fbpx

Sjælens DNA

Find ud af hvem du er på sjælsplan

Er du nysgerrig på hvem du egentlig er på sjælsplan?

Ved du at du vil noget andet, bare ikke hvad?

Vil du udvikle dig spirituelt og personligt?

 

Hvis du ved dybt i dig selv, at der er andre muligheder for dig. Hvis du ønsker at dit liv skal føles lettere og helst også sjovere. Og hvis du vil lande blødt i den du er inderst inde og stå ved dig selv … Med selvkærlighed

Så læs videre – for det kan 100% lade sig gøre.

Kender du til ...?

 

+ Har du tidligere fulgt det andre siger for at få det “rigtige” liv – du er bare ikke rigtigt glad?

+ Føler du dig nogle gange i vildrede og mangler klarhed om hvad du nu skal?

+ Er du nogle gange så træt og drænet at du ikke orker at udtænke nye løsninger?

+ Længes du efter at slippe en intetsigende hverdag, der ikke giver dig noget?

+ Savner du at have ro i sindet og bare få lov at være dig?

+ Tænker du, at der være en anden vej?

 

Så har jeg både en god og dårlig nyhed til dig …

Den dårlige er, at du må være bevidst om at tage nye valg. Du vil måske komme i modvind mellem såkaldt almindelige mennesker. De vil nemlig ikke forstå hvorfor du nu gør tingene anderledes end før eller søger nye, alternative løsninger.

Den gode nyhed er at du på alle måder får mulighed for at skabe et liv med ro i sindet, og en boblende følelse af livsglæde og overskud. Forandringen vil ske lige så stille og helt udramatisk.

Du er klar til at kende sjælens talenter og energi hvis

  • Du har et stort ønske om at mærke din intuition og være i pagt med din sjæl
  • Du vil føle at du hviler fuldt i dig selv uden skyldfølelser
  • Du vil have mere energi og glæde – hver dag!
  • Du vil have kortere arbejdstid eller tjene mere
  • Du ønsker at gå nye veje i karrieren eller på anden måde skifte spor

 

Opdag-din-sjaels-formaal

Det kan være utroligt svært at skifte spor i livet eller karrieren. Det er helt normalt at være bange for konsekvenserne ved at vælge anderledes end du plejer. Endnu mere frygtindgydende kan det synes at vælge ukendte og alternative løsninger.

Ud over en forandring, så er det at vælge sjælens talenter og energi til en stor gave, som du tillader dig selv at tage imod.

Med en læsning i Akasha samt clearing og healing af dine blokeringer – vil du være langt bedre i stand til at bruge det hele.

Sjælens energi er glæde og begejstring. Når du bruger sjælens talenter vil det også blive din energi.

 

sjælens talenter

Lær om sjælens talenter og energi

 

Jeg sprang ud som selvstændig efter en karriere, der ud ad til så fin og flot ud, men som gav stress og som drænede. Den var bare ikke pengene værd. Kender du det?

Men jeg vidste ikke hvad jeg ville og var usikker på hvad jeg kunne og egentlig havde at tilbyde. Derfor gjorde jeg ingenting og det hele blev bare værre.

Med en session om Sjælens talenter og energi har du muligheden for at få klarhed og ændre epokegørende på din situation – mens du lærer dig selv rigtigt godt at kende.

 

Du får viden om og adgang til sjælens talenter og energi

Sessionerne er designet til at heale og støtte dig til nye erkendelser og klarhed

Din session er 100% individuel og skræddersyet til dig. Sessionen afholdes på Zoom og du får din sjæls DNA tilsendt på skrift, samt link til Zoom optagelsen så du kan lytte igen og igen

Du får del i mine mange år med klienter som coach, viden om sindet og selvsabotage

Jeg har selv gået vejen fra forvirring om formål og passion, uklarhed om retning og mine særlige talenter – til fuldstændigt ro i sindet og mod på tilværelsen

Er du klar?

Denne coaching, healing og viden du får, er ikke delt andre steder.

Din investering i dig selv er meget fordelagtig, så lad ikke chancen for at gøre noget for dig selv som virkelig kan skabe den forandring du ønsker dig.

Basis session + opfølgning
3.500 kroner

Vi aftaler straks 1. session efter din tilmelding

√ Sjælens talenter og DNA med clearing og healing – værdi 2.000 kr.
√ Opfølgende session og ny clearing og healing – værdi 2.000 kr.
√ Sjælens talenter og DNA tilsendt med clearing statement – værdi  295 kr.

