Mariannes Blog

Grounding skaber succes i din business

Grounding skaber succes i din business

Hvordan grounding skaber succes i din virksomhed var også en gåde for mig førhen. Men jeg er blevet klogere. Jeg har siden 2014 arbejdet med, at skabe menneskelig såvel som økonomisk bundlinje. Vel at mærke i den rækkefølge. For som tidligere stressramt måtte der være...

Jeg var ked af mit job – Men hvad ville jeg egentlig?!

Jeg var ked af mit job – Men hvad ville jeg egentlig?!

Jeg har hjulpet mange mennesker de seneste 3 år, og de er blevet virkeligt glade igen for deres arbejdsliv. De oplever, at have fået både energi og overskud, og at de nu igen har fundet det, de brænder for. Sådan var det ikke for mig førhen. Jeg var engang led og ked...

Kend din stress-type

Kend din stress-type

Kend din stress type Pres og stress på arbejdspladserne er helt almindeligt i dag. Derfor kend din stress type!   Hvordan er du, når du føler dig presset? Fra den lille bekymring til katastrofen? Meget tyder på, at vores strategi er den samme. Du kender det...

Sådan får du mere overskud på jobbet

Sådan får du mere overskud på jobbet

Hvad gør du når overskuddet kan ligge på et meget lille sted? Du får mere overskud ved, at tage dig selv alvorligt. Både på jobbet og alle andre steder.   Jamen, jeg tager da mig selv alvorligt hver dag...?! Ja. Det synes vi, men det er faktisk ikke helt sandt....

Ødelægger mangel på energi også din hverdag?

Ødelægger mangel på energi også din hverdag?

Tankerne kværner rundt og de er ikke til at stoppe. Hvad gør du så? Men det der er faktisk en løsning og såmænd lige der, hvor vi ikke forventer det. De fleste af os kigger nemlig på vores partner, vores arbejdsplads, vores børn – alle andre steder end som i ”c’est...

Empati og ledelse af din business

For nylig hørte jeg denne her must see tale fra Simon Sinek - Forstå empati (se link nederst). Det inspirerede mig. For det jeg oplever i min egen forretning og det jeg hører fra klienter, er, at vi tænker kunder, markedsføring og økonomi først, før vi tænker på os...

Først selvtillid så selvværd – sådan udvikler du det

Først selvtillid så selvværd – sådan udvikler du det

Er selvtillid en by i Rusland, når du er ude blandt andre? Kender du det at stå i en forsamling af fremmede mennesker og ikke ane, hvad du skal gøre med dig selv? Folk snakker og mingler rundt, men du føler ikke rigtigt du hører til her? Du ved godt at du burde gå hen...

Lysets fest, din klarhed og nye virkelighed

Lysets fest, din klarhed og nye virkelighed

Oprindeligt tiltænkt faste og fordybelse Julen er lysets store fest. Opmærksomhed, gaver og familiekomsammen. Men hvad handler julen i virkeligheden om? Før kristendommen var der en yulefest. Man har altid fejret at nu skulle lyset vende tilbage fra vintersolhverv d....

Selvtillid er en kompetence – stå op for dig selv

Selvtillid er en kompetence – stå op for dig selv

Selvtillid kan trænes   Kender du det at man slår sig selv i hovedet med, "Hvis bare jeg xxx så ville jeg få meget mere selvtillid til turde yyy og så vi jeg have meget mere overskud til zzz"? Ord og tanker kører rundt i hovedet på os uden at vi gør noget for at...

Mega sensitiv overfor andres sindsstemninger?

Mega sensitiv overfor andres sindsstemninger?

Særligt sensitiv - Hvad er det?   Relationer på jobbet og i andre henseender er alfa og omega ift. hvordan vi har det både psykisk og fysisk. At være særligt sensitiv kan komme af en meget gammel og dårlig vane, der for at gøre en lang historie kort, handler om...

Slip dårligt selvværd! Se videoen

Slip dårligt selvværd og få ordentlig livskvalitet Et godt selvværd kommer af, hvad du tænker om dig selv. Og det du tænker om dig selv farves i høj grad af, hvordan du taler til dig selv.   Vidste du at vores tanker er 90% genbrug? Så rigtig mange tanker kommer...

Din vision er ren drivkraft

Din vision er ren drivkraft

Din vision er ren drivkraft! Vidste du godt det? At din vision er ren drivkraft? Det er derfor så mange svært ved at flytte sig og gøre noget ved deres drøm. Hvorfor har nogen slet ingen drøm? Er det forkert ikke at have én? Hvad skal man overhovedet bruge den til?...

Sådan undgår du at sabotere dig selv

Sådan undgår du at sabotere dig selv

Undgå selvsabotage - sådan gør du Hvad er det egentlig - og hvordan kan du undgå selvsabotage? Har du nogensinde undret dig over, hvorfor du ikke bare får gjort det du skal i ordentlig tid? Eller hvorfor du føler et dårligt selvværd, når du nu har det rart med bare at...

Sådan kickstarter du rejsen fra stress og dårligt selvværd

Går du på kompromis med dig? Stress og dårligt selvværd er to sider af samme sag   Føler du nogle gange, at du tager en maske på på arbejdet... i livet? For eksempel sådan en, der kan blære sig med det skarpe strategiske overblik og alligevel har fokus på...

Folk over 50 har ikke brug for en karriere…?!

Folk over 50 har ikke brug for en karriere…?!

Karriere... eller de-rangering? Folk over 50 har da ikke brug for en karriere...?! Når du er over 50 er det ikke umuligt, at få den tanke, at det ikke er ens lange erfaring, solide kompetencer og modne personlighed, der efterspørges i erhvervslivet. Hvis man så oven i...

Din skygge forfølger dig…

Din skygge forfølger dig…

Skyggedans Din skygge er interessant fordi her ligger mange af dine skjulte styrker, nye talenter som du kan udvikle og få gavn af. Skyggerne repræsenterer dit potentiale. Og dit værn mod selvsabotage. Skygge... Hvad er en skygge? Den er den mørke eller usete side af...

Arbejd mindre. Opnå mere. Få bedre resultater!

Arbejd mindre. Opnå mere. Få bedre resultater!

Resultater skaber du bedst med overskud Indtil for nogle år siden tilbragte jeg typisk min juleferie i koma på sofaen. Mit arbejdsliv var så langtfra en fest. Det var hårdt. Det var surt. Det var vildt stressende. Var det rimeligt overfor min familie, overfor mig...

Jobbet var rædselsfuldt – men hvad skulle jeg så?

Jobbet var rædselsfuldt – men hvad skulle jeg så?

Dette forløb med dig, har virkelig sat gang i noget hos mig. På arbejdet, hjemmefronten og mig som person. Jeg er ligesom vågnet op til en helt ny dag. Jeg har fundet mit drømmejob, som lige er mig og jeg har en klarhed mere end nogensinde. Jeg føler mig klar til, at...