Selvstændig med lederskab, indsigt og power!

Selvstændig?

 

Vil du være endnu dygtigere til at tjene penge? Rent faktisk leve ordentligt af din virksomhed?

Vil du springe ud som selvstændig men er i tvivl om du har det der skal til (hint – det har du)?

Ligger du vågen om natten fordi du tvivler du på din faglighed, om du er dygtig nok, god nok? Den slipper du af med her. For GOOD.

Har du svært ved at træde frem og være synlig for dine kunder, på medier, overfor medarbejdere – Vil du lære at træde i karakter og stå for det du og din virksomhed har brug for?

Føler du dig som sekretær og ikke virksomhedsleder? Lær hvordan du hæver dig op over hverdagens mange opgaver, lægger strategi og prioriterer rigtigt!

 

Hemmeligheden ligger nemlig i dig og dit personlige lederskab fordi det er dig, som skal synes, at det er det hele værd. Du skal have hjertet med i det. Du må brænde for det – for at du kan brænde igennem.

Jeg er selv selvstændig på 5. år og har begået alle fejlene… og lært. Jeg lever af min virksomhed. Vil du have del i min visdom og filosofi?

 

Uanset om du er ansat leder eller selvstændig virksomhedsleder er der uundværlig viden, indsigt og værktøjer at hente for dig, som er seriøs for det kræver det.

 

 

Sådan skaber du den virksomhed og det arbejdsliv du drømmer om

Og får de resultater og de kunder, som har brug for dig og din ekspertise. Og som du gerne vil arbejde sammen med!

 

Min løsning er helt enkel og følger du den – så kommer du i mål. Men du skal være indstillet på at arbejde for det. Ingenting kommer af sig selv. Hvis du er villig til at gøre dit indre arbejde, så lover jeg dig, at du ser resultater og at du kommer i mål!

 

Program for forløbet

#1 Du skaber en vision og strategi for din virksomhed. Du beskriver hvad du vil stå for og hvilke resultater du ønsker at se på en holistisk og gennemarbejdet måde. Du lærer hvordan du indarbejder din fulde intention så både din hjerne og dit hjerte arbejder med dig – så du rent faktisk har en chance for at komme i mål. Du ser fremdrift med det samme.

 

#2 Du lærer at føle dig tryg med at være synlig og med tiden nyde det. (ja du hørte rigtigt 🙂). Du rydder op i alle dine mentale forhindringer som kun giver overspringshandlinger, modstand, tudeture, følelse af magtesløshed, misundelse over at alle andre lykkes, men ikke dig…osv. Det er svært, faktisk umuligt, at drive en indtægtsgivende virksomhed med den slags løgnehistorier – og det skal du heller ikke. Du smider ballast så du kan træde frem og yde kæmpeværdi for dine kunder – og dig selv. Det er dit fundament!

 

#3 Du skaber en handleplan for succes sådan som du definerer succes. Du får de mest powerfulde mentale og styringsmæssige værktøjer, så du på alle måder får overskud, altid i integritet med den du er og dit formål med din virksomhed. Dette er modulet, hvor du arbejder og ser resultaterne komme. Du kommer velbeholden og tilfreds i mål.

 

 

Forløbet indeholder 6 sessioner/mødegange og inkluderer øvelser og materialer til din forberedelse, og forståelse af vigtige sammenhænge ift. kunder, markedsføring og det at du er et match til den business du ønsker at skabe.

 

Sessionerne foregår over Skype og varer ca. 60 minutter. Du skal være forberedt på hjemmeopgaver og et tidsforbrug på omkring 3 timer ugentligt.

 

Din investering i at skabe en veldreven virksomhed, som du kan leve af er 12.000 kroner ex moms. Du er selvfølgelig velkommen til at betale i rater mod et lille gebyr.

Jeg var dybt imponeret over din evne til at se lige igennem alle mine ord, ind til dér hvor det virkelig rykkede.

På fem minutter fik du mig helt ind i kernen af en meget gammel problemstilling, der havde spændt ben for mig i årevis. Som jeg ikke havde kunnet identificere selv.

Og…Måske vigtigst af alt: du hjalp mig til tre superforslag på, hvordan jeg kunne tage handling på det. Jeg er vild med det element af action og handling, der er i coaching, og vild med din måde at gøre det på. Supereffektivt, uden så mange dikkedarer. Med humor, dybde og vid.

Min varmeste anbefaling.

Marie Moesgaard

Selvstændig, Familiedialogen

Powered by WishList Member - Membership Software