fbpx

En Akasha reading giver dig viden om, hvem du er på sjælsplan. Din sjæls primære energi vil farve dit liv og dine muligheder. Her er din sølvtråd en vigtig indikation. For eksempel, vil en Akasha reading det give dig indgående viden om, hvor du trives bedst, hvad du har let ved, og ikke mindst hvilken karriere eller business du vil elske allermest. Har du mere end en sølvtråd, kan de fortælle om særlige kompetencer og om nye ting i din umiddelbare fremtid.

 

Et kompas

Det kan virkeligt være svært at vide, hvad der er bedst at gøre. Hvilken uddannelse skulle man tage? Hvilken type job ville man blive gladest Sacred-soulsfor? Mange har valgt noget, som de plitgopfyldende har arbejdet med det meste af livet – men hvis du er en late-bloomer som jeg, eller bare er helt på det rene med, at der skal ske et afgørende skifte – så er det altså bare både praktisk og ret skønt at kende sine gaver.

Helt ligesom et kompas, giver en Akasha reading nemlig klarhed på din nye retning. Spørgsmål som, hvad skal jeg nu, hvorfor er jeg har og har jeg et livsformål, bliver simpelthen adresseret på en måde, som giver dig både klarhed og råderum.

Hvor mange af os har ikke knoklet os igennem en karriere med tidspres og opgaver, der kunne have været rarere bare at kunne delegere? Sagen er nemlig, at når vi ikke kender vores sjæls gaver, så ved vi heller ikke hvad der vil være sjovest for os at arbejde med.

 

Lethed og glæde i arbejdslivet

Når jeg lægger så meget vægt på arbejdslivet, så er det fordi det fylder meget for de fleste. Men lethed og glæde er noget der kommer til os på alle planer og i alle dele af livet.

En tredjedel af livet arbejder vi. Uanset om det er noget vi skal leve af eller ej, så er det fantastisk vigtigt, at kunne lide det. At glæde sig til næste dag og elske at stå op til en ny dags arbejde, burde være en menneskeret. Og er det. Det er bare ikke ret mange som tager det alvorligt. Du skal nemlig vælge det til.

De stegte duer kommer ikke flyvende af sig selv. Ligesom dit nye liv heller ikke lander som en appelsin i din turban. Du skal ville det. Du skal vælge det.

Når du elsker det du laver, har du meget mere glæde at dele ud af. Din krop vil blive “samarbejdsvillig” på en hel ny måde. Gamle skavanker bliver lettere at have med at gøre, fordi energien i kroppen er positiv. Dine tanker vil ikke kredse om dårligdommene og det vil faktisk heller ikke genere nær så meget.

I en Akasha reading hører der en healing af karma og blokeringer med. Det vil medføre et rush af energi umiddelbart og hvis du efter din Akasha reading gør noget ud af at ændre vaner ift. hvad du har hørt, så kan det energiboost blive til permanent mere energi i hverdagen.

 

En sølvtråd i gave

Akasha-reading-sølvtrådVores forbindelse til den ene intelligens, Gud, eller hvad du nu ønsker at kalde denne Kilde til alt liv og kærlighed – kaldes en sølvtråd. Vi har alle en sølvtråd som sidder ca. ved brystbenet. De fleste mennesker klarer sig fint med en enkelt.

Vi har faktisk også en tilsvarende forbindelse til Moder Jord. Livet støtter os. Og når vi lærer at stole på præcis det, så er der ingen grænser for, hvad du, helt uden besvær, kan få til at ske. Ok. Et sidespring…

Men hvis du har intention om at påtage dig særligt arbejde i det højeste godes tjeneste, så kan du modtage flere. I din Akasha reading kan jeg se det som enten en helt færdig sølvtråd eller som en kandidat. Det afhænger af hvor stærk intentionen er. Du kan være bevidst om den, eller den kan bo i dit ubevidste sind.

Har du for eksempel besluttet at forfølge dit kald som læge, helbreder e.l. og vil udbrede kendskabet til dit vigtige område til mennesker, så de kan søge hjælp og uddannelse – så kan du få en ekstra sølvtråd til dit 5. chakra, der står for sandhed og kommunikation. Sølvtråden vil give dig de ekstra kompetencer du har brug for til at udbrede dit vigtige budskab.

Efterhånden som du udvikler dig spirituelt og løfter din bevidsthed, kan du få mere og mere ud af de ekstra kompetencer, som sølvtråden medfører.

 

Dit autentiske liv

At leve et liv som er sandt for dig, giver dig bare flere point i form af positiv karma.

Den negative karma kender vi, når vi er “uheldige”, oplever ulykke og kriser. Det er vigtigt at forstå at karma “bare” er loven om årsag og konsekvens. Det som er svært er, at denne lov rækker på tværs af dine inkarnationer, som du jo ikke kan huske noget om.

Derfor ved du ikke hvorfor du står i den samme slags krise igen og igen. Du ved ikke hvorfor du altid er heldig i bestemte situationer.

En Akasha reading vil fortælle dig om hvilken karma der er på spil hos dig i øjeblikket. Du vil får information om dine tidligere inkarnationer der er en del af temaerne som du oplever nu. Det giver dig en helt utrolig god forståelse af, hvad der rør sig. Hvorfor tingene er som de er.

Det er også her de fleste begynder at forstå, at det ikke er gratis hvad vi byder os selv og andre.

 

Et sandt lederskab

Akasha-readingNår du lever autentisk efter din sjæls DNA og blueprint, så kan du kun levere et sandt lederskab. Det betyder at er du leder, så vil dine lederevner ekspandere. Det gælder faktisk både i karriere og i dit privatliv. Du vil nemlig blive tydeligere – og det kan vi godt lide. Det gør det meget lettere at være sociale – og et lederskab er jo netop en social mekanisme.

Til et sandt lederskab og det at være autentisk, hører også selvomsorg. Det er IKKE autentisk at lade hånt om sin krop eller sit personlige velvære. Kroppen er vores fartøj i dette liv. Har kroppen det skidt bliver livsoplevelsen derefter.

Alligevel tvinger mange deres krop til at udholde voldsom udmattelse pgra. stress.

 

Livet behøver ikke være svært

Det er slet ikke meningen at livet skal være svært. Men vi mennesker gør det svært med alle vores krav til det perfekte liv, de sociale krav om hvornår man er en rigtig søn eller datter, leder, mor, osv.

Alt dette er i virkeligheden dom og sammenligning. Men når vi nu er unikke sjæle – hvordan kan vi så sammenligne os? Hvem skal sige om noget er rigtigt eller forkert?

Vi ved godt selv når vi handler forkert. Vi får det nemlig dårligt. Faktisk fører det at overhøre egne behov, vælge sig selv fra til en grad der ligner selvfornægtelse, og pligthandling – der intet har med dit guddommelige selv, eller din sjæls blueprint at gøre – Det skaber dyb sorg i dit hjerte og stor vrede på dem som du synes tvinger dig til disse forkerte valg.

Lederskabet består i at anerkende de rigtige valg for dig – og gå med dem. Uanset hvad andre så mener om det.