyance, yogaundervisning og stressterapi.

Det har givet mig indsigt i, hvor meget vi i virkeligheden selv er herre over vores egen skæbne. Hvor meget vi kan gøre for at slippe ubalancer som stress, dårlig indtægt og andre “kontraster” vi ikke vil have.

Jeg vil rigtigt gerne dele min viden og kunnen med dig.

 

Healing af hjerte og sind

Min rejse har givet mig indsigt i, at de fleste af os har chakraer som kører på stærkt nedsat kraft. Sådan var det for mig engang. Det gav yoyo-økonomi, dårligt selvværd og overlever-mentalitet uden selvomsorg eller selvkærlighed.

Mange af mine besværligheder havde rod i tidligere liv. Det er min erfaring, at sådan er det for de fleste mennesker. De ting kan jeg cleare og heale for dig. Derved er du fri til at starte på en frisk med at finde ud af hvad du vil og hvad der gør dig glad. Du kan bygge sunde vaner der støtter dig.

 

pengemindset-business
business-by-heart

En beslutning der ændrede alt

Ikke én, men flere gange, har jeg været stresset og overset de mennesker jeg holder allermest af. Det er jeg ikke stolt af, men jeg har lært af det.

Karriere, lederjob, økonomi og business var alt sammen spændende – og krævende. De mange deadlines og konkurrencementalitet var skidt for et sensitivt menneske som mig (ikke noget jeg ville indrømme dengang).

Mine værdier om samhørighed og at vi skal passe ordentligt på hinanden, levede jeg slet ikke efter. Jeg havde ikke hjertet med.

 

Forvirrede mennesker handler ikke – De sidder fast!

 

Det var en fatal fejl! Jeg blev drænet totalt for energi. Jeg følte mig mismodig, havde dårlig samvittighed, ingen arbejdsglæde, mistede mig selv fuldstændigt. Jeg følte mig som en levende død.

Den dag jeg besluttede mig for, at ændre den måde jeg tænkte på arbejde, vaner, andre mennesker – og holdt op med at have ondt af mig selv – da skete der virkeligt noget!

Vil du læse mere om spiritualitet og selvudvikling?

På bloggen kan du læse artikler om lederskab, manifestation,
chakraer, sjælen og selvudvikling – der virkeligt virker.

Sjælens DNA

Sjælens DNA

Sjælens DNA er dine gaver Har du undret dig over hvorfor du er god til nogle ting og at der er andre, som du har utroligt svært ved? Måske oplever du de samme vanskeligheder hele tiden? Eller du løber ind i de samme typer mænd. Du skifter job af de samme årsager? Din...

Penge og manifestation

Penge og manifestation

For penge og manifestation er mangeltænkning og FOMO dybt skadeligt for dig og din business. Penge er i virkeligheden en konstruktion. Vi har opfundet dem som en transaktion i stedet for byttehandel. Det er vigtigt at huske, at de er skabt til flow. Vi lægger stor...