fbpx

I det følgende vil jeg fortælle specifikt om, hvad er healing og hvad kan behandles med healing.
Mange spørger desuden: Kan man heale sig selv? Hvordan føles healing? – Svarene får du i denne artikel.

“Ja, man kan jo godt sige at mit liv er lidt zombie-agtigt.”  Sådan sagde en klient for nyligt til mig. Hun havde det meste af sit liv, lidt af en underlig stilstand, der ikke kunne forklares fysisk, for hun var faktisk rask og “fejlede ikke noget”. Det var blevet værre med årene og hun var en måned tidligere blevet tilkendt førtidspension. 

Hun havde ingen energi. Blev træt af det mindste. Sad det meste af tiden i sin lejlighed, eller gik en kort tur med sin meget gamle hund. Hendes datter og familie var eneste adspredelse – når hun havde energi til det. Det var lidt som at være i åbent fængsel, bare uden fodlænke.

 

Healing er energi

Vi har brug for energi, vi skaber selv energi, vi er energetiske væsner. Vi har en sjæl, en essens / ånd / psyke, vi har et sind og en krop. Kun kroppen er fysisk.

Derfor virker det besynderligt, at vi i vores kultur opfatter det fysiske, altså det vi kan måle og veje, som udgangspunktet for alt. Resten lader vi præsten og psykologen om.

Healing er energi fordi vi er som mennesker er energetiske væsener. Vi er sjæle med en fysisk oplevelse. Vores liv som sjæle er evigt og sjælen selv er altid helt perfekt og god. Det gælder også mennesker som vi synes er onde.

Vi har brug for at tage ansvaret for vores egen energi på en helt anden måde end vi har lært og er vant til.

Hvad er healing

Healing betyder at-gøre-hel. I healing “gør-man-noget” med energien hos en person, et dyr, eller et hus for eksempel.

Isoleret set er healing en fjernelse af det som blokerer energi og bagefter “ordner” sammenhænge i krop, sind og ånd, så de igen kan arbejde sammen og der skabes harmoni.

Der er forskellige skoler indenfor healing. Hver kan deres og mange fører til de ønskede resultater. Mest kendt er nok Reiki healing og Frekvens healing. Selv bruger jeg begge samt englehealing og clearing i stor stil.

 

Det viste sig at min klient ved ni lejligheder tydeligt havde valgt sig selv fra. Disse valg var betinget af karma som hun havde pådraget sig. Hun havde dertil tillagt sig et image, der ikke var hende. Det skulle beskytte hende. Hun havde gennem inkarnationer svigtet sig selv i svær grad.

At vælge sig selv fra på identitetsplan, skaber i sig selv meget dyb og negativ karma (en slags justistmord), som på alle måder gør livet vanskeligt. Selv-svigtet fik hende til at hade sig selv. Det skabte en enorm indre vrede som førte til selvpåførte straffeekspeditioner. Hun ønskede i dette liv, at løse den gortiske knude. Derfor søgte hun hjælp for hun sad uhjælpeligt fast. Det havde hun erkendt.

Dette blev clearet og healet i første healing. Sessionen handlede om tilgive sig selv og vise selvomsorg.
Aktive valg der bekræfter det, man ønsker der skal være i ens liv nu, symbolsk eller virkeligt,
sender trykbølger af energi igennem universet og fremmer healingen i væsentlig grad.

 

Dette er blot et eksempel på, hvad er healing. Healing kan også ske ved at modtage hjælp til selvhjælp, så tanker og følelser ikke vipper dig af pinden for det mindste. For eksempel hos en dygtig coach eller stress terapeut. Terapeuten faciliterer processen og du healer dig selv ved at tage nye bevidste valg.

 

Kan man heale sig selv og hvordan føles healing

Kan man heale sig selv? Ja. Ubetinget, omend måske ikke altid fuldt ud

Krop, sind og essens er selvhealende, når man giver betingelserne for det. Grundlaget for det er selvkærlighed. Vi har alle uden undtagelse den evne. Vi kan også heale hinanden, og gør det hver dag, når vi viser kærlighed og venlighed uden bagtanker.

En healing hos en terapeut er altid et samarbejde. Terapeuten har sine opgaver. Klienten har opgaven at ønske sig healingen af et ærligt hjerte. Typisk skal klienten indse hvad rod-årsagen var og tilgive sig selv ubetinget. Hjemmearbejdet består i selvomsorg, for sammen med tilgivelse, er det detn bedste form for selvkærlighed.

Når du vælger dig selv til gennem ord og handling, så skaber du din egen healingsenergi.

Ofte har folk dog gået i mange år med ekstremt negative selvfortællinger og indre kritik, at hjælp er nødvendig, for at skabe en platform af sund energi og harmoni. Nogle er, som min klient, forkrøblede af negativ karma.

Hvordan føles healing?

Clearinger kan være svære fordi der er følelser som ikke er rare, der skal have lov at passere – og det gør vi ved at føle dem. Derfor kan der komme mange tårer uden du ved hvorfor du græder. Der kan dukke gamle sorger frem. Der kan dukke oplevelser op, som du har brug for at slippe.

En endelig clearing af dårlig karma, negative valg og destruktive mønstre, kan føles som en stor befrielse og energiboostet kan gøre at du bliver helt høj, griner vildt og bare må danse rundt.

Healing føles dejligt. Der er ofte en følelse af befriende ro og velsignelse. Du er i en tilstand af kærlighed og glæde.

 

Hvad kan behandles med healing

Hvad kan behandles med healing? Det korte svar er, næsten alt.

Jo tidligere et menneske får healing på en tilstand, jo bedre er det. Tilstande begynder som en ubalance i det energetiske. For eksempel når vi udlever vores skygger, lader begrænsende overbevisninger påvirke vores beslutninger i forkert retning, tager valg som er usande for os pgra. kultur og normer.

Derfor kan man faktisk heale problemstillinger som et forkert job, dårlige kolleger, stress og følelser af utilstrækkelighed. Dårlig økonomi kan også heales, fordi penge er et spørgsmål om selvværd og værdsætttelse generelt.

Det er desværre kke muligt heale ting i kroppen der har været opereret. Det samme gælder gigt, som har ødelagt kroppen i svær grad. Men de bagved liggende årsager kan altid cleares og tilstande kan stabiliseres, så de ikke forværres.

Ellers kan stort set alt andet heales. Hvor lang tid til tager, kræver en diagnose og en behandlingsplan, samt selvfølgelig, klientens velvillighed til at modtage, og til at tage ansvar for sin healing.

I healing findes hverken lykkepiller eller mirakelkure.

Marianne-arnkjaerJeg håber du kunne bruge indholdet i denne artikel.

Du vil måske også være interesseret i at læse om hjerte-chakraet og healing. Den artikel finder du her.

Har du brug for healing, så hop over og læs om healing hos mig.

Mange hilsner,
Marianne Arnkjær
Clairvoyant rådgiver og healer