fbpx

Soulreading

Clairvoyant læsning med clearing

Få klarhed på udfordringerne og hjælp til at løse dem

Lær hvordan du skaber mere energi og bedre muligheder for dig selv med en sjælslæsning.

Lad en clearing sørge for at du ikke står i vejen for dig selv, så du kan skabe en ny vej for dig.

Soulreading

Det kan du bl.a. spørge om i en soulreading

Sådan foregår det

Jeg læser om dig og din sjæl i Akasha optegnelserne. Det kan jeg fordi du med dit køb giver denne tilladelse.

Din sjæls profil og energi

Du modtager en rapport om din profil om, hvad jeg læst om din energi, kompetencer, livstemaer mv. Hvis du har spørgsmål, kan du skrive dem til mig, så undersøger jeg også dem.

Du bliver clearet for alt du er klar til. Det er vigtigt at du er parat til dette kvantespring i din udvikling. Det er du, hvis du reelt ønsker forandring og vil gøre en indsats bagefter med at ændre din måde at tænke på. Jo mere klar du er, jo mere clearing kommer igennem. Clearingen vil gøre det langt lettere for dig at ændre vaner og mindset.

Det som bliver clearet er typisk forskellige slags karma og andre blokeringer.

Alle konsultationer foregår online via Zoom. Du kan sidde behageligt og trygt hjemme hos dig selv og er uafhængig af transport og tid til det.

Efter konsultationen modtager du optagelsen via email.

Vel mødt!

Clearing

Du bliver clearet for alt du er klar til. Det er vigtigt at du er parat til dette kvantespring i din udvikling. Det er du, hvis du reelt ønsker forandring og vil gøre en indsats bagefter med at ændre din måde at tænke på. Jo mere klar du er, jo mere clearing kommer igennem. Clearingen vil gøre det langt lettere for dig at ændre vaner og mindset.

Det som bliver clearet er typisk forskellige slags karma og andre blokeringer.

Praktik

Alle konsultationer foregår online via Zoom. Du kan sidde behageligt og trygt hjemme hos dig selv og er uafhængig af transport og tid til det.

Efter konsultationen modtager du optagelsen via email.

Vel mødt!

Hvilken retning skal jeg gå i nu?

Få undersøgt hvordan dine drømme og visioner passer med din sjæls energi – og forøg dermed mulighederne for succes og ny indkomst.

Har du været mange år på arbejdsmarkedet og oplever samtidigt at børnene er blevet store og du har mere tid til at tænke på dig selv?

Så er det måske tid til at se på at gå efter noget af det du drømmer om at opleve eller opnå. Det er ikke luksus at unde sig selv en ny karriere eller udleve visionen om en selvstændig virksomhed.

Jeg viser dig hvordan du i en spirituel proces kan manifestere det du gerne vil se i dit liv.

Hvorfor kan gør jeg ikke noget ved det jeg ønsker mig?

Har du i mange år gået og sagt at du vil noget – men du handler ikke på det? Eller måske er du god til at arbejde målrettet, for så at miste modet fordi der ikke kommer resultater?

Sagen er at der altid kommer resultater, for vi manifesterer hele tiden. Problemet er, at vi ikke får det vi ønsker os – fordi dele af os ikke tror på det, eller vi relaterer til en identitetopfattelse, som bare ikke er os (fx prægning fra far/mor).

Dine omstændigheder er et spejl af dig og dine tanker og selvfortællinger. Dybt i sindet kan vi have overbevisninger om, at vi ikke fortjener det vi vil, eller vi forbyder os selv, at have det godt.

Det er selvfølgelig kontraproduktivt, men sindets styringsmekanismer er opbygget i dine første syv barneår. Og det er ikke altid logisk. Først når vi sætter hændelser og følelser på, kan vi se logikken. Det hjælper jeg dig med..

Jeg vil starte selvstændig virksomhed, kan jeg lykkes med det?

