fbpx

På coachuddannelsen skulle vi tale sammen to og to i en øvelse. Spørgsmålet vi skulle stille til hinanden var: Hvad kan du lide at lave …
Spørgsmålet er nu givet videre til dig

.

Derfor finder du ikke din rette hylde om du så tænkte hjernen væk

Passionen – eller lysten som driver værket – bor i sakralchakraet, som er det store område lige ved navlen. Faktisk er maven et stort nervecenter og som et tempel for vores identitet og kraft.

I et Human Design chart ses det tydeligt, hvilke GenNøgler der indikerer hvor passionen ligger gemt, hvad formålet med denne inkarnation er, og hvad livsarbejdet består af. Passion er faktisk din helt egen personlige skaberkraft der kommer til udtryk på din unikke måde. Der er brug for alle passioner og unikke bidrag i vores verden.

Når vi ikke har fat i den, kommer vi alt for let til at kede os. Med det mener jeg ikke at sidde på sofaen og stirre på væggen, naturligvis, men den mentale og følelsesmæssige kedsomhed. Hvis du det meste af dit liv beskæftiget dig med pligt og hensyn til andre, er der store chancer for, at de problemer og udfordringer du måske oplever lige nu – kommer fra dyb og inderlig kedsomhed.

Når vi keder os laver vi nemlig “ballade”. Det er faktisk meningen vi skal dele vores gaver med verden. Vi ved også godt inderst inde hvad vi ikke har lyst til, men pligten og hensynene, som vi synes vi skal tage, står i vejen. Så er der lige pludselig kommet dilemmaer, konflikter og udfordringer i vejen. I stedet for blot at sige “det kan jeg desværre ikke”, meddele hvad du har tænkt dig og gå i gang når du føler lysten eller invitationen – til hvad det nu er du ønsker dig at gøre.

Og bare lige for at slå det helt fast: Alle kan opleve passion. Alle kan finde deres passion. Det opleves blot forskelligt fra person til person.

 

Der er spor som leder dig på vej

Når du er glad, begejstret, mærker god energi, et YES! eller en stille indre fred – så er du på rette vej. Et godt værktøj er dit Human Design der viser dig hvad, hvis du ikke aner hvad der egentlig gør dig glad.

Din hverdag skal helst indeholde i hvert fald sådan én situation. Hvis hverdagen bare føles sådan nogenlunde ok – så er det faktisk ikke helt ok. I hvert fald ikke hvis du vil i kontakt med din passion og finde din rette hylde.
Problemet er, at vi er så vant til at tilpasse os, at vi ikke lægger mærke til der bliver længere og længere imellem øjeblikkene med glæde og energi.

Dertil kommer at der er store “fordele” ved at gøre som andre synes. Så får de ret og du får fred, tror du. I virkeligheden er der tale om den konditionering som opdragelse og samfund har skabt hos dig.

Vi er nemlig opdraget til at tro der mangler noget i livet, der mangler ressourcer, at vi selv er mangelfulde. Det er en illusion.Og pludselig en dag står du der og aner ikke hvad du kan lide – præcis som jeg. Kedsomheden sniger sig ind på dig og du føler dig uden særlig værdi, at det hele er lidt ligemeget, at det du gør er nyttesløst.

 

Mangeltænkning er den største illusion – her er hvorfor

 

Jeg tænkte og tænkte. Hvordan kunne jeg ikke vide hvad jeg kunne lide at lave?! – tænkte jeg. Min partner i øvelsen remsede en masse ting op, og gradvist kunne jeg begynde at nikke … Ja, det kan jeg vist også godt lide selvom det ikke helt ramte plet …
Faktum var, at jeg havde glemt det efter mange år med karrierejobs, der fokuserede mere på penge og status (selvom jeg sagde jeg elskede at arbejde) og et stressende privatliv med mange hensyn og en sammenbragt familie i “hjem til fem”.
Måske du kender det? Eller noget der ligner?

