Mariannes Blog

Sådan kickstarter du rejsen fra stress og dårligt selvværd

Går du på kompromis med dig? Stress og dårligt selvværd er to sider af samme sag   Føler du nogle gange, at du tager en maske på på arbejdet... i livet? For eksempel sådan en, der kan blære sig med det skarpe strategiske overblik og alligevel har fokus på...

Din vision er ren drivkraft

Hvorfor har så mange svært ved at flytte sig og gøre noget ved deres vision og drøm? Hvorfor har nogen slet ingen drøm? Er det forkert ikke at have én? Hvad skal man overhovedet bruge den til?   "Jeg ved ikke hvad jeg ønsker mig. Aner ikke hvad jeg kan lide at...

Kend din stress-type

Pres og stress på arbejdspladserne er helt almindeligt i dag. Præcis derfor, er det godt at kende din egen stress-type.   Hvordan er du, når du føler dig presset? Fra den lille bekymring til katastrofen? Meget tyder på, at vores strategi er den samme. Du kender...

Folk over 50 har ikke brug for en karriere…?!

Visdomsalder eller de-rangering? Når du er over 50 er det ikke umuligt, at få den tanke, at det ikke er ens lange erfaring, solide kompetencer og modne personlighed, der efterspørges i erhvervslivet. Hvis man så oven i det, er stødt ind i overgangsalderen, så er den...

Din skygge forfølger dig…

Skyggedans Din skygge er interessant fordi her ligger mange af dine skjulte styrker, nye talenter som du kan udvikle og få gavn af. Skyggerne repræsenterer dit potentiale. Og dit værn mod selvsabotage. Skygge... Hvad er en skygge? Den er den mørke eller usete side af...

Arbejd mindre. Opnå mere. Få bedre resultater!

Resultater skaber du bedst med overskud Indtil for nogle år siden tilbragte jeg typisk min juleferie i koma på sofaen. Mit arbejdsliv var så langtfra en fest. Det var hårdt. Det var surt. Det var vildt stressende. Var det rimeligt overfor min familie, overfor mig...

Jobbet var rædselsfuldt – men hvad skulle jeg så?

Dette forløb med dig, har virkelig sat gang i noget hos mig. På arbejdet, hjemmefronten og mig som person. Jeg er ligesom vågnet op til en helt ny dag. Jeg har fundet mit drømmejob, som lige er mig og jeg har en klarhed mere end nogensinde. Jeg føler mig klar til, at...

Knockout – Tag nu dig selv alvorligt!

Derfor skal du tage din arbejdssituation alvorligt Når en bokser bliver slået ud med et knockout, så forstår hun ikke, hvorfor benene ikke vil bære hende. Sådan er det også med stress. Du fatter ikke, at hovedet ikke vil arbejde ordenligt for dig. Det tager lang tid....

Drop plejer og genfind gnisten

Gamle vaner forhindrer din glæde og engagement Føler du dig stuck? Ufri og begrænset? Så kører du sikkert rigtig meget på autopilot. At gøre som du plejer kan være meget tidsbesparende og effektivt - men det kan sandelig også (og er det ofte) være det modsatte....

Jeg var ked af mit job – Men hvad ville jeg egentlig?!

Jeg har hjulpet mange mennesker de seneste 3 år, og de er blevet virkeligt glade igen for deres arbejdsliv. De oplever, at have fået både energi og overskud, og at de nu igen har fundet det, de brænder for. Sådan var det ikke for mig førhen. Jeg var engang led og ked...

Selvværd og arbejdsliv

Det nødvendige, det sårbare Vi taler ikke så meget om det og måske er det i virkeligheden en smule overset i debatten om, hvordan man bedst skaber balance mellem privatliv og arbejdet. Dit professionelle selvværd hænger uløseligt sammen med dit arbejdsliv og glæden...

Gider vi Work Life balance?

Aldrig har tempoet været så højt og aldrig har der været flere stressede mennesker. Work Life Balance er tilsyneladende noget alle ønsker - eller er det bare noget vi siger, fordi alle de andre siger det? Hvem handler reelt på det? "Jeg ved det er vigtigt, men mit job...

Gør det vigtige vigtigt!

Jeg kendte engang en fantastisk kvinde. Hun var klog og indsigtsfuld på mange måder. Et af den slags mennesker, som er god at tale med om ting man tumler med. Noget hun gik meget op i var, at man gjorde sig umage for, at gøre det vigtige vigtigt. Ære det.   Som...

Feminin intuition – er det kun for kvinder?

Hvad er intuition "...Det er meget fint med det der intuition. Jeg har hørt det skal være godt, men jeg har aldrig helt fundet ud af, hvordan det virker, så jeg ved egentlig ikke hvad jeg skal bruge det til?" Hørte jeg en (mand) sige til et netværksmøde. Meget...

Personlighed er noget man er

Vi måler og vejer konstant Det kunne jeg godt tænke mig at gøre op med! Hvad er der i vejen med at være os selv uden at skulle bevise noget hele tiden?   Dit liv begynder med, at du bliver målt og vejet og dine stolte forældre fortæller det glad til alt og alle,...

Dit personige lederskab ruster dig mod stress

For nogen tid siden læste jeg i avisen, at en kendt skuespiller havde trukket stikket. Hun var gået ned med stress og forventede ikke at være klar i mange måneder frem. Faktisk var hele det kommende års aftaler aflyst. Grunden var, at hun havde haft sindsygt travlt....

TID, magi og skjulte styrker

Jeg har lige set filmen "Fantastiske Skabninger - og hvor man finder dem". Den kan jeg varmt anbefale!   Filmen fik mig til at reflektere over begrebet tid og det at undertrykke den man er, for at passe ind. Og magien i netop, at være sig selv! I filmens magiske...

Job og familieliv kan være en fantastisk kombi

Kender du det når tingene bare spiller? Du registrerer det - måske helt overrasket! Der har ikke været nævneværdige konflikter med ungerne, I har hygget jer om aftenen og på jobbet har samarbejdet fungeret virkeligt ok, og måske har I nået de ting I har sat jer for....