fbpx

Spirituelt mentorforløb

– Skab det du ønsker for dig selv

Du kender det sikkert …

√ Du er i tvivl om din livsvej
√ Du føler dine tanker og følelser spærrer vejen for indsigt
√ Du vil gerne finde meningen med det som sker lige nu
√ Du har brug for at tage de rigtige beslutninger
√ Dit selvværd trænger til et løft
√ Du vil have lov at være dig selv og vokse som menneske
√ Du vil noget mere / andet med dit arbejdsliv, men ved ikke hvad eller hvordan
√ Du vil styrke din selvstændige virksomhed med dygtig ejerledelse

Spirituelt mentorforløb

Er det dig?

  • Du ønsker dig et fortroligt rum hvor du får sparring på dine intentioner og mål samt de udfordringer du lige nu ser foran dig.
  • Du ønsker at tage ansvar for dig selv og din karriere eller virksomhed på en ny, dyb, fundamental måde med spirituel livssyn og -praksis.
  • Du køber ikke længere ind i de gamle normer om hårdt arbejde og knokleri. Du vil ud af mangeltænkning og offermentalitet.
  • Du søger hjælp og healing for gammel bagage, traumer og andet der begrænser dig.
  • Du er villig til at bruge den tid der skal til i arbejdet for din spirituelle og personlige udvikling som er nøglen til at opnå dine mål.
Human Design

Dit unikke selv

Med din sjæls profil og et Human Design kort lærer du at sætte nye kompetencer i spil og leve i samklang med din essens.

Har du allerede købt en Human Design session, trækkes den fra forløbets pris.

soulfulde-kvinder

Intuition

Indre fred er vejen til frihed og styrke. Gennem vores samtaler og de meditationer du får, vil du gradvist opøve lydhørhed og kommunikation med din intuition.

healing

Healing

Jeg clearer gammel karma og blokeringer undervejs i forløbet, ligesom du får healing ved vores sessioner.

Af hele mit hjerte tak Marianne for alt det du har hjulpet mig med, både forløb, i din gruppe og vores enkelt sessioner.
 
Det har været guld værd. Du forstår mig og har alle de værktøjer, der støtter min rejse, mit firma og alt hvad jeg er.
Nogen gange kører vi helt fast og så kan det være svært at finde hoved og hale i noget som helst. Der har du kommet ind og fået sat skik på det, sammen med guiderne, Akasha arkiverne og Human Design.
 
Jeg giver dig den varmeste anbefaling, jeg har ikke ord for at beskrive min taknemmelighed.
 
Så hvis du læser med her, så kan jeg varmt anbefale Marianne, hun er tålmodig, arbejder med hjertet, er meget professionel, sikker og virkelig god til at finde de løse ender… for os som er selvstændige indenfor det spirituelle er der ikke facitliste og vi kan ikke bare ”ringe” til en ekspert. Der er Marianne fantastisk til at finde de løse ender og fjerne de gamle blokeringer, så der er flow igen. ❤️
 
Marianne har selv gået vejen og det gør, at hun ved, hvad vi taler om og har empatien med.
Lizbeth Aleesha — følte sig taknemmelig.

 

Det får du

I et spirituelt mentorforløb med sessioner og healing får du det ultimativt frie og fortrolige rum med sparring og hjælp til præcist at definere dine intentioner og mål.

Du får en sjælden mulighed for at komme igennem de udfordringer der ligger foran dig og ud på den anden side. Du får klarhed på hvordan den vej du ønsker at gå skal se ud og føles.

Gennem sessionerne med mig får du nøglen til din indre ro så du har fri adgang til din intuition og kan dermed leve dit liv med personlig frihed.

Du vil lære at arbejde med din sjæls særlige og helt unikke kompetencer, så du kan bevæge dig i den retning du ønsker med støre glæde, mere mod og mening i tilværelsen.

Du stoler fuldt på din intuitions styrke og har bagefter ingen problemer med at tage det fulde lederskab for dig selv, din karriere eller virksomhed.

 

Forløbet består af

  • 6 online sessioner med optagelser,
  • Materialer, værktøjer og guidede meditationer
  • Frihed til at kontakte mig med spøgsmål gennem hele forløbet

Din investering i dig selv

Din investering i dig selv er 15.960 kroner, som betales før forløbet begynder.
Ved ratebetaling betales et depositum på 5.000 kroner på bestillingstidspunktet.

Har du fået en Human Design session, fratrækkes halvdelen af prisen dette forløb. Det har dog ikke indflydelse på depositums størrelse.

I en afklarende samtale finder vi ud af hvordan jeg kan hjælpe dig bedst og om vi er et match.

Kontakt mig via dette link.

Hvem er jeg

Marianne Arnkjær er spirituel vejleder, healer, coach og clairvoyant. Hun er også professionel indenfor økonomi og regnskabsmæssig rådgivning.

Hun har gennem årene hjulpet mange mennesker med deres personlige og karrieremæssige udfordringer og givet healing på krop, sind og sjæl. Hun brænder for at hjælpe dig, så du kan leve dit liv med hjerte og integritet – og få det som du vil have det.

Marianne arbejder kun med klienter der vil udvikle sig og skabe positive resultater for dem selv. Det forventes at du kommer med al din parathed til at slippe gamle mønstre og vaner samt en nysgerrighed på, hvem du er som sjæl og menneske på det dybe plan.

Min mission

Jeg hjælper kvinder til høj bevidsthed, styrke og uafhængighed.

Min mision er at bringe indre ro, lethed og begejstring gennem udvikling af emotionel modenhed og spirituel livspraksis.

I min overbevisning, den bedste genvej til frihed fra begrænsninger og sygdom på alle planer.

 

Kontakt mig