Vær modig - Vær dig selv!

Få selvværd med selvudvikling! Skab det liv du ønsker dig

 

Dette forløb er det eneste som tager dig trygt ved hånden og hjælper dig hele vejen igennem til det liv du længes efter og har så meget brug for.

 

Vi har efter sigende kun et liv, og det er altså for kort til at spilde på at hænge i klokkestrengen og tilpasse os til døde efter andres normer og regler.

 

Du får kortlagt helt nøjagtigt og præcist hvad du i virkeligheden inderst inde gerne vil. Sådan, at du har energi og overskud til at gå efter det liv du vil have – uden at spilde tid og kræfter på at være pæn pige mens du skælder dig selv ud for ikke at være god nok eller dygtig nok!

 

  • Længes du efter at få lov til at være dig selv? Men har du svært ved at se, hvordan du kan skabe et liv, hvor du rent faktisk er glad – et som også er sjovt at stå op til om morgenen?
  • Ender du i ofte i de samme gamle tankebaner og en endeløs uinspirerende leverpostejshverdag?
  • Frustrerer det dig til hudløshed, at du ikke kan løfte dig ud over de triste følelser (stress/dårligt selvværd/drænethed), som spærrer dig inde i en konform og total usexet livsstil fordi du i den grad mangler energi og overskud?

 

Det gode ved selvudvikling er, at du lærer hvor meget du er god nok og dygtig nok. Du lærer hvor dine kompetencer og styrker ligger og ikke mindst hvad du ikke længere synes skal være en del af dit liv og arbejdsliv. Værktøjerne er vidensbaserede og tilrettelagt så du har lyst til at blive ved med dem.

 

 

Selvværd med selvudvikling – sådan foregår det!

 

Marianne guider dig sikkert igennem alle øvelser og sørger for at du gennem coachingen får vendt alt det du har brug for at få arbejdet med og kontrol over. Du får løftet dit selvværd og livsglæde. Du får set på hvad du vil stå for og hvordan du har lyst til at bidrage på jobbet og i dine relationer.

Selvudvikling er ikke rocket science, men der er selvfølgelig et stykke arbejde der skal gøres. Det vil jeg bestemt ikke lægge skjul på. Hvis du er villig til at gøre dit indre arbejde, så kan du roligt regne med, at du ser resultater og at du kommer i mål!

 

Program for forløbet

#1 Du skaber et billede af hvad det er du vil. Et billede, som du kan se og mærke, så den lejrer sig helt ind i dit DNA.

Det er en ganske særlig proces. Som er absolut nødvendigt for at komme helt i mål (Det er her det går galt med de fleste metoder). Marianne hjælper dig med at skabe klarhed og retning, der motivererer dig til at holde ved. Sådan begynder du rejsen frem til selvværd med selvudvikling.

 

#2 Du rydder op i alt det mentale bras i din rygsæk.

Det er tæt på umuligt, at skabe selvværd med selvudvikling med sådan en byrde – og det skal du heller ikke. Du smider ballast så der kan blive plads til det nye. Det vil sige får sagt farvel til det som dræner, stresser og trækker dig ned. Fundamentet skal være i orden og du skal føle dig helt parat før vi går videre!

 

#3 Du lægger en plan for at skabe det liv du ønsker dig.

Du har i processen fundet nye styrker og indsigter. Du finder større og større ro og glæde ved at være den du er. Transformationen involverer dine tanker, følelser og din krop. Du er nemlig selv det fartøj du rejser med på din udviklingsrejse. Du skal selvfølgelig have de bedste mentale værktøjer, så du får overskud til at være dig med kærlighed, tillid og nærvær. Uanset hvilket mål du har.

 

#4 Du følger din plan og får hjælp til at prioritere og justere.

Du bruger de effektive værktøjer du har lært og har adgang til flere i mit værktøjsbibliotek. Du kommer velbeholden og stærkt i mål. Evaluerer… og er videre, som et langt gladere menneske. Med frisk udsyn og mod på fremtiden. Som den DU er! På dine præmisser.

 

 

Jeg vil gerne høre mere

 

For at vi kan sikre os, at vi passer sammen og at du er helt tryg ved det hele, vil jeg invitere dig til en afklarende samtale. I den forbindelse bedes du besvare et kort spørgeskema, som du finder via dette link.

Du kan læse mere om, hvad den afklarende samtale indeholder lige her.

 

Selvværd med selvudvikling med Marianne Arnkjær

Det skal være mig den største fornøjelse at hjælpe dig, der er klar til at følge dit hjerte og din længsel.

Kh.

Marianne Arnkjær

Powered by WishList Member - Membership Software