Vær modig - vær dig selv

Få selvværd med selvudvikling!

 

Selvværd med selvudvikling er et coachingforløb som tager dig trygt ved hånden og hjælper dig hele vejen igennem til det selvværd du længes efter og har så meget brug for.

 

Du får kortlagt helt nøjagtigt og præcist hvad du i virkeligheden inderst inde gerne vil.

 

 • Længes du efter at få lov til at være dig selv og vide at du er dygtig nok, værdifuld nok, – ja alt muligt nok?
 • Vil du lægge din indre kritiker på hylden?
 • Er du led og ked af at slå knuder på dig selv for at passe ind og føle du hører til?
 • Har du brug for at finde ro i hovedet og fred i sjælen?

 

 

Selvværd med selvudvikling – Sådan foregår det!

 

Selvudvikling er ikke rocket science, men der er et stykke arbejde der skal gøres. Hvis du er villig til at gøre dit indre arbejde, så vil du se og mærke resultaterne og forandringen straks fra session til session.

 

 • Du bliver mødt med omsorg og respekt for din situation og den person du er lige nu
 • Du bliver guidet sikkert igennem givende mentale og kærlige øvelser
 • Du får vendt alt det du har brug for at få arbejdet med og kontrol over
 • Du får set på hvad du vil stå for og hvordan du har lyst til at bidrage på jobbet og i dine relationer
 • Du får løftet dit selvværd og livsglæde

 

 

Jeg tror på at jeg er god nok

 

Det har jeg fået ud af mit coachingforløb:

 • At jeg selv tror på, at jeg er god nok, og jeg har et meget bedre selvværd.
 • At jeg stoler så meget på, at jeg er god nok til, at jeg ikke tager skyld på mig for at lukke noget ubehageligt ned.
 • At jeg er i kontakt med hvad jeg føler, og kan navigere i de svære ting.

 

Så spørger jeg mig selv, om jeg kan stå inde for mig og mine handlinger i situationen. Hvis jeg kan, så er jeg hurtigt videre, og hvis jeg er ked af en måde jeg har handlet på, så ser jeg på, hvad jeg kunne have gjort anderledes. Uden at slå mig selv i hovedet.

 

Jeg var bekymret ved at lade en fremmed komme så tæt på mig, men du skabte allerede tryghed i vores første samtale på telefonen.

Du får 5 ud af 5 hjerter fra mig!

 

Mille

36

Alle har brug for at få forløst de indre tanker

 

 • En større tro på mig selv som leder.
 • Tro på at det hele nok skal gå.
 • Meget mere selvtillid end før jeg startede.
 • Jeg har lært mig selv bedre at kende.

 

Jeg vil anbefale sådan et coaching forløb til alle, for alle har brug for at se indad og få forløst de indre tanker.

Det var sådan en fornøjelse. Du er en god menneskekender.

 

Helle

48

 

Program for selvværd med selvudvikling

Individuelt coachingforløb

 

#1 Du finder din kerne. En som du kan se og mærke. Det er dit DNA

Det er en ganske særlig proces. Som er absolut nødvendigt for at komme helt i mål (Det er her det går galt med de fleste metoder). Marianne hjælper dig med klarhed og retning, der motivererer dig til at holde ved. Sådan begynder du rejsen frem til selvværd med selvudvikling.

 

#2 Du rydder op i alt det mentale bras i din rygsæk

Det er tæt på umuligt, at skabe selvværd med selvudvikling med sådan en byrde – og det skal du heller ikke. Du smider ballast så der kan blive plads til det nye. Du får sagt farvel til det som dræner, stresser og trækker dig ned. Fundamentet skal være i orden og du skal føle dig helt parat før vi går videre!

 

#3 Du finder en ny praksis

Du finder større og større ro og glæde ved at være den du er gennem en ny praksis. Din transformation involverer dine tanker, følelser og din krop. Du får de bedste mentale værktøjer, så du får overskud til at være dig med kærlighed, tillid og nærvær.

 

#4 Du får støtte og hjælp til at blive på sporet

Du reflekterer og bruger de effektive værktøjer du har lært og har adgang til flere i mit værktøjsbibliotek. Du kommer velbeholden og stærkt i mål. Evaluerer… og er videre, som et langt gladere menneske. Med frisk udsyn og mod på fremtiden. Som den DU er! På dine præmisser.

 

 

Jeg vil gerne høre mere

 

For at vi kan sikre os, at vi passer sammen og at du er helt tryg ved det hele, vil jeg invitere dig til en afklarende samtale. I den forbindelse bedes du besvare et kort spørgeskema, som du finder via dette link.

Du kan læse mere om, hvad den afklarende samtale indeholder lige her.

 

 

Selvværd-med-selvudvikling

Det skal være mig den største fornøjelse at hjælpe dig.

Kærlig hilsen

Marianne

 

 

Kan selvværd med selvudvikling hjælpe mig?

 

Ja. Det kan det.

Dårligt selvværd kan heles og afhjælpes med mentaltræning og kærlig selvomsorg. Med det her coachingforløb, lærer du præcis hvordan du gør.

 

Dårligt selvværd kan se ud og opleves på forskellige måder. Her er nogle af dem jeg ser, og som jeg hjælper mine klienter af med

 • Følelse af frygtelig indre usikkerhed også i helt almindelige situationer
 • Pleaser handlinger, som har til formål at gøre sig god nok, men ikke skaber nogen varig følelse af grundlæggende at være god nok
 • Siger ja til for meget af frygt for ikke at være vellidt og accepteret, for eksempel på arbejdet
 • Er for flink og eftergivende. Andre lukrerer på dig.
 • Holder dig tilbage fordi du tror andre er meget bedre (til stort set alt) end dig, og at det du kan ikke er noget særligt.
 • Kommer ikke frem med egne holdninger af hensyn til harmonien

 

 

Powered by WishList Member - Membership Software