Conscious Heart Uddannelsen

Conscious Heart

– Sådan får du succes og frihed i arbejdslivet

 

Uddannelsen er til dig, som ikke længere vil finde dig i et arbejdsliv, som du ikke er glad for. Den er til dig som vil have styr dine prioriteringer og have tid til familien OG lære at STÅ FREM, så dine kunder, kolleger og andre relationer kan se dig og vide, at det er præcis dig, de kan regne med.

Dit professionelle selvværd og indre styresystem er NØGLEN til din succes og frihed! Din energi er væsentlig for om du overhovedet kommer ud over rampen.

Og hvad er det med de penge? Tanken skaber frygt for om man nu er grådig, egoistisk, pengefikseret og meget mere. Hvad er penge? Vi skal være fri af økonomifrygt ved, at punktere alle fordomme og begrænsninger vi sætter for os selv.

Du får

  • Ro i sjælen og tanken
  • Overblik og tager bedre beslutninger
  • Professionelt selvværd i top
  • Et godt lederskab – for dig selv og andre

 

På Conscious Heart uddannelsen sætter du dine styrker og talenter i spil på en grundlæggende ny, helhjertet og holistisk måde, der giver dig mere succes, energi og overskud, med tid både til arbejde og familieliv.

Conscious Heart er for dig, som vil være bedre til at tage lederskab for dig selv og/eller i din virksomhed. Dig som er seriøs og vil handle NU.

Læs mere om uddannelsen lige her >>>

 

Kender du til det…

“Jeg er TRÆT af aldrig at have tid nok. Og jeg vil ikke længere føle mig som en ludobrik, der bliver slået hjem hver gang vi er igang med noget. Det gør at jeg er begyndt at kigge meget på klokken, og jeg hader at være sådan en, der kun tænker på, hvornår jeg kan gå hjem”.

Eller måske siger du noget i stil med…

“Hvorfor handler jeg ikke på det jeg virkeligt gerne vil, tænker jeg nogen gange. Men jeg ved godt at det er fordi jeg er bange for om det kan lade sig gøre – men der sker jo ingenting når jeg ikke gør noget – jeg dalrer bare rundt her og er utilfreds, og det er begyndt at gå ud over min familie!”

“Jeg har masser at lave. Faktisk for meget. Jeg har lagt mærke til, at selvom der er så meget, så kan jeg finde på at dimse med telefonen eller shoppe rundt på nettet, og det har jeg bare ikke tid til det! – hvorfor gør jeg det?!”

Tænker du også noget i den stil? Den giver stress og bekymringer. Du bliver utilfreds og taber al gnist og energi Og vi ved jo, at det ikke holder i længden. Hvem har lyst til at være sådan en rollemodel for andre? Og hvem gider være en sur dame altid?

Læs mere om uddannelsen lige her >>>

 

Den ene afgørende ting

Den ene og altafgørende ting mine kunder her skulle have styr på, der var vigtigere end alt andet, der gjorde at de udsatte det vigtige med overspringshandlinger… Som gjorde at de ubevidst fortalte historier til og om sig selv om, ikke at være dygtig nok eller klog nok til sit job. At man skal knokle for sine penge. Men jobbet et såkaldt godt og sikkert job, så hvem var de, at de drømte om noget andet.

I stedet for fortalte de historier, mange historier. Løgnehistorier. Gjorde sig selv mindre og mindre indtil de ikke kunne mærke hvad de ville og hvem de var.

Den ene ting mine kunder skulle være klar på var deres bevidste hjerte. Der hvor din visdom bor om hvad du vil og skal.

 

Jeg oplever gang på gang, at det i den grad får dygtige mennesker til, at snuble over deres drøm. Hutle sig afsted i stedet for at stortrives og elske deres arbejdsliv.

 

Men sådan behøver det ikke at være. Kig med på webinar, der er pakket med viden og varer ca. 1 time. Der kan du også høre om de 4 genveje for, at lykkes med din drøm, om et arbejdsliv, som du kan trives med og leve godt af. Det er gratis i bytte for din email. Du tilmelder dig her.

 

 

Holdstart d. 27. august 2018

– kun få pladser.

 

Jeg vil gerne have en gratis afklarende samtale så jeg kan se om uddannelsen er noget for mig. Send mig til ansøgningsskemaet.

Jeg vil gerne se webinaret (varer ca. 1 time).