fbpx

Selvindsigt og personlig succes

Dette forløb kickstarter din selvindsigt, så du kan skabe det du gerne vil have. Fordi alt er energi, gælder det, uanset om dine udfordringer handler om parforhold, relationer, din business eller karriere.

Læs mere herunder, hvorfor det er så vigtigt.

Clairvoyant forløb

Med en sjælslæsning i Akasha og dertil grunding clearing og healing, lægger du et solidt fundament for dig selv. Kombineret med samtaleforløbet, får du bearbejdet gamle overbevisninger og prægninger. Gentagne clearinger vil befri dig for karma.

Vil du vokse i selvindsigt og dermed som menneske, så er et clairvoyant forløb den ultimative måde at skære år væk, der har været fyldt med negative tanker og følelser.

I al beskedenhed er det nemlig nøglen til, at du har det rart med dig selv og dine relationer. Og hånden på hjertet, er det så ikke dybest set den indre fred og rigdom (abundance) vi alle søger?

Her er nogle af de ting jeg har hjulpet andre med:

 • Kriser og konflikter
 • Traumer, skam og vrede fra barndommen
 • Svære relationer, f.eks. mor eller far
 • En ny livsretning som du er stærkt i tvivl om
 • En business hvor kunderne ikke viser sig
 • Dårlig eller ustabil økonomi

Det handler kun om dit fokus og den intention du har med forløbet ♡

marianne-arnkjaer
Få hjælp til at finde løsninger og gøre noget ved udfordringerne. Selvværd, mindre usikkerhed, indre ro er bare nogle af de personlige udfordringer du kan vælge at arbejde med.

Hvis du vil have hjælp og støtte til at gå vejen i business eller undgå at løbe ind i de samme trælse oplevelser eller mennesker, så er du det rette sted.

Marianne Arnkjær

Vi går vejen sammen – forløb

Måske har du et problem du vil have løst. Måske har du en drøm og vil vide om det er i alignment med din sjæl. Måske vil du bare lære hvem du er, og hvorfor du er her.

Uanset hvad, så er dette forløbet der giver dig dyb indsigt i hvem du er på sjælsplan, og ikke mindst hvilke negative tankemønstre du bruger til at sabotere dine hensigter med.

Sagen er nemlig, at du er skaberen i dit liv. Du er den der tænker tankerne i dit sind. Du er den der mærker følelserne.

Alt det du ønsker at ændre på, kan du derfor ændre. Dette forløb giver dig nøglerne i hånden.

Sjælslæsning

Din sjæl forærer dig sin særlige energi og unikke kompetencer i fødselsdagsgave. De er dine medfødte styrker, som når du bruger dem, øger din energi og livskvalitet.

Når vi inkarnerer er hukommelsen om tidligere liv sløret. Fra Akasha kan jeg formidle vigtig information om dig, din sjæl og hvorfor du er her nu. Du får svar på hvilken karma du har brug for at arbejde med og hvad din sjæls formål er.

Disse og mange flere spørgsmål kan afklares i en læsning. Det er derfor en genvej for dig når du har drømme og mål du gerne vil gå efter, for tit lægger vi os selv mange hindringer i vejen, både fra dette og tidligere liv.

Clearing og healing

I dette forløb får du clearet de umiddelbare blokeringer, som hindrer dig i at udtrykke hvem du er.

For eksempel clearer jeg alle løfter om fattigdom, askese og tavshed m.m., som ofte er reminicenser fra tidligere liv med religiøse dogmer.

Du får desuden clearet kvindekarma, der er en særdeles stærkt begrænsende faktor for kvinders udfoldelsesmuligheder (bare tænk på kønsroller og ulige karrieremuligheder og -løn).

Derudover sørger jeg for løbende at cleare og heale det der måtte dukke op.

Det kan jeg hjælpe dig med

selvindsigt
Dit mål med forløbet - hvad vil du, virkeligt?
Vil du udforske dig selv og din sjæl? Vil du vide om du er på rette vej? Mange af os farer vild på grund af barndommens oplevelser, som har lært os at være som andre (synes) i stedet for bare at være os selv.

Du ved du er på en forkert sti, hvis du er træt, oplever mange konflikter, er ked af det, eller ikke kan forstå hvorfor du altid kommer ud for de samme trælse ting eller mennesker.

Når vi er ophængt med udfordringer og konflikter, kan vi ikke mærke ind i, hvad det egentlig er vi ønsker. Hvis du samtidigt er præget af hvad “man” bør ønske sig, så er du sat skakmat.

Dette forløb er som skabt til dig, når du vil være i alignmen med din sjæl og unikke kompetencer, når du føler stor lyst til at se hvad livet har at byde dig – og gerne vil arbejde med dig selv.

Selvværd / indre kritiker
Selvværd er en livsopgave for de fleste mennesker. Sindet er sårbart, især i barneårene hvor vi præges af forældre og andre relationer. Mange har karma med sig ind i dette liv.

Manglende selvværd og selvtillid gør, at du ikke kan se eller får gjort noget ved de muligheder som byder sig. Måske ønsker du tjene mere – penge er en værdi og selvværd er en værdisættelse af selvet. Det hænger meget tæt sammen.

At manifestere er at skabe værdier i sit liv. Med lavt selvværd, bliver tingene middelmådige og ikke det du ønsker dig.

Hvis du igennem mange år har kritiseret dig selv på en (i min erfaring) ofte hård og ufølsom måde, har det givet mange skrammer, der har brug for at blive clearet og healet fra bunden

Uanset årsag, har dit sind opbygget regler og processer for at håndtere det dårlige selvværd. Dem kan du få clearet og healet for det er dem vi bruger til at sabotere os selv med.

Der er ingen skam i dette. Kun noget der skal ordnes ♡ Det gør vi sammen på dette forløb.

Solidt fundament at bygge dit liv på
Kvinder har gennem tiderne været tvunget ind i mindreværdige og inferiøre roller. Kvinders værdi har været undervurderet i årtusinder. Det har ikke været kvinder tilladt at tjene egne penge eller have formuer.

Kvindekarma underminerer fundamentet fordi vi er tilbøjelige til at føle os som ofre, og vi holder os tilbage for at gøre os ordentligt gældende. Dvs. kvinder får ikke de jobs og indtjeningsmuligheder de er (over)kvalificerede til.

Pengeproblemer og dårlig økonomi hænger tit sammen med karma, der kan cleares. Har du penge-karma kan du opleve dårlig økonomi, at du har svært ved at forstå hvordan du skaber en sund økonomi, at andre snyder dig osv.

Fra slægten ligger der en altoverskyggende bevidsthed om, at det er vigtigt men også svært at overleve. At goder og penge er noget der skal arbejdes umenneskeligt hårdt for.

Vi er opfostret med at tænke i mangler og ikke-nok. Ikke nok med det, vi har det også med i vores slægtskarma. Det kan du slippe for, samtidigt med at du ændrer dine økonomiske forhold og opfattelse af værdier.

I en clairvoyance kan jeg se hvad du har med dig ind i denne inkarnation og hvor du har brug for at justere.

selvindsigt

Livsglæden er kommet igen

Jeg har haft en del udfordringer både personligt og karrieremæssigt. Nu kan jeg se nye sider af mig selv. Jeg har opdaget at jeg kan og er så meget mere end jeg før var klar over. Jeg kan varmt anbefale Marianne.

Tanja Petersen

Sådan foregår det

Når du har bestilt forløbet, læser jeg om dig og din sjæl og jeg sørger for din første clearing og healing. Du får en video med alt hvad jeg har fundet, så du har det til evigt eje.

Når vi mødes første gang, har du gjort dig nogle tanker om, hvad du gerne vil overordnet, og du har lejlighed til at stille spørgsmål til din sjælsprofil og clearingen/healingen.

Jo mere specifik du er med hvad du vil, jo bedre kan jeg hjælpe dig.

De to næste sessioner er den del, hvor du får hjælp til at indarbejde alt det nye og får løst de udfordringer, der dukker op, som ofte har drillet i mange år.

Alle sessioner bliver optaget og sendt til dig bagefter. Det giver dig en fantastisk mulighed for at lytte igen og igen, og hver gang lære nyt, fordi du vil have nye perspektiver fra gang til gang.

Hvis du ønsker at arbejde videre, kan du tilkøbe flere sessioner til favorabel pris.

Investér i dig selv

Dette forløb er en investering i dig selv, dine styrker og muligheder for at opnå den livskvalitet, indre fred og rigdom (abundance), som du ønsker dig.

Clairvoyant forløb i selvindsigt

Dette forløb, hvor vi går vejen sammen, findes ingen andre steder. Ingen kan tage fra dig den selvindsigt du får og som på alle måder kan skabe succes for dig. Uanset hvor eller hvordan du ønkser denne succes skal manifestere sig.

Clairvoyant forløb 12.500 kr.
Du kan vælge at betale i fire rater á 3.250 kr. i alt 13.000 kr.

Det består af

 • Sjælslæsning med tilhørende clearing og healing (værdi 2.500 kr.)
 • En video præsentation om dig og din unikke energi som du kan downloade til dit evige eje. Det vil blive din bibel ift. at være og leve i samklang med din sjæl og essens
 • Tre sessioner med clairvoyance og mastercoaching med formålet at du kan internalisere og fordøje alt det nye om dig, samt skabe nye vaner. Derved undgår du at sabotere de ønsker og mål du vil handle på. Sessionerne varer mellem 1,5 – 2 timer, så vi kan komme ordentligt i dybden
 • Tre clearinger og healinger ifm. sessionerne
 • Alle sessioner optages. Video og lydfil sendes til dig efter hver session.
 • Mulighed for tilkøb af sessioner med clearing og healing til 1.000 kr. (normalpris 2.000 kr.)