Om Marianne Arnkjær

Filosofien bag HeartMind

 

I en verden, hvor de fleste ikke tror på meget andet end det som kan måles og vejes, vil jeg stå for at vi skal lytte og have hjertet med os, som udgangspunkt for det vi ønsker os af livet.

Er du ikke glad ved din gerning, har du dårlige arbejdsforhold eller lytter du ikke til dine behov? Det kan være, at du ikke bruger dine styrker, men kun de kompetencer, hvor det hele er tungt. Det kan være arbejdsmiljøet, eller du selv er i krise med noget.

Så er risikoen stor for, at du bliver drænet, udmattet og mistrives. Det bliver man syg af over tid. Er du selvstændig, risikerer du ud over helbred, selvrespekt og job også at miste din virksomhed – det er hvad det koster ikke at lytte til hjertet.

 

Sådan får du 100% accept på hvem og hvad du er – og får top livskvalitet!

Det er min erfaring, at for at vi trives med at yde den forskel, som kun vi kan med de unikke kompetencer, som vi byder ind med her i livet – så skal vi kende vores værdier og vide hvad vi vil på de fem væsentligste livsområder, nemlig

✔️Dig selv,
✔️Relationer,
✔️Børn,
✔️Job & Karriere
✔️Økonomi

Det handler om Passion, Vision og Lederskab. Passion ved at gøre det du elsker. Hav en klar Vision med hvad du vil. Tag Lederskab for dig selv og dine relationer og omstændigheder.

 

Min historie

I 2013 måtte jeg erkende at jeg var på den forkerte sti. Jeg havde været syg med stress og var aldrig rigtigt kommet ordentligt tilbage. De mange krav, deadlines og konkurrencementaliteten var usund for mig, men

 

Jeg vidste ikke hvad jeg ville, og derfor gjorde jeg INGENTING!

 

Det var en fatal fejl der ledte til mismod, dårlig samvittighed, ingen arbejdsglæde, mistede relationer og ingen kontakt til mig selv, eller viden om hvem jeg reelt var. Jeg følte mig som en levende død. En zombie der kørte af sted i hamsterhjulet og skaffe-ræset.

Jeg tog en beslutning om, at jeg ville finde ud af, hvad der gav mig energi og glæde. Jeg ville sætte mit eget personlige lederskab i højsædet – NU skulle der ske noget. For alternativet var ikke til at holde ud!

 

Skal vi tale sammen?

Få en gratis og uforpligtende samtale. Jeg glæder mig til at møde dig.

Mod og hjerte

 

Jeg fandt modet til at være sårbar og åben. Det kunne jo ikke blive værre end det var, så hvad var der at miste? Jeg begyndte at fortælle hvordan jeg følte og havde det. Så andre – og jeg selv – kunne opdage, at jeg var der. Jeg vovede at blive en smule mere synlig og tydelig. Wouw. Det var totalt skræmmende…og fuldstændigt fantastisk!

Mit forhold til min søn, der ellers ikke var til stede, kom til live igen. Vi fandt hinanden. Og jeg behøvede ikke længere at føle mig som verdens dårligste mor.

I dag er mit arbejdsliv totalt berigende og fuld af frihed og spændende dejlige mennesker. Jeg har fået min energi og livskraft tilbage.

Fordi jeg har været der selv, ved jeg præcis hvad det handler om og kan hjælpe dig på vej.

Jeg tror på

Jeg tror på, at vi skal udvikle os gennem hele livet for at få det bedst mulige ud af det – for os selv og dem vi holder allermest af. For at blive lykkelige og få livskvalitet. For at træde i karakter som os selv – og få det liv vi ønsker os. Hvem skulle ellers gøre det?

Vision og virkelyst er ægte og holdbare som retningsskabende drivkraft. Du skal kunne mærke hvad den forandringen skal give dig. Helt ind i hjertet og knoglerne.

Jeg tror på, at vi med overskud skaber langt bedre resultater og værdi for os selv og for samfundet som helhed. Vi er skabt til at arbejde, udvikle og skabe i glade og sunde relationer med andre – samtidigt med at vi har det sjovt.

