Tilmelding til nyhedsbrevet

 

Selvudvikling der virker!

 

 

 

Tilmeld dig her

Kan du godt lide at lære noget du kan bruge med det samme?

Tilmelding til nyhedsbrevet handler om selvudvikling der virker!

 

Længes du efter frihed til at være noget for andre? Men føler du at hverdagen er blevet uoverskuelig og alt for presset?

Så se dette online foredrag hvor du får min opskrift til, hvordan du skaber dig et arbejdsliv og liv, som virkeligt er dig. Præcis som du ser glæde og succes. ❤️

Den er gratis for dig der læser med i nyhedsbrevet.

 

Selvudvikling med Marianne Arnkjær

 

   

SKAL DU MED?   

Det bliver fantastisk!

 

 

 

Nyhedsbrev om selvværd og personlig udvikling

 

Selvudvikling er ikke rocket science, men det er heller ikke “bare lige”. Det er nødvendigt med et stykke arbejde – til gengæld lover jeg, at al den tid du bruger på at udvikle dig selv og dine personlige kompetencer kan lukke døre op for dig, som du aldrig troede var muligt.

Med din tilmelding får du adgang til al den viden, indsigt, og gratis materiale, som jeg deler med mine læsere. Det vil glæde mig oprigtigt, hvis du også vil være med.

 

selvudvikling
Føler du at omstændighederne styrer dit liv? At du er låst og sidder fast uden at vide hvad du skal?

selvudvikling

Vidste du, at det du tænker og føler, bestemmer hvordan du har det med dine relationer, muligheder og resultater i livet?

selvudvikling

Vil du føle dig fri og mærke (arbejds)glæden hverdag? I modsætning til ørkenvandringer med kosmiske afstande imellem vandhullerne…

selvudvikling

Hvad er du vild med og er det reelt til stede i dit liv? Anerkender du din egen værdi?

 

Med nyhedsbrevet får du opskriften

Gratis online foredrag til dig i bytte for din emailadresse

 

Det er vigtigt at have overskud i hverdagen, til familie, job osv. Og til selvudvikling. Det her er spændende, givende og rækker langt ud over, hvad de fleste af os i virkeligheden forstår… før vi er på den anden side af indsigten.

Dette online foredrag handler om din rejse, samt hvordan du skaber det du gerne vil. Nyhedsbrevet følger op. Værktøjerne virker. De er effektive. Og de virker også om et år, når du er et helt andet sted i din udvikling.

 

Udover Nyhedsbrev om selvværd og personlig udvikling er du velkommen til, at klikke over på bloggen og læse meget mere om arbejdsliv, selvværd og dit personlige lederskab.

Du kan også følge os på Facebook Heartmind.dk med Marianne Arnkjær og LinkedIn.