fbpx

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser

Produkterne sælges af HeartMind.dk ved Marianne Arnkjær, Brogårdsvej 19, 2820 Gentofte. Kontakt: marianne@arnkjaer.dk.

 

Persondataforordningen

Jvf. loven om persondataforordningen, skal HEART MIND opbevarer dine data på forsvarlig måde. Derfor har vi udformet denne persondatapolitik. Det kan du læse mere om her.

 

 

Levering

Forløb og 1:1 ydelser foregår online eller personligt på adressen Brogårdsvej 19, 2820 Gentofte efter aftale. Online-produkter bliver leveret digitalt via e-mail.

Forløb og 1:1 ydelser aftales specifikt i hvert tilfælde. Levering af online-produkter sker som oftest i løbet af ganske få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til fem hverdage. Der er ingen returret. I det øjeblik produkter downloades/streames, anses det for brudt emballage, og fortrydelsesretten bortfalder. Al trafik og streaming spores digitalt.

 

Betaling

Alle produkter kan købes via bankoverførsel eller Mobile Pay. Der er naturligvis ingen betalingsgebyrer. Alle priser er i danske kroner. Betaling sker, hvor intet andet er aftalt, kontant ved opstart. Ved lange eller store forløb og hvor helt særlige forhold taler for det, kan betaling ske i tre rater.

 

Fortrydelse

Ved online produkter: Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, og endnu ikke har downloaded/streamed materialet, så kontakt os på marianne@arnkjaer.dk og du vil få alle pengene tilbage.

Ved 1:1 forløb, kurser og events er tilmelding bindende. Der tilbagebetales ikke penge ifm. sygdom eller andet fravær. Der er fortrydelsesret på 14 dage, såfremt der er mere end 14 dage til første møde.

I det tilfælde af at du fortryder dit køb af forløb, kursus eller event, tilbagebetales 100% af beløbet indtil 30 dage før afholdelse, 50% af beløbet indtil 14 dage før afholdelse, derefter er indbetalingen tabt eller du kan bliver overført til næste gang.

 

Rettigheder og ansvar

Alle rettigheder til leverede digitale produkter tilhører HeartMind.dk ved Marianne Arnkjær. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt inden for én husstand, og online-produkterne må i ingen tilfælde videredistribueres til andre eller bruges i undervisningsøjemed.

Kontakt mig på marianne@arnkjaer.dk, såfremt du ønsker at benytte materialet til undervisning.

Al indhold benyttes på eget ansvar, og kan ikke erstatte gældende lovgivning indenfor de områder, der rådgives. Du anbefales derfor at læse op på given lovgivning (eksempelvis markedsføringsloven, persondata, skat mv)

 

HeartMind.dk kan ikke tage særlige forholdsregler i forhold til specielle spamfiltre eller fejlbehæftede mailadresser. Det er dit ansvar at sikre, at du modtager mails fra os. Har du problemer, så husk at tjekke dit spamfilter. Ellers er du velkommen til at indberette problemet til marianne@arnkjaer.dk. Kvittering på sendes til din mailadresse og det er dit ansvar at gemme denne kvittering.

 

God fornøjelse med dit køb.

HEART MIND,  Marianne Arnkjær

Sådan får du let din energi tilbage. Download gratis

Vil du kende elementerne i hvordan du let får din energi og power tilbage?

Lær den spirituelle hemmelighed om, hvordan du får al det overskud du har brug for.

Download rapporten gratis idag

soulwomen