 

Min værktøjskasse

Mit fokus er på resultater. Det er altid ok at plukke de lavthængende frugter. Derefter arbejder vi i dybden. Der er altid udbytte for dig som vil åbne dit hjerte, se dig selv i øjnene og seriøst gå ind i udviklingen af dine mentale mønstre og personlige kompetencer.

Jeg benytter effektive værktøjer i min coaching til at skabe indsigt kombineret med praksisnære teorier og modeller, som hjælper dig til at implementere og opleve en positiv forandring relativt hurtigt.

Metoderne er bl.a. visualisering, meditation og affirmationer. Jeg bruger mindfulness og åndedrætstræning, samt restorativ yoga (hvis det ønskes) i erkendelsen af, at mange følelser sidder uforløste i kroppen, og at en kropsterapi derfor er nødvendig.

 

Hvis du har fået diagnosticeret psykoser, depression eller angst og ikke er raskmeldt, så kan jeg desværre ikke coache dig, men kan i stedet hjælpe dig videre til en psykolog.

Skal vi tale sammen?

Få en gratis og uforpligtende samtale. Jeg glæder mig til at møde dig.

Mit koncept

Jeg arbejder efter et koncept, som sikrer, at du får resultater. Jeg vil nemlig selv have kvalitet og elsker at se dem, som jeg hjælper, lykkes og trives.

Konceptet har jeg udviklet efter min viden og erfaring gennem tiden og det er efterprøvet af de mennesker, som jeg har hjulpet.

Jeg er både ærlig og kærlig og viser dig respekt ved, at tage dig alvorligt. Det er en gensidig aftale jeg indgår med dig.

Som coach er jeg din personlige træner, som stiller dig “nærgående” spørgsmål og holder dig til ilden.

De fleste af os ved inderst inde godt hvad vi vil. Men vi tør ikke. Vi dækker til med regler, flinkeskole og perfekthed. Hverdagen er måske kedelig og trist, men den er sikker. Vi synes ikke vi har tid, penge nok osv. Men det er faktisk bare undskyldinger og snak.

Det er din indre “sabotør” der er på spil. Den som sørger for, at holde dig på den slagne, sikre, almindelige vej sammen med alle de andre, som heller ikke har mod til, at gå efter det de virkeligt vil.

 

Hvorfor udsætte mere? Tag kontakt så vi straks kan komme igang.

Du vil - du er

Du er seriøs. Du har noget på spil, en udfordring, en drøm, som du vil arbejde med. Du vil og kan meget mere. Men hvad? Hvordan?

Har du behov for at rykke dig og steppe op – ser du, at det du vil nu, kræver at du arbejder med dig selv, så du bliver tydeligere, trænger igennem dine øvre begrænsninger?

Det er naturligt at være bange for forandringen, bange for succesen som forpligter eller bange for at fejle. Måske alle tre. Men du har en længsel til at blive mere end det du er idag.

Måske føler du dig stresset eller er bekymret for, hvordan du bedst kommer tilbage på arbejdsmarkedet efter et sygeforløb.

Find din frihed gennem klarhed og hjertet på rette sted!

 

Min baggrund

Jeg har 20+ års erfaring med ledelse og projektledelse og derfor kender jeg mange af de svære dilemmaer, som man står i og skal håndtere i hverdagen. Jeg har bl.a. arbejdet med store IT projekter og formel økonomiledelse.

Derudover er min formelle baggrund for at kunne hjælpe dig

  • Stresscoach, Bjarne Toftegård
  • Mastercoach, Sofia Manning
  • Life & Businesscoach, Sofia Manning
  • NLP Business Practitioner med konflikthåndtering, Michael Nørbæk
  • Wise Woman, Mette Holm (tidligere underviser på Stifinder)
  • Concious Leadership, Mette Holm
  • Strategi- og forretningsudvikling, Maiken Kúhl
  • Enneagrammet Next Level, ThinkAboutIt

Se også gerne min LinkedIn profil.

 

Skal vi tale sammen?

Få en gratis og uforpligtende samtale. Jeg glæder mig til at møde dig.