MENTORFORLØB

 

Kunne du tænke dig at gøre noget seriøst for dig selv og dit arbejdsliv?

Længes du efter virkeligt at stå ved dig selv og det du har behov for? Vil du en gang for alle, lære at designe og skabe det liv som passer til den person du er. Uden stress. Uden dårlig samvittighed. I et forløb med hjælp og fællesskab. Hvor fokus er på det som er virkeligt vigtigt. Den du er.

VED du bare, at der er mere til dig?

 

🍀 Har du en fornemmelse af, at livet glider forbi dig, mens du knokler for at nå alting?

🍀 Hænger du fast i en drænende hverdag?

🍀 Tænker du at det hele godt måtte være lidt sjovere?

🍀 Længes du efter ro i sindet?

🍀 Drømmer du om større frihed?

🍀 Savner du klarhed, mod og retning?

🍀 Ville du elske et åndehul, dit space, hvor du lader op og bliver klogere på dig selv og din verden?

 

 

Mentorforløbet er for dig, som vil være den du er 100% og have det godt med det. Hver dag.

Det er til dig som synes, at livet og arbejdslivet også gerne må være sjovt, samtidigt med, at der er tid til alt det andet, som er vigtigt?

Med dette forløb åbner du for en verden de fleste slet ikke er klar over, de har adgang til. Hvis de ville.

Hvis du er villig til at gøre dit indre arbejde, så kan du regne med mere ENERGI, større glæde og ro i sindet, og ikke mindst, langt bedre relationer. Du får mere ud af dit intellekt, og dit arbejde og dine resultater bliver derefter. Du vokser og kan være den allerbedste rollemodel for bl.a. dine børn.

 

Det får du ud af forløbet…

  • Du lærer hvad du kan lide og vil i livet – og hvordan du skaber det!
  • Du slipper frygt, dårlig samvittighed og selvbebrejdelser
  • Du får mod til at tage de valg og beslutninger, der er rigtige for dig
  • Du smider den maske, som du har båret måske i mange år – jeg lover det giver SÅ meget ro i sjælen
  • Du bliver skarp på, hvordan du giver gas uden at brænde ud
  • Du lærer hvordan dine tanker og følelser kan hjælpe dig i stedet for at tyrannisere og eje dig

 

 

mentorforløb

 

 

Mentorforløbet er især for dig…

Som vil ud af frustration over et arbejdsliv, der bare ikke rigtigt hænger sammen. Som synes at de roller og opgaver du påtager dig, faktisk ikke er dig. Måske er du led og ked af at skulle være perfekthed og pænhed? 

Du har måske drømme og længsler, som aldrig er blevet til noget. Måske har du helt og aldeles glemt, hvad du kan lide og hvordan det er, at føle dig glad helt ind i knoglerne? Måske keder du dig i virkeligheden midt i al den hæsblæsende travlhed?

Forløbet er til dig, som vil noget med dig selv og dit liv. Også selvom det måske ikke synes af meget. Du ved bare, at det er rigtigt for dig. 

 

Når man har brug for hjælp, så skal man opsøge den og have den. Det har indprintet sig hos mig, og det var så min tur til at gøre det. Der er flere konkrete værktøjer at lære at bruge og virkningen er der med det samme.

Jeg kan mærke at jeg taler med en som har været i samme situation selv, og derfor er hun god til at sætte lys på de helt rigtige ting.

 

 

Døren åbner indefra

Der er ikke noget galt med dig eller med andre. Det er bare livet som sker, når du er ubevidst og ikke har lært, hvordan du lever indefra og ud. Ingen af os lærer nemlig, hvordan vi kan skabe vores liv og arbejdsliv så det passer til os – med udgangspunkt i dem vi er.

Vi lærer mest, hvordan vi tilpasser os andres krav og behov, omstændighederne, osv. Det laver vi om på nu.

Du skal tilbage til din essens. Den du inderst inde er. Det kan man ikke uden hjælp. Du skal bruge en som selv har gået vejen og kender rejsen.

Jeg har også fået hjælp til min rejse. Derfor har jeg en række værdifulde værktøjer, stor viden og genveje, som jeg vil dele med dig.

Hvis du skal finde din vej og skabe en ny tilværelse, som virkeligt passer til dig, så skal du øge din bevidsthed og finde glæden. Først da kan du vækste som person. Først da bliver dit liv og arbejdsliv for alvor anderledes og svarer til det du længes efter. Din drøm.

 

Du sætter kursen og jeg hjælper dig med at styre udenom forhindringerne

Vi begynder forløbet med at finde ud af, hvad du i virkeligheden vil have.

De fleste aner ikke hvad de vil, eller hvad de kan lide at lave, hvad der er sjovt og hvad der nærer dem på et helt personligt plan. Hvis du har det som de fleste, så har du, i alt for mange år, sat alle andre før dig selv, og haft travlt med at skaffe de ting, mange af os troede var så vigtige. Og i forvirringen har vi glemt hvem vi er, og hvorfor vi er her.

