fbpx

Master coaching

Coaching er en effektiv løsning for dig der har brug for at ændre på ting du oplever som svære eller problematiske. Du rykker dig personligt og vokser som menneske.

Master coaching består af en række samtaler, hvor du bliver mødt med omsorg og respekt, men hvor du også bliver udfordret på dine vaner og mønstre.

Hej, jeg hedder Marianne.

Master coaching hos mig handler om, hvad du vil med dit liv, og hvordan jeg bedst kan støtte dig til, at udvikle dig og få det du har brug for sker. Helst på dine egne præmisser.

Jeg ser det som min opgave, at hjælpe dig til at tro på dig selv og den du er. Måske opdage meget mere om hvem du er. Måske opdage hvad du virkeligt gerne vil – som ikke nødvendigvis er det “man” skal, når man er “sådan en som dig”.

Det betyder at vi sammen undervejs også får afdækket, hvorfor du ikke har det som du gerne vil have lige nu – og hvad der skal til for at det sker.

coaching

“Jeg må være villig til at opgive hvad jeg er, for at blive hvad jeg ønsker at være”

Citat Albert Einstein

Hvorfor Master coaching?

Har du brug for hjælp til at komme igennem noget svært?

Nogle gange har vi bare brug for der bliver lyttet. Andre gange har vi brug for nye perspektiver på de tanker vi gør os. Begge dele er Master Coaching fantastisk til.

Samtalerne åbner for nye opfattelser. Når du er i en session og taler, går du i proces. Hvis du er alene, hører du ikke den proces – men det gør jeg.

Jeg lytter med alle sanser og opmærksomhed rettet på dig. Derfor hører jeg også det du siger “mellem linjerne”. I min form for coaching viser jeg dig sproglige billeder og perspektiver. Her er ingen dom. Du kan ikke sige noget forkert.

Det du har erkendt men ikke forstår

“Hvorfor føler jeg mig altid som om de andre har mere ret end jeg? Jeg er jo en leder i min egen ret, alligevel gør jeg mig selv mindre end mine kolleger, så jeg har svært ved at brænde igennem”. Sådan sagde Birgitte ved en af vores sessioner.

Mange har “lært” at de ikke var lige så gode som andre mennesker. Selvom vi godt selv kan se det ikke er sandt, kan det være rigtigt svært at komme ud af denne og andre stædige opfattelser. 

Problemet er, at man ikke fungerer godt, har det skidt og hurtigt bliver stresset fordi nervesystemet hele tiden er under pres.

Coaching er meget effektivt,, når du vil slippe dårlige mønstre. Du ånde lettet op. Din gennemslagskraft øges mærkbart og stressen går over.

Hyppige ufrivillige jobskifter

“Nu er jeg 53 år, sådan kan det jo ikke fortsætte! – Jeg er også blevet ængstelig for mit næste job, for jeg er igen blevet sagt op og jeg ved ikke hvad jeg gør galt!” Cirka hvert andet år var hun i jobskifte og hun var dødtræt af det mønster.

Er du et sted hvor du må kigge indad for at finde grunden til ubehagelse oplevelser? Erfaringer du gør dig igen og igen, selvom du synes du har arbejdet med det?

Når vi arbejder med os selv, kan det nogle gange være svært helt at få sat fingeren på det ømme punkt – det har vi jo ikke lyst til, men vi ved også godt det er nødvendigt. 

Se det kan jeg hjælpe dig med.

Vil du vokse som menneske?

Coaching handler ikke altid om at man er forkert på en eller anden måde. Hvis du ønsker andre muligheder i dit liv, på dit job, i dit parforhold – så anbefaler jeg klart at begynde hos dig selv.

Dine værdier, normer og prægninger fra barndommen har alle gennemgribende indflydelse på dine tanker, følelser og adfærd – blot for at nævne noget af det som kan blokere for dine drømme og visioner.

Forestil dig en slags mental massage, hvor fastfrosne tankemønstre smelter så hjernevindingerne slapper af og bliver bløde og fleksible (igen).

Det betyder at du ser på dig selv og andre med større forståelse og ikke så let dømmer dig selv ude. Åbenhed gør, at du lettere kan se de nye muligheder du efterspørger.

Har du brug for at blive holdt op på dine mål?

Måske er du selvstændig. Måske er du karrierekvinde. Måske har du en drøm. Men hvordan gør du? Hvordan holder du fokus uden at slingre eller glemme?

Hvordan finder du vedholdenhed og holder fast i passionen og drømmen?

Der ligger altid mønstre bagved det som blokerer vores fremdrift. Egoet vil helst ikke rokke båden. “Plejer er bedst” og det stritter imod med alle midler. Det kan være en rigtig pestilens der også slører bevæggrundene for os.

Når du gennem samtale indser hvor du spænder ben for dig selv, og ikke mindst hvorfor, kan du lave om på de mønstre. Dette er en udviklingsvej som ikke bare er spændende, men som også løfter sløret for dit virkelige potentiale, der er uendeligt meget større, end du kan forestille dig ♡

Mastercoaching med Human Design

Alle mennesker har deres helt eget Human Design.

Der er nogle overordnede strategier og autoriteter for de enkelte typer. Når du lever efter din livsstrategi og indre autoritet, vil tingene begynde at forandre sig til det bedre.

Problemet er, at de færreste har lært, hvad det vil sige, fordi deres forældre og lærere er andre typer end de selv er. Særligt Manifestors og Reflectors kan være blevet gjort meget forkerte som børn. Generators har det svært med deres enorme energi og Projectors følger normen med at presse ting igennem, hvad de specifikt aldrig må gøre.

I et coaching forløb med human design, får du hjælp til at leve din strategi og autoritet. Du får hjælpe til at aflære de prægninger og mønstre fra barndommen, som er regulær selvsabotage.

Forløbet handler om selvaccept og selvkærlighed på de dybeste planer. En ny verden vil åbne sig for dig.

Jeg føler mig ikke længere utilstrækkelig!

Marianne er i stand til at spørge ind så det tricker de helt dybe tanker og følelser, og det tvang mig til at se næste lag af mine skygger i øjnene… Jeg fik en del at tænke over og gode redskaber til at gøre noget ved det. På sin egen kærlige og varme måde holdt hun mig fast i min proces.

Jeg har fået min energi tilbage ovenpå et hårdt år… Jeg nyder at være mig ! og er sikker på at Marianne har en ret stor del i den process …Jeg vil til hver en tid anbefale Marianne som coach, både privat og især i forbindelse med business coaching.

coaching

Lad os tale sammen

Email

Marianne@heartmind.dk

Sessioner

Man – tors: 15:00 – 20:00
Fredage: 10:00 – 15:00