Kig engang ud i naturen og læg mærke til at der er en mangfoldighed og overflod og nok af den. Selv steder, der tilsyneladende er golde i ørkenen eller dybt i havet, er der masser af liv.

Historisk og via vores mange liv har dog lært det modsatte. At man skal arbejde hårdt for det man får, hvis man får noget. Og man ved heller ikke hvornår man kan regne med at få sine behov dækket. Det er den sang vi alle synger og som vores samfund er bygget på.

Grunden til det er sådan er fordi vi ikke har tillid til livets mangfoldighed. Vi vil bestemme hvordan det skal se ud og vi dømmer om, hvordan overflod skal se ud.

Vi tror tit at mange penge er den bedste forsikring mod mangel, men der dukker bare andre mangler op. Mangel på tid. Mangel på fred. Mangel på ægte venner, som ikke tager én for pengenes skyld.

Hvis du har tillid til livet, så se på hvilke appelsiner der allerede er landet i din turban. Kunne det du allerede har, faktisk være det du allerhelst ville have?

Det er min erfaring at mange er konditionerede til at se ned på det de har, fordi de er opdraget til bestemte værdinormer. Det andre har er per definition bedre end det man selv har, osv.

Men hvad nu hvis du har masser af tid til dig selv, din have og din familie. Selv om terrassen ikke er brolagt med guld, så er det stadig det skønneste sted af være for dig. Hvad mener du? Efterlad en kommentar om hvad du nyder allermest i dit liv nu.

 

Human Design

Livet er ren overflod og det er vist på tide vi får øjnene op for det ♡

 

Human Design er mere end bare en ledetråd

Når sjælen inkarnerer, lægger den en slags plan for hvad den gerne vil skabe og opleve, og den lægger et (human) design for de gaver der er nødvendige. Designet kaldte de gamle egyptere for Mentallegemet. Når sjælen ved første åndræt træder ind på scenen, er alt klar til start.

Du kan sige at Human Design er værktøjet der viser sjælens DNA.

Human Design er teknisk en blanding af det tusinde-årige I Ching og den lige så gamle vestlige astrologi. For at få dit Human Design skal du derfor kende din fødselsdato og -sted, samt dit fødselstidspunkt. Du kan Google et gratis sted at få det lagt.

 

Skyggerne

Hver port i Human Design som er highlighted indikerer dine gaver. Disse gaver har tre niveauer afhængig af din vibration. Den lave frekvens er den skygge du har brug for at arbejde dig ud af for at få del i gaven, som er din naturlige tilstand. Gavens højeste potentiale kaldes Siddhi.

Det er skyggerne som fortæller om mangel, giver pessimisme og kontrolfiksering mv. De er dit udviklingspotentiale.

Tag for eksempel det at miste, en frygt der ligger dybt i os alle. At miste er skyggefrekvensen. At finde er gavefrekvensen. Når du søger dine gaver, arbejder du dig ud af skyggerne og ind i lyset.

 

Dit Human Design

Hos mig får du med et Human Design: klarhed på din vej, dit formål og dit livsarbejde. Du får også din særlige stil som menneske og hvordan du bedst tager de bedste beslutninger for dig.

Du får selvfølgelig clearing og healing på alt som er klar til det. Det er en genvej som virkeligt batter.

Det er ideelt hvis du:

  • Vil finde din passion og rette hylde
  • Kende din unikke vej til succes
  • Hvordan du skaber kontakt til din personlige power
  • Åbne dit hjerte og vokse som menneske

 

Healing

Har du lyst til at se dit eget Human Design, kan du få det på MyBodygraph.com  Det er gratis at oprette en profil der.

Hvis du har lyst til at få en læsning med hvem du er på sjæleplan, dine gaver, formål og passion, så skriv til heartmind@heartmind.dk med dit telefon nr. Så tager jeg fat i dig 🙂