Jeg hjælper dig til et liv og arbejde, der på alle måder passer DIG!

Om Marianne Arnkjær

 

Jeg er den der giver dig kærlig opmærksomhed og ærlighed – rent ud af posen. For det er du bedst tjent med!

Jeg hjælper dig ikke kun med at slippe stress, og/eller dårligt selvværd – nej, jeg sørger i al beskedenhed for, at du tager de afgørende syvmile-skridt videre på din vej mod et arbejdsliv, som du ikke dør af og et liv, som du elsker at stå op til.

 

Du er helt sikkert ikke ene om det, hvis du sidder der og føler at du sidder fast i livet og arbejdslivet.

Det ved jeg fordi jeg siden 2014 har hjulpet mænd og kvinder med at finde ud af, hvad de vil i deres karriere og i deres liv. De føler sig drænet for energi og er forvirrede over hvad de dog skal gøre. De længes efter at slippe af med stressen eller har brug for at få et ordentligt selvværd. Men mest af alt ønsker de sig et arbejdsliv, som virkeligt passer til dem.

Derfor kommer de til mig og jeg er superlykkelig for, at kunne hjælpe dem til en tilværelse, hvor de har overskud til, at være med deres følelser og være noget for deres familier, hvor de har energi til, at søge nyt og bedre arbejde – eller begynde som selvstændige.

 

 

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Personlig udvikling er i min optik det ENESTE som giver virkeligt batter i form af permanente resultater. Det er nemlig fundamentet for at bryde ud af komfortzonen og få det du ønsker dig.

Samtidig kan der ikke være personlig udvikling uden at kroppen er med. Hjerte og sind skal mindes om (eller opdrages til, om du vil), at arbejde ordentlig sammen. For dig. Og det du vil og har brug for.

Du kan udvikle mod, hjerte og sindelag til at

 • Stå stærkt med synlighed fx som selvstændig eller leder/projektleder
 • Slippe stress og dårligt selvværd
 • Finde ud af, hvad du kan lide og virkeligt vil… og dermed transformere dit liv

 

Samtaleterapi og coaching

I samtaleterapi og coaching holder jeg spejlet for dig så du virkeligt kan se dig selv. Og alt det som er muligt for dig. Det er af mine klienter blevet kaldt vidunderligt og rædselsfuldt på samme tid. Sammen finder vi ind til din kerne og det du virkeligt vil.

Vi ser de sider i øjnene som før var gemt væk og transformerer det ni-hovede uhyre til nye ressourcer. En af mine styrker er at se dit fulde potentiale og muligheder, du ikke ville tro var til stede for dig.

Det kan være tryghed ved at være synlig fx. som selvstændig, eller træde frem og stå for noget, turde vise hvad du dur til på jobbet, uden at knokle. Det giver ofte en bedre indtjening eller jobs hvor du shiner som den du er. Og helt sikkert meget gladere arbejdsdage.

Det handler faktisk aldrig om stress. Stress er et sæt symptomer på, at noget er galt og at du er ude af kontakt med dit højere selv. Uden at løse rodårsagen bliver healing umulig uanset hvilken behandling du har forsøgt før – derfor er kontakt til din inderste kerne det første punkt på dagsordenen når du kommer hos mig.

Mine teknikker er

 • Åbent hjerte- og selvværdsterapi
 • Åndedræts- og kropsterapi
 • Mentaltræning
 • Access Bars (fysisk behandling)

 

En beslutning der ændrede alt

I 2013 måtte jeg erkende at den var helt gal. Jeg havde været syg med stress og var aldrig rigtigt kommet ordentligt tilbage. De mange krav, deadlines og konkurrencementaliteten var usund for mig, men

 

Jeg vidste ikke hvad jeg ville, og derfor gjorde jeg INGENTING!

 

Det var en fatal fejl der drænede mig totalt for energi og ledte til mismod, dårlig samvittighed, ingen arbejdsglæde, mistede relationer og ingen kontakt til mig selv, eller viden om hvem jeg reelt var. Jeg følte mig som en levende død. En zombie der kørte af sted i hamsterhjulet og skaffe-ræset.

Jeg tog en beslutning. NU skulle der ske noget. For alternativet var ikke til at holde ud!

Vil du høre mere?

Du er helt sikkert velkommen til at skrive til mig på marianne@arnkjaer.com eller sende en sms på 28 88 81 00.

 

 

Jeg har gået vejen selv

Og ikke siden set mig tilbage!

Jeg fandt modet til at være sårbar og åben. Det kunne jo ikke blive værre end det var, så hvad var der at miste? Jeg begyndte at fortælle hvordan jeg følte og havde det. Så andre – og jeg selv – kunne opdage, at jeg var der. Jeg vovede at blive en smule mere synlig og tydelig. Wouw. Det var totalt skræmmende…og fuldstændigt fantastisk!

Mit forhold til min søn kom til live igen. Vi fandt hinanden. Og jeg behøvede ikke længere at føle mig som verdens dårligste ravnemor.

I dag er mit arbejdsliv totalt berigende og fuld af frihed og spændende dejlige mennesker, som måske inkluderer dig? Jeg har fået min energi og livskraft tilbage.

Fordi jeg har været der selv, ved jeg præcis hvad det handler om og kan hjælpe dig på vej.

De kolde facts

Jeg har 20+ års erfaring med ledelse og projektledelse og derfor kender jeg mange af de svære dilemmaer, som man står i og skal håndtere i hverdagen. Jeg har bl.a. arbejdet med store IT projekter og formel økonomiledelse.

Derudover er min formelle baggrund for at kunne hjælpe dig

 • Access Bars Practitioner
 • Stresscoach, Bjarne Toftegård
 • Mastercoach, Sofia Manning
 • Life & Businesscoach, Sofia Manning
 • NLP Business Practitioner med konflikthåndtering, Michael Nørbæk
 • Wise Woman, Mette Holm (tidligere underviser på Stifinder)
 • Concious Leadership, Mette Holm
 • Strategi- og forretningsudvikling, Maiken Kúhl
 • Enneagrammet Next Level, ThinkAboutIt

Vil du høre mere?

Du er helt sikkert velkommen til at skrive til mig på marianne@arnkjaer.com eller sende en sms på 28 88 81 00.