fbpx

Kan jeg hjælpe dig?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan booker du en afklarende samtale

Jeg er coach og clairvoyant rådgiver med speciale i healing og manifestation.

 

En gratis afklarende samtale giver dig mulighed for at få vendt en problemstilling i korte træk og opdage om et forløb er noget for dig. Samtidigt får jeg mulighed for at finde ud af hvad du har brug for af hjælp og om vi er et match.

Der sker ingen healing eller clairvoyance i denne samtale.

Jeg har udarbejdet et spørgeskema, som er hurtigt og nemt at udfylde. De fleste siger bagefter, at spørgsmålene fik dem til at reflektere på en dybere måde over deres situation og hvad de vil.

Under samtalen, som varer ca. 15 min og sker pr. telefon, taler vi sammen om, hvor du står og hvad dit behov er.

Hvis du overvejer Spirituelt mentorforløb skal du regne med lidt længere tid. Jeg fortæller desuden specifikt om mentorforløbet. Er vi et match sender jeg dig en beskrivelse af forløbet.

Klik på linket til spørgeskemaet lige herunder.

En gratis afklarende samtale gør dig... ja, afklaret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En gratis afklarende samtale er din tryghed

Du får en ide om, hvad du har brug for og om du har lyst til at arbejde med mig.

Alle har brug for at udvikle sig og blive styrket livet igennem. Med et forløb og healing på alle personlige blokeringer, kan du få

  • større mod til at stå frem og være synlig
  • mere gennemslagskraft
  • bedre relationer
  • forbedret selvværd og selvtillid
  • opdage din passion og hvad du vil
  • mere glæde og begejstring

og meget mere.

Det kan du få hos mig

Healing & Clairvoyance

Du kan få meget hjælp fra den åndelige verden. Faktisk er de fleste af os slet ikke klar over, hvor meget hjælp, støtte og healing vi kan få derfra.

Med Soul Realignment eller Human Design processerne, får du indblik i et langt større potentiale og viden om, hvordan du bedst skaber det du ønsker dig.

Du vil lære basale teknikker som gør det muligt og let at gennemføre.

Din personlige udviklingsproces forstærkes med healing af dårlige og begrænsende overbevisninger, vaner og negativ karma.

 

Terapi

Vi kan blive overanstrengte arbejdsmæssigt eller du kan have fået for mange af livets lussinger. Den slags sætter ar i sindet som skal heales før du kan komme ordentligt videre med dit liv.

Mange ting går helt tilbage til barndommen og det at slutte fred med barndom og forældre, er for de fleste en dyb oplevelse af stor healing af det indre barn.

For eksempel, er dårligt selvværd ofte grundlagt helt tilbage fra barndommen, og dine senere erfaringer vil understøtte den – helt forkerte – opfattelse af, at du ikke er god nok, dygtig nok, eller noget andet “nok”.

Coaching

Jeg møder dig med åbenhed for den du er.

Jeg guider dig igennem og holder din proces for dig, så du kan koncentrere dig om, at få skyggerne frem i lyset, overkomme udfordringer og få indsigt i dine muligheder og potentialer.

Mentoring

Jeg stiller al min viden til din rådighed og giver dig sparring på udvikling af leadership i din karriere eller business.

Følelsesmæssig modenhed er fundamentalt for at lede dig selv, din karriere eller din selvstændige forretning. Når vi vil nå store mål, så skal processen være rar og føles resultatskabende. Til det er spirituel og personlig udvikling den bedste medicin.