Samlet værdi i alt 4.295 kr.

Basis session + opfølgning

Ratebetaling

Du får selvfølgelig det samme fulde indhold og udbytte.

Du er meget velkommen til at betale i helt op til fire rater.

Din investering i dig selv ved 2 rater er 3.800 kr.
Din investering i dig selv ved 3 rater er 4.000 kr.
Din investering i dig selv ved 4 rater er 4.295 kr.

Første rate betales altid før første session. Kontakt mig og vi finder en løsning som passer til dig.

Programmet

 

  1. Din sjæls profil med unik specialisering, formål, talenter og væsentlige livsambitioner
  2. Energetisk analyse af hvor du er stærk og hvor du med fordel kan steppe op
  3. Clearing og healing af blokeringer og restriktioner der er klar til det
  4. Coaching og hjælp til nye valg i samklang med din sjæl
  5. To fulde sessioner afholdt på Zoom så du er uafhængig af geografi og kan gense videoen så meget du vil

 

NB: Programmet indeholder ikke healing af specifikke fysiske symptomer. Venligst klik over til siden med Healing og Clearing.

Det får du også

 Du får del i Akashas visdom og informationer, samt guidance og coaching. Derfra er det slut med at skulle gætte dig til, hvad der er bedst og sikrest for dig

 Sessionerne er en inspirerende og selvkærlig genvej til at udvikle dig personligt og spirituelt

 Jeg kan med sikkerhed sige dig, at med en læsning for sjælens talenter er transformation af alt det ovennævnte og mere til, absolut muligt

 

Tag et smugkig

Kig indenfor til et smugkig på noget af det der venter på dig.

Din sjæls formål og talenter

Du lærer alt om din sjæls formål, talenter, energier og specialisering. Du lærer hvilke talenter du bruger og ikke bruger og du vil få langt større forståelse for dine mønstre.

Sessionen har til formål at hjælpe dig til at transformere dit mindset, dine handlinger eller tilbageholdenhed, til at skabe det liv, de penge og relationer du ønsker dig. Med lethed, glæde og med tiden, overflod.

Opfølgning og ny healing

At lære sin sjæl at kende og finde sit formål er noget som kræver tid og nye handlinger, som er i samklang med sjælens energi og talenter.

Fundamentet skal være i orden og denne opfølgning bruges til ny clearing og healing af det som måtte være kommet op fra vores første session, samt til spørgsmål og justering af dine intentioner og planer.

Massiv inpireret handling

Uden handling sker der ingenting. Derved opfylder du ikke din sjæls formål, som grundlæggende er at opleve og erfare nyt om sig selv. Derfor ligger vækst helt naturligt for dig. Men ikke nødvendigvis for dit ego.

Når du kender din sjæls formål, energi og talenter, bliver din handling inspireret. Masser af handling = mange resultater. Helt enkelt.

 

Jeg tog springet og er landet solidt i mig selv

Nu kan jeg mærke efter hvad der er vigtigt for mig. Før anede jeg faktisk ikke helt rigtigt, hvad det der ”at komme ned i kroppen” betød. Det ved jeg nu.

Jeg er blevet mere accepterende overfor mig selv. Det giver en stor ro. Og jeg har opdaget at jeg er meget mere handlekraftig og effektiv end jeg troede.

Jeg syntes personligt det var svært at sige ja til noget, hvor man ikke ved hvor meget man får ud af det. Men jeg tog springet – og er landet solidt på begge fødder. Jeg siger tak.

 

Maria Skaarup – Passion & Purpose Mentor
Deltager på et andet forløb
intuitive business

Er du i tvivl?

Er du stadig i tvivl, så har du her svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål.

Hvad er Akasha og hvad gør det godt for?

Akasha betyder Livets bog på det gamle sprog sanskrit. Buddhisterne har altid kendt og anerkendt de energetiske optegnelser om alle sjæle.

Psykologen og psykoterapeuten C.G. Jung som i 30’erne forskede i drømme, kaldte fænomenet Det kollektive ubevidste, og definerede det til et sted hvor vi alle kunne trække viden og information fra.

