Om Marianne

Du er ikke ene om, at føle du sidder fast i dit liv eller arbejdsliv

 

Det ved jeg fordi jeg siden 2014 har hjulpet mænd og kvinder med at finde ud af, hvad de vil i deres karriere og i deres liv. De er drænet for energi og forvirrede. De er stressede eller mangler selvværd og kan ikke finde vejen tilbage til sporet. Derfor kommer de til mig. og det er jeg superlykkelig for!

Velkommen til mit univers! Jeg arbejder med mine klienter i min klinik i Gentofte og i Hellerup om søndagen, eller online med folk fra hele Danmark, via mine online eller live forløb.

Du kan få del i min viden og erfaring via min gratis e-bog, eller via mine artikler her på siden, eller via opslag og artikler på Facebook og LinkedIn. Alt hvad jeg laver er baseret på solid erfaring og efterprøvet viden om, hvordan vi fungerer som mennesker i hovedet og hvordan krop, sind og ånd arbejder og fungerer sammen.

 

Engang var jeg overophedet workaholic, stresset og totalt uden selvværd

I 2013 måtte jeg erkende at jeg var på den forkerte sti. Jeg havde været syg med stress og var aldrig rigtigt kommet ordentligt tilbage. De mange krav, deadlines og konkurrencementaliteten var usund for mig, men

 

Jeg vidste ikke hvad jeg ville, og derfor gjorde jeg INGENTING!

 

Det var en fatal fejl der ledte til mismod, dårlig samvittighed, ingen arbejdsglæde, mistede relationer og ingen kontakt til mig selv, eller viden om hvem jeg reelt var. Jeg følte mig som en levende død. En zombie der kørte af sted i hamsterhjulet og skaffe-ræset.

Jeg tog en beslutning om, at jeg ville finde ud af, hvad der gav mig energi og glæde. Jeg ville sætte mit eget personlige lederskab i højsædet – NU skulle der ske noget. For alternativet var ikke til at holde ud!

Skal vi tale sammen?

Du er helt sikkert velkommen til at skrive til mig

I dag er jeg hele Danmarks karriere- og selvværdscoach

Jeg fandt modet til at være sårbar og åben. Det kunne jo ikke blive værre end det var, så hvad var der at miste? Jeg begyndte at fortælle hvordan jeg følte og havde det. Så andre – og jeg selv – kunne opdage, at jeg var der. Jeg vovede at blive en smule mere synlig og tydelig. Wouw. Det var totalt skræmmende…og fuldstændigt fantastisk!

Mit forhold til min søn, der ellers ikke var til stede, kom til live igen. Vi fandt hinanden. Og jeg behøvede ikke længere at føle mig som verdens dårligste mor.

I dag er mit arbejdsliv totalt berigende og fuld af frihed og spændende dejlige mennesker. Jeg har fået min energi og livskraft tilbage.

Fordi jeg har været der selv, ved jeg præcis hvad det handler om og kan hjælpe dig på vej.

Jeg bliver så ufatteligt stolt når du rykker!

Og DET gør du!

Det bedste jeg ved er, når jeg ser “mine mennesker” flytte sig. Når de holder op med at gøre sig små for ikke at være for meget, eller lægger overdrevent mange ekstratimer, for man kan jo ikke være bekendt at “svigte kollegerne”, eller henslæbe hverdagen i dræbende kedsomhed fordi de ikke tør tage springet og udleve deres passion.

Sådan behøver det nemlig slet ikke at være. Det eneste det kræver er dit positive valg. Så sker der ting. Det lover jeg.

Jeg tror på, at vi skal udvikle os gennem hele livet. Træde frem som os selv og derved VÆRE meget mere for dem vi holder allermest af. For at blive lykkelige og få livskvalitet.

Jeg tror også på, at vi skal sørge for at have det sjovt og at det vi gør skal give mening for os. Alt for mange tilbringer massevis af timer med pseudoarbejde og ligegyldige møder, som ingenting producerer for nogen.

Et uddrag af min blå bog

Jeg har 20+ års erfaring med ledelse og projektledelse og derfor kender jeg mange af de svære dilemmaer, som man står i og skal håndtere i hverdagen. Jeg har bl.a. arbejdet med store IT projekter og formel økonomiledelse.

Derudover er min formelle baggrund for at kunne hjælpe dig

  • Access Bars Practitioner
  • Stresscoach, Bjarne Toftegård
  • Mastercoach, Sofia Manning
  • Life & Businesscoach, Sofia Manning
  • NLP Business Practitioner med konflikthåndtering, Michael Nørbæk
  • Wise Woman, Mette Holm (tidligere underviser på Stifinder)
  • Concious Leadership, Mette Holm
  • Strategi- og forretningsudvikling, Maiken Kúhl
  • Enneagrammet Next Level, ThinkAboutIt

 

Damen med værktøjskassen i orden

Mit fokus er på resultater. Det er altid ok at plukke de lavthængende frugter. Derefter arbejder vi i dybden. Der er altid udbytte for dig som vil åbne dit hjerte, se dig selv i øjnene og seriøst gå ind i udviklingen af dine mentale mønstre og personlige kompetencer.

Jeg benytter effektive værktøjer i min coaching til at skabe indsigt kombineret med praksisnære teorier og modeller, som hjælper dig til at implementere og opleve en positiv forandring relativt hurtigt.

Metoderne er bl.a. visualisering, meditation og affirmationer. Jeg bruger mindfulness og åndedrætstræning, samt restorativ yoga (hvis det ønskes) i erkendelsen af, at mange følelser sidder uforløste i kroppen, og at en kropsterapi derfor er nødvendig.

 

Hvis du har fået diagnosticeret psykoser, depression eller angst og ikke er raskmeldt, så kan jeg desværre ikke coache dig, men kan i stedet hjælpe dig videre til en psykolog.

Skal vi tale sammen?

Du er helt sikkert velkommen til at skrive til mig