Nyhedsbrev om selvværd og personlig udvikling

 

Selvudvikling er ikke rocket science, men det er heller ikke “bare lige”. Det er nødvendigt med et stykke arbejde – til gengæld lover jeg, at al den tid du bruger på at udvikle dig selv og dine personlige kompetencer kan lukke døre op for dig, som du aldrig troede var muligt.

Med din tilmelding får du adgang til al den viden, indsigt, og gratis materiale, som jeg deler med mine læsere. Det vil glæde mig oprigtigt, hvis du også vil være med.

 

Med nyhedsbrevet får du 3 trin til personligt overskud

Gratis e-bog til dig i bytte for din email

 

Det er vigtigt at have overskud i hverdagen, til familie, job osv. Og til selvudvikling. Det her er spændende, givende og rækker langt ud over, hvad de fleste af os i virkeligheden forstår… før vi er på den anden side af indsigten.

Derfor handler denne e-bog om personligt overskud og hvordan du skaber det. Værktøjerne virker. De er effektive. Og de virker også om et år, når du er et helt andet sted i din udvikling.

 

Udover Nyhedsbrev om selvværd og personlig udvikling er du velkommen til, at klikke over på bloggen og læse meget mere om arbejdsliv, selvværd og dit personlige lederskab.

Du kan også følge os på Facebook Heartmind.dk med Marianne Arnkjær og LinkedIn.

 

brevkasse

Kærlig hilsen

Marianne Arnkjær