Når jeg læser for dig i dine optegnelser, fortæller din sjæl mig hvad den ønsker clearing og healing på. Den fortæller også hvilke energier, talenter og livslektioner den arbejder med.

Når du er i samklang med din sjæls formål og optimale sti for vækst, vil du få mere energi og din intuition vil mærkbart forbedres.

Hvordan er en læsning i Akasha anderledes?

Vi arbejder med din sjæls talenter og formål. Du bliver straks clearet for dine mest åbenlyse blokeringer og vil relativt hurtigt få en stærkere kontakt til dig selv. Du ser nye løsninger. Derfor er det fuldstændigt skræddersyet til dig og ingen anden.

Det er anderledes end ren coaching eller ren healing, fordi det er en kombination af begge. Enhver healing indbefatter healing af dit indre barn, fordi vi skal have dit ego med på forandringerne.

Vi arbejder på tre forskellige planer: det fysiske, mentale/følelsesmæssige og det energetiske plan.

Virker det selvom jeg aldrig har prøvet healing før?

Ingen forkundskaber er nødvendige. Alle kan modtage healing. Det gør ikke ondt og kan ikke skade. Det vil heller ikke have indflydelse på dine relationer, undtagen når du forandrer din måde at være i de relationer på.

Nogle oplever dog noget træthed, som skyldes du går i proces og skal have “omrokeret” på dine overbevisninger.

Du vil opleve forandring straks efter den første clearing og healing. Alle sjæle har medbragt karma som blokerer for livskvaliteten og for at vi kan se ting klart.

Hvor meget tid skal jeg forvente at bruge?

Du skal forvente at bruge en-to timer sammenlagt. Men jeg gætter på, at det gør du gerne, så snart du begynder at mærke forandringen.

Du kan som det allerførste regne med et energiboost pgra. den første clearing og healing. Derefter vil forandringen umærkeligt og helt udramatisk begynde at give klarhed og nye valg.

Når du genlytter din zoom optagelse, vil der med sikkerhed dukke nye indsigter op, som gør at du vil fortsætte din personlige og spirituelle udvikling.

Hvad vil jeg lære?

Mange gange ved vi ikke hvor gode vi i virkeligheden er. De færreste af os får gjort opmærksom på den værdi vi yder. Men det kræver jo at vi kender den værdi. Det lærer du her.

Du lærer hvor du spænder ben for dig selv. Hvilke BS historier du gennem et helt liv, eller flere, har bildt dig selv ind. Du lærer også at sætte din indre kritiker til vægs. For nu kender du sandheden.

Alt i alt kommer du til at forstå dig selv bedre. At forstå er at tilgive. Så kan du bedre elske og acceptere dig selv. Det giver større rummelighed for andre, deres og dine egne fejl.

Vi lever og oplever livet gennem vores relationer. Når relationen til dig selv er god – så bliver den du har til andre det også. Grænsesætning er også lettere.

Hvordan foregår det?

Jeg får dine personlige oplysninger, bla. navn og fødselsdato, samt hvis du har noget du ønsker kigget specifikt på. Samtidigt aftaler vi en dato for den første session.

Til denne session taler vi om hvem du er på sjæleplan og hvad jeg har clearet og healet for dig. Vi taler om, hvordan du bedst kan bruge det i dit liv, hvor du har potentialer og hvor du måske skal sætte grænser. De fleste oplever at få indblik i kompetencer de ikke kendte til før.

Du får din sjæls DNA på skrift. Du får sikkert også et mantra og en lille video til at rense endeligt ud og heale dit indre barn. Underbevidstheden skal med.

Efter ca. en måned har vi anden session, hvor vi følger op. Inden da har jeg tjekket ind på dig og din sjæl og healet endnu engang. Du får coaching og hjælp til at justere ift. eventuelle mål du har.

 

Hvad koster det?

Hvad er ro i sindet og sjælen værd for dig? Hvad er det værd at kunne komme videre fra en problematisk situation – eller bare kunne udnytte nye talenter til at forbedre din karriere, din business eller økonomi? For ikke at tale om “følgevirkningerne” meget bedre humør og livsmod.

Din investering i dig selv er for livet. 4.295 kroner er værdien, men med engangsbetaling får du den til 3.500 kroner.

 

At være i samklang med sjælens talenter giver dig formål.

Det giver dig også, uden sidestykke, de absolut bedste muligheder for et liv du elsker hvert sekund af!