fbpx

Dette forløb med dig, har virkelig sat gang i noget hos mig. På arbejdet, hjemmefronten og mig som person. Jeg er ligesom vågnet op til en helt ny dag. Jeg har fundet mit drømmejob, som lige er mig og jeg har en klarhed mere end nogensinde. Jeg føler mig klar til, at tage ansvar på en helt ny måde nu.

Sådan skriver en kunde til mig idag!

For et par måneder siden vidste hun ikke sine levende råd. Jobbet var opslidende, drænende og rædselsfuldt! Hun havde kontaktet alt og alle. Hun havde endda tjekket økonomien for at se, hvor længe hun kunne holde til at være arbejdsløs… Men manden var nystartet selvstændig, og derfor kunne hun ikke bare gøre, hvad der passede hende.

Sandheden var, at hun holdt ud, og holdt ud, og holdt ud. Hun var i den grad kørt træt – men hvad skulle hun så?

 

Det gør ondt ikke at lytte til sig selv

“Jeg har i mange år arbejdet med ledelse og jeg har været glad for det. Jeg er typen som får taget alt for mange opgaver til mig og for knapt 1 års siden blev det alt for meget. Jeg har krævende arbejdstider, som betyder, at jeg er til rådighed alle dage i ugen. En af mine medarbejdere har givet mig mange problemer, hvilket gav mig endnu mere arbejde. 

Jeg lider af stærke hovedpiner, som bliver slemt forværret, hvis jeg presser mig selv. Jeg har været meget stresset og tæt på at sygemelde mig, hvilket jeg nok burde have gjort, men i min familie møder man på job uanset hvad…”

Jeg har nok ikke lyttet godt nok til mig selv og min krop, tænkt fremad, arbejdsmæssigt” sagde hun til mig.

 

Hun havde været til en del samtaler, men blev hele tiden valgt fra, enten på grund af manglende erfaring eller fordi de var bange for at hun var overkvalificeret. Hun vidste simpelthen ikke, hvordan hun skulle overbevise dem!

 

Når du kender dine styrker og har tillid

Alt bliver bare nemmere, når du præcis ved hvem du er og har tillid til, at det her, det kan du!

Du ved bare, at du er både fagligt og personligt kompetent. Der er slet ingen grund til, at bruge tid på at overveje, om du nu er god nok eller dygtig nok. Det ER ok, at kræve rimelige arbejdsforhold – for det er du værd!

Når din indstilling er grundlæggende positiv, så går din selvtillid og (professionelle) selvværd ind i en god spiral – og din energi og dit overskud i hverdagen stiger, så du kan blive glad igen for dit arbejdsliv – og livet i øvrigt.

For det hele hænger jo sammen!