Nogle af os er skabt til at have selvstændig virksomhed, andre betyder det intet for. Men faktisk handler det mere om, hvad du vil skabe i dit liv. Hvordan skal dit virke være? – Hvad vil gøre dig glad hver dag?

Det er vigtigt at din virksomhed er i alignment med din sjæls energi og kompetencer. Ofte er det mere vores ego der står i vejen. Mange overbevisninger kan cleares.

Med viden om hvilke livslektier(karma) du er her for at lære, kan du dreje læringen i en retning som bedre passer ind i dine planer.

Når motivationen er høj, så gør det ikke så meget at der er udfordringer… vel?

Hvordan tjener jeg flere penge?

Penge er en værdi. En værdi du tillægger dig selv og det du gør og siger. Jo mere værdi du tillægger disse ting, jo lettere har du ved at manifestere pengene.

Vi lægger så meget i værdi og penge, at det åbner op for en ren pandoras æske af muligheder. Det får du styr på med en sjælslæsning.

Nogle mennesker har afgivet fattigdomsløfter i et tidligere liv. Typisk har de været involveret i religiøse forhold, som har krævet det af dem. Løfter afgivet med stærke følelser kan gå fra liv til liv.

Med et fattigdomsløfte og lignende kan det være helt umuligt at skabe sig en god økonomi.

Dette kan cleares, men det er vigtigt at du lærer at håndtere økonomi og derfor slippe følelser af opgivenhed og andre negative tanker omkring penge og indkomst.

Ikke sjældent er der tale om slægstkarma eller kvindekarma. Når de er indset, tilgivet og slette, har du alle muligheder for at skabe den forandring du ønsker dig.

Hvordan får jeg den karriere jeg ønsker mig?

Her er to afgørende forhold: 1) du må finde ud af hvilken karriere du ønsker dig, 2) du har brug for at vide om den ønskede karriere er i tråd med din sjæls energi og kompetencer.

Meget ofte ønsker vi os noget vi har lært er godt, i stedet for at ønske os det vi virkeligt gerne vil have. Efter mange år i trædemøllen, har rigtigt mange glemt hvad de faktisk kan lide og passionen er blevet væk.

Vi er ofte blevet indoktrineret med at det er “risikofyldt at være selvstændig”, eller at man ikke skal træde alt for meget frem, for så kan man “komme i vanskeligheder”.

Men vi har faktisk frit valg i meget stor udstrækning, hvis vi vil det og sætter os det for.

Din investering i dig selv er 2.500 kr

Du får

  • Viden om hvem du er på sjælsplan, din energi og særlige kompetencer – Sjælsprofil i pdf
  • Indsigt i livstemaer og karma – Sessionen foregår online over Zoom med optagelse tilsendt bagefter
  • Clearing af forhold og mindsets der blokerer dig – før sessionen
  • Uvurderlig klarhed på dine forhold, hvad du ønsker at forandre og hvordan du kan gøre det.

Brug det til

  • Grundlag for vigtige beslutninger om karriere, økonomi, partner, flytning m.m.
  • At få fjernet blokeringer som gør du sidder fast uden du ved hvad der er galt
  • At finde ud af om du er på rette kurs og hvordan du bedst manifesterer det du vil ud fra din sjæls energi og kompetencer (sæt turbo på).

Vælger du efter denne session et clairvoyant forløb, refunderer jeg dig 50% af denne soulreading.

soul-reading
Soul-reading

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte mig såfremt du har spørgsmål eller er i tvivl om denne session er for dig.

Kontakt mig via dette korte spørgeskema, hvor du fortæller lidt om dig selv. Herefter kontakter jeg dig pr. telefon.

Betaling

Betaling sker forud for forløbet. Du kan betale over bank, med kreditkort og Mobilepay.

Tider for konsultation

Mandag til torsdag fra kl. 15 til 20
Fredag fra kl. 10 – 15
Weekender fra kl. 10 til 12