Vejen til dybtfølt succes og penge

Få gratis adgang til min masterclass
Se den her

 

Ved du hvor meget et godt pengemindset betyder for din forretnings succes? Hvor stor betydning det har for, hvor meget du nyder at hjælpe dine kunder? Hvor meget glæde det giver dig at skabe en levevej med din virksomhed?

  • Vil du gerne skabe en succesfuld forretning på dine præmisser?
  • Vil du hjælpe dine kunder med det du er ekspert i, og samtidig leve godt af din forretning?
  • Vil du arbejde mindre? Tage højere priser? Eller bare have det sjovt uden for mange bekymringer?

– så er du kommet til det rette sted!

Det ingen fortæller

 

Vi tror tit at når bare vi gør som alle eksperterne i markedsføring, salg og produktudvikling siger vi skal, så går alt som det skal.

Der gik lang tid før jeg forstod, at det bare ikke er sandt. Jeg troede det var mig der var for dum til at drive business. Hvis du har tænkt lignende tanker, så er du ikke alene.

 

Men sagen er, at du kan følge en masse af de “rigtige” strategier og de vil ikke virke for dig. Fordi du er dig, og din forretning en forlængelse af dig.

Dit personlige fundament skal være på plads. Det har bl.a. dit pengemindset rigtigt meget at sige om.

I min nye masterclass fortæller jeg hvordan det hænger sammen, og hvad du selv kan gøre for at finde den vej, som er sand for dig og din hjerte-biz.

 

pengemindset
pengemindset

Dybtfølt succes og penge

Det er meget almindeligt at arbejde hårdt for successerne og pengene. Men hvorfor skal det være så hårdt? Hvorfor skal det være så svært?

Der er en anden vej. En som tager hensyn til din energi og som samtidigt er i samklang med dig og din sjæls formål.

 

Dit pengemindset er kernen

Når økonomien strammer, vi slår os selv i hovedet og ikke ved hvad vi skal. Så er det nemt at tro der er noget i vejen med os. Men det er der sjældent.

Det er vores pengemindset og andre øvre begrænsninger der afgør om vi lykkes og hvor godt vi lever af forretningen. Du er nemlig din business og dit lederskab er din signatur.

Du hører også om, hvad spirituel økonomi er og hvad det handler om i praksis.

Skriv dig på nyhedsbrevet, se min nye masterclass så vi kan lære hinanden at kende. Jeg glæder mig til at møde dig en dag i nær fremtid.