Du sætter kursen og jeg hjælper dig med, at styre udenom alle udfordringerne, som de dukker op undervejs.

 

Individuelt mentorforløb i et stærkt fællesskab

Jeg bidrager med teori, viden, øvelser og mentoring. Gruppen hepper på dig og fællesskabet vil spejle dig. Du kan vælge at gøre gruppen til dit særlige støttende netværk.

Jeg holder gruppens energi og sørger for, at du får den største mulighed for læring og udvikling. Du vil få utroligt meget med dig, uanset hvor du er i livet, uanset om du er ny i selvudvikling eller har arbejdet med dig selv længe.

Det betyder ikke noget om du vil arbejde med dit professionelle liv eller private liv, om dit problem er manglende selvværd eller om du vil have flere muligheder, mere power og være en bedre leder for dig selv og andre. Eller noget helt fjerde.

Indsigt på et livsområde vil brede sig til andre. Derfor sker din udvikling på flere planer.

Alting hænger sammen og de resultater du efterspørger, den følelse af lethed og ro du ønsker dig, vil være bestemt efter dit fokus og din indsats.

 

Alle spørgsmål kan sendes til marianne@arnkjaer.dk

Mentorforløbet er en søndags lounge som starter til januar 2019.

 

 

 

Sådan foregår det

Forløbet er en kombination af undervisning, workshop, og praktiske øvelser i en fortrolig og åben atmosfære.

Du kan vælge at komme hver gang og bruge forløbet som katalysator for et livsområde, fx din karriere eller lederskab, eller dine relationer og parforhold.

På den måde bliver forløbet skræddersyet til dig og dit behov samt tilpasset din personlige udvikling.

Velkommen ombord til din helterejse.

 

 

Frisk luft og højt til loftet

Forløbet afholdes i Terapihuset på Marievej 2 i Hellerup, der ligger i gåafstand fra Hellerup station.

Krop, sind og ånd hænger sammen. Livet skal være sjovt og inspirerende. Vi vil benytte os af den nærliggende have ved Hellerup havn i den udstrækning vejret tillader.

Der vil være masser af hygge og god energi. Her er ingen gammeldags kateder / tavle undervisning. Vi lærer bedst i en tryg og åben atmosfære og den vil komme når vi deler oplevelser, viden og indsigter. Dit bidrag er vigtigt for andres læring, og omvendt.

Du får alle de praktiske detaljer tilsendt ved tilmelding.

 

Pris og tilmelding

Forløbet koster 16.950 kroner inkl. moms og du binder dig til alle mødegange. Du kan selvfølgelig vælge at betale i rater uden gebyr. Dit kort bliver da trukket automatisk hver måned.

Vi kan maksimum være 8 personer, så tilmeld dig hurtigt for der bliver hurtigt udsolgt.

Jeg byder på lækker forplejning, kaffe, te, vand, frugt og kage.

Du skal medbringe alle dine spørgsmål og en god notesbog til at skrive alle dine indsigter og erkendelser ned i undervejs. Jeg bliver lidt bagefter, så der er mulighed for, at få stillet de sidste brændende spørgsmål, der altid dukker op.

 

Jeg glæder mig til at bidrage til dit liv, til at se dig vokse og blive meget mere dig selv. Jeg glæder mig til at se glæde og inspiration blive en fast del af dit liv.

Kærlig hilsen

 

Tidligere sagt af mine klienter

“Jeg ved simpelt hen ikke hvad jeg skulle have gjort uden det her forløb hos dig… Nu kan jeg jo SE, hvad det er jeg går og gør mod mig selv. NU kan jeg se, hvad jeg skal handle på…! Og jeg føler mig ikke længere så forvirret og magtesløs. Det er fantastisk!”  -Vibeke

 

“Jeg har følt mig så opmuntret… Så faktisk har jeg søgt et lederjob i stedet for det almindelige butiksjob, jeg talte om…Og jeg har fået det!” -Sanne

 

“Jeg er vild med, at du står i mit ringhjørne som min personlige træner og sørger for, at jeg ikke lyver for mig selv om, hvad der er sandt – eller bare tager de nemme løsninger. De passer nemlig slet ikke til mig og det jeg vil!” -Rita

 

“Jeg er så taknemlig over, at jeg har fundet dig at sparre med. Du giver mig så mange nye perspektiver og jeg kan se så mange andre muligheder for mig nu…!” -Hanne

 

Hvor er det fedt med klar tale uden alt mulig udenomssnak og hvad-synes-du-selv agtige svar. Jeg kan mærke at jeg flytter mig og at jeg har det meget bedre med at være den jeg er. Jeg har lært at tage ordentligt ansvar for det jeg vil!” -Jens

 

 

Begynd din transformation i dag!