fbpx

             Mariannes Blog

Hvad kan en læsning i Akasha?

Hvad kan en læsning i Akasha?

En Akasha reading giver dig viden om, hvem du er på sjælsplan. Din sjæls primære energi vil farve dit liv og dine muligheder. Her er din sølvtråd en vigtig indikation. For eksempel, vil en Akasha reading det give dig indgående viden om, hvor du trives bedst, hvad du...

Din essens hjælper dig til glæde og succes

Din essens hjælper dig til glæde og succes

Din essens er din menneskelige ånd. Men det er meget mere end det. Essensen repræsenterer dine helt særlige kompetencer og er bindeled til din sjæl. Du kan også sige, at essensen er din sjæls design for, hvordan den vil bruge kompetencer, hvilke oplevelser den gerne...

Intuition til hjælp mod selvsabotage

Intuition til hjælp mod selvsabotage

Min intuition talte til mig. Det dæmrede for mig, at noget var galt. Min højre arm drillede med det man kalder musse-arm. Trætheden føltes overvældende. Jeg vidste, at ting kun viser sig i det fysiske når man har overset noget alt for længe. Så hvad var det jeg havde...

Find ud af hvad du virkeligt gerne vil

Find ud af hvad du virkeligt gerne vil

På coachuddannelsen skulle vi tale sammen to og to i en øvelse. Spørgsmålet vi skulle stille til hinanden var: Hvad kan du lide at lave … Spørgsmålet er nu givet videre til dig ♡ . Derfor finder du ikke din rette hylde om du så tænkte hjernen væk Passionen - eller...

Hjerte chakra – guddommelig kærlighed og healing

Hjerte chakra – guddommelig kærlighed og healing

Hjerte chakra - forbindelsen mellem krop, sind og ånd Du kender nok Davidsstjernen, som er brugt som tegnet på jødedom. Alle de store religioner har taget arv efter jødedommen, som selv har taget arv efter de gamle egypteres visdom, overleveringer og livsholdninger....

Sjælens DNA

Sjælens DNA

Sjælens DNA er dine gaver Har du undret dig over hvorfor du er god til nogle ting og at der er andre, som du har utroligt svært ved? Måske oplever du de samme vanskeligheder hele tiden? Eller du løber ind i de samme typer mænd. Du skifter job af de samme årsager? Din...

Jeg var ked af mit job – Men hvad ville jeg egentlig?!

Jeg var ked af mit job – Men hvad ville jeg egentlig?!

Jeg har hjulpet mange mennesker de seneste 3 år, og de er blevet virkeligt glade igen for deres arbejdsliv. De oplever, at have fået både energi og overskud, og at de nu igen har fundet det, de brænder for. Sådan var det ikke for mig førhen. Jeg var engang led og ked...

Mega sensitiv overfor andres sindsstemninger?

Mega sensitiv overfor andres sindsstemninger?

Særligt sensitiv - Hvad er det?   Relationer på jobbet og i andre henseender er alfa og omega ift. hvordan vi har det både psykisk og fysisk. At være særligt sensitiv kan komme af en meget gammel og dårlig vane, der for at gøre en lang historie kort, handler om...

Jobbet var rædselsfuldt – men hvad skulle jeg så?

Dette forløb med dig, har virkelig sat gang i noget hos mig. På arbejdet, hjemmefronten og mig som person. Jeg er ligesom vågnet op til en helt ny dag. Jeg har fundet mit drømmejob, som lige er mig og jeg har en klarhed mere end nogensinde. Jeg føler mig klar til, at...

Gør det vigtige vigtigt!

Gør det vigtige vigtigt!

Jeg kendte engang en fantastisk kvinde. Hun var klog og indsigtsfuld på mange måder. Et af den slags mennesker, som er god at tale med om ting man tumler med. Noget hun gik meget op i var, at man gjorde sig umage for, at gøre det vigtige vigtigt. Ære det.   Som...

Nærvær leder til det du ønsker dig

Nærvær leder til det du ønsker dig

Nærvær er en handling Det plejer at være tavshed er guld, tale er sølv - men med denne lille omskrivning, vil jeg slå et slag for, at vi kommer meget mere til stede i den enkelte situation. Hvorfor det? Fordi det er i nærværet, at vi oplever os selv, vores liv, vores...

Sådan får du let din energi tilbage. Download gratis

Vil du kende elementerne i hvordan du let får din energi og power tilbage?

Lær den spirituelle hemmelighed om, hvordan du får al det overskud du har brug for.

Download rapporten gratis idag

soulwomen