fbpx

Din essens er din menneskelige ånd. Men det er meget mere end det. Essensen repræsenterer dine helt særlige kompetencer og er bindeled til din sjæl. Du kan også sige, at essensen er din sjæls design for, hvordan den vil bruge kompetencer, hvilke oplevelser den gerne vil lære af i inkarnationer.

 

Skab dig større glæde og indflydelse i dit liv

Når du kender din essens og lever i samklang med den, vil mange ting blive lettere at gøre. Du har fået både gaver og superpowers i dåbsgave fra din sjæl. Når du er opmærksom på hvad du kan lide, hvad der gør dig glad og hvad der flyder lettest for dig, så har du kontakt til din essens.

Selv om det kan virke soleklart, så er de fleste desværre opdraget til at gøre deres pligt. Vi skal være høflige og ikke stikke for meget ud. Vi tager en uddannelse som måske ikke passer til den vi er, men til de idealer vores forældre har.

At følge en vej, der ikke passer sig for os, giver vanskeligheder på sigt. Der vil ikke være den samme glæde som giver energi. Motivationen kan være svær at finde og så er knokleriet ikke langt væk.

Vi bliver stressede af ikke at leve i samklang med vores essens. Det får den kedelige virkniing, at vi ikke har overskud til at drage omsorg for os selv, og det går i sidste ende ud over selvværdet.

Modsat får vi mere energi. Præcis derfor, mener jeg, at det er vores hellige opgave, at beskæftige os mere med, hvor glæden er for os. Der ligger din direkte indflydelse på dit liv med ordenlig livskvalitet og nul stress.

Når du følger din essens, vil du derfor få større succes både som person, i karrieren eller som selvstændig.

 

Men størst af alt er kærlighed

Al energi i universet er kærlighed. Kærlighed healer. Kærlighed er at leve i samklang med din Essens.

Du kan finde ud af din essens’ energi og kompetencer ved at få lavet et human design. Det bliver lavet ud fra dine astrologiske fødselsdata og fortæller om din energitype, hvordan det er bedst og lettest for dig at tage beslutninger – og det angiver dine særlige kompetencer og superpowers.

Det er guld værd og den største udvisning af selvkærlighed at skaffe sig viden om dette. For det giver dig den bedste guidning ud af kriser, karma og (selv)kritik – du kan tilgive dig selv alt det du ikke forstår hvorfor du gør. Tilgivelse er stor magi og stor kærlighed.

 

At kommunikere med din essens

Den bedste måde at kommunikere med din essens på er at stilne sindet så du kan lytte indad og mærke, hvordan du egentlig har det. Forestil dig, at dit lys skinner igennem et prisme og at lyset skinner i alle regnbuens smukkeste farver. Prismet er din essens.

Nu er det sådan, at de fleste har helt utroligt mange negative tanker. Mange lider nærmest af voldsom selvkritik og fører en rigtig væmmelig indre samtale med og om sig selv. At gøre det, er som at kaste mudder på prismet. Lyset kommer ikke igennem eller bliver forvrænget.

Derfor er din selvudvikling og spirituelle udvikling så vigtig. Det giver dig mulighed for at vikle dig ud af den overflittige indre negative stemme, som slår selvværdet til plukfisk og dræner så du ikke tror du har lov at drage kærlig omsorg for dig selv. Endsige elske den du er.

Når du lytter indad, kan du gennemskue og nægte at deltage i det negative. Du kan beslutte dig for at tale kærligt til dig selv.

 

Karma skabes blandt andet når du handler imod din essens

Vi skaber karma når vi handler dårligt mod andre og mod os selv. Det ved de fleste. Men der er mange slags karma. I min bog “Jamen, hvad vil du så?” beskriver jeg præcist hvad karma er og hvor vi menneskers ansvar ligger.

Karma er i virkeligheden en skole hvor vi lærer at leve i overensstemmelse med kærlighedens love. Når vi af vores frie vilje overhører eller handler imod, så får vi lektioner, som skal lære os den rette vej. Derfor har vi fra inkarnation til inkarnation ønsket os visse oplevelser der giver os lejlighed til at rette op på en misforstået handlemåde.

Hvis vores essens har energi til at være leder og foregangskvinde, men vi ikke tager dette ansvar når lejligheden byder sig og vi selv ved det vil være det rigtige at gøre, så skaber vi faktisk karma. Der kan være mange årsager til at vi ikke tør, men det fjerner ikke karmaen.

Sjælen og essensen er meget tålmodig. Hvis vi ikke går vejen nu, så kommer der bare flere og flere “opfordringer” indtil vi gør det, liv efter liv – og bliver det menneske det altid var meningen vi skulle være.

 

Vil du læse mere om kærlighed og hjertet? Så klik her for at gå til blog indlægget om hjertevejen
Måske har du fået mod på at få lavet dit eget human design og lære dig selv og din essens at kende, så klik her.

Healer

Jeg håber du har nydt at læse med.

Kærligst,